Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(davija @ 2017 02 04, 10:20)
O tai is Vasuvos i Modlina bilietu kaina nefiksuota? O gal kas su taksu (o gal jie uberiu turi smile.gif ) yra vaziave is Modlinos iki Centralna stotis, idomu kokia kaina? Nes nuo Chopino su taksi tikrai nebrangu (kalbu kai seima vaziuoja, keturiese ).. Idomu labai, nes Raino lektuvas is Tenerifes grizta vidurnakti, o man atrodo pirmas autobusukas tik anksti ryte? Tai ir galvoju kaip eriau pasielgt, nes autobusas i Lietuva nuo centralnos 6.30…

Visai dziaugiuos is Modlinos dar uztaikius ant bilietu po 370 per Velykines aostogas (kitom datom negalim, del vaiku atostogu)…. ir dar gavus apartamenus uz gera kaina tuo periodu, gyvensim kiek suprantu beveik pries Siamo parka… Pirmas kartas Tenerifej ir apartamentuose, ziuresim kaip seimai patiks smile.gif
Si kart viskas susidejo i paskutinius menesius, nes senai planavau, kad vyksim su lietuvaiciu Smallplanetu i koki vidutini viesbutuka, kad nereiketu daug vargt trankantis po Varsuvas ir t.t. Tai pries Kelioniu paroda (sausio antroj pusej) dar siule 4 asmenims HB uz 3000 Man jau nepatiko smile.gif, i siaip sau viesbutuka smile.gif o po parodos kainos jau buvo 3600 ir iki dabar kyla… Nekalbu apie Troya, Be live ar t.t. viesbucius…
O kai pradejau dometis savarankisku keliavimu ir apgyvendinimo paieskom, tai buvau nustebinta, kai bookingas vis raso, paskubekit liko 1 kambarys jusu pasirnktame viesbutyje ir t.t., galvoju blefuoja  biggrin.gif Bet greiciausiai ne, nes dabar per velykas is vis maza pasiula belikus...

Tikrai per Velyku atostogas labai ispirkta viskas buna,as irgi praeitais metais taip uztempiau tai teko brangiai uz viezbuty moketi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saniva @ 2017 02 03, 23:27)
Galite gal viesbucio nuoroda pasidalint? Liepa grisim is Tenerifes,tai reikes nakvynes

Aš šį viešbutį užsisakiau

QUOTE(davija @ 2017 02 04, 11:20)
O tai is Vasuvos i Modlina bilietu kaina nefiksuota? O gal kas su taksu (o gal jie uberiu turi smile.gif ) yra vaziave is Modlinos iki Centralna stotis, idomu kokia kaina? Nes nuo Chopino su taksi tikrai nebrangu (kalbu kai seima vaziuoja, keturiese ).. Idomu labai, nes Raino lektuvas is Tenerifes grizta vidurnakti, o man atrodo pirmas autobusukas tik anksti ryte? Tai ir galvoju kaip eriau pasielgt, nes autobusas i Lietuva nuo centralnos 6.30…

Perkant autobuse - fiksuota, o internetu buvo po 9 zlotus sausio pradžioje. Mano lėktuvas iš Fuerteventūros leidžiasi 23.40, dėl to ir ėmiau viešbutį, kad naktį nesitrankyti smile.gif Į Lietuvą bilietą pirkau gal 9 val., kad spėčiau atvažiuoti. O Jums keturiems skrendant nebūtų patogiau automobiliu? Stovėjimo aikštelė pigi.
Dėl viešbučių, tai ko gero natūralu, kad Velykiniu laikotarpiu nėra vietų
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinote kada paskelbiama balandziui skrydzius is warsuvos i FUE, nes kol kas tik kovas askutinis menuo Ryanair rodomas.
Atsakyti
Kam ko reikia. Per velykas buvau Tenerifej, tai tuo laiku daug kas nedirbo ir neveike. Ispanai ilgai švencia ir pietus ilgai laiko. Susidare toks ispudis, kad per šventines dienas dirba tik tie kurie "paslenka". O gatvese vaikšto vien turistai, vietiniu nematyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 02 05, 01:27)
Kam ko reikia. Per velykas buvau Tenerifej, tai tuo laiku daug kas nedirbo ir neveike. Ispanai ilgai švencia ir pietus ilgai laiko. Susidare toks ispudis, kad per šventines dienas dirba tik tie kurie "paslenka". O gatvese vaikšto vien turistai, vietiniu nematyti biggrin.gif

Kaip idomu 🤔Mes pernai tuo laikotarpiu buvom Lanzaroteje, tai ten net nekvepejo Velykom, nei dekoraciju jokiu, nei sokoladiniu kiausiniu ir jie sake, kad ispanai nesvencia... Buvo tik daug turistu su vaikais, nes daug kur vaiku pavasario atostogos...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2017 02 05, 01:27)
Kaip idomu 🤔Mes pernai tuo laikotarpiu buvom Lanzaroteje, tai ten net nekvepejo Velykom, nei dekoraciju jokiu, nei sokoladiniu kiausiniu ir jie sake, kad ispanai nesvencia... Buvo tik daug turistu su vaikais, nes daug kur vaiku pavasario atostogos...

Santa Cruze matem zygiuojancia eisena.Stebejom apie 20 min., tai per ta laika jie tik pora metru sasistumejo i prieki, buvo labai neidomu.Vakare per telika rode ta pacia eisena ir priekyje girta vedli, jis ten biški grybavo biggrin.gif. Kiaušiniu taip pat nebuvo, ne taip kaip Palangoj.Pardavejas aiškino, kad velyku laikotarpiu 4d. nedirbs.Taip kad velykom net nekvepejo smile.gif
Atsakyti
Kažin kai valentinkę ispanai švenčia ax.gif . Kažkuri ruošiatės vykti tuo laiku kiek pamenu. Pataikėm Egipte prieš du metus, tai pačiam viešbuty grandiozinė šventė buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 02 04, 23:27)

Mes pries velykas buvom iki sestadienio,o sekmadieny jau velykos buvo,tai nepastebejau,kad kazkas nedirbtu del to...nebent po velyku jau paskui.o siaip tai viesbuty jau penktadieny margino kiausinius su vaikais animatoriai,vakare svente buvo,visai fainiai...
Atsakyti
Iš Tenerifes tiesiogiai biggrin.gif orai diena nežinau kaip termometras ,bet sauleje net karšta, jaučiasi kaip 25-26 laipsniai, vakar 9 val. vakaro 19 laipsniu, jokių megztukų nereikia tongue.gif , čia netoli Los Gigantes, skrydis buvo vis gi varginantis, su mažais vaikais nepatarčiau ,7 val. persedimas Lutone
Bet vaizdas pro langą atperka viską rolleyes.gif , miegam su atidarytu balkonu, klausantis vandenyno bangų bigsmile.gif ,grožis nenusakomas bigsmile.gif
Šiandien buvo pasivi diena, poilsis po skrydžio, ryt su mašinuku į trasą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 07 vasario 2017 - 00:32
QUOTE(Vėja2 @ 2017 02 07, 00:30)
Iš Tenerifes tiesiogiai  biggrin.gif  orai diena nežinau kaip termometras ,bet sauleje net karšta, jaučiasi kaip 25-26 laipsniai, vakar 9 val. vakaro 19 laipsniu, jokių megztukų nereikia  tongue.gif , čia netoli Los Gigantes, skrydis buvo vis gi varginantis, su mažais vaikais nepatarčiau ,7 val. persedimas Lutone
Bet vaizdas pro langą atperka viską  rolleyes.gif , miegam su atidarytu balkonu, klausantis vandenyno bangų  bigsmile.gif ,grožis nenusakomas bigsmile.gif
Šiandien buvo pasivi diena, poilsis po skrydžio, ryt su mašinuku į trasą  bigsmile.gif

kaip jums faina
mes po savaitės kilsim.
Vis parašykit, kaip sekasi, baisiai įdomu ypač, kai kelionė ant nosies
Atsakyti

O mes jau namie.. :unsure: Laaabai sunku buvo palikt sala, dar buvom neisvyke, jau kurem planus kaip grisim :hmm: :D

O orus tai tikrai isvykdami palikom labai gerus :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2017 02 05, 01:27)

O koks oras tokiu laiku buvo Lanzarotėje?
Atsakyti