QUOTE(rarity @ 2017 02 03, 22:01)
Aš į Fuerteventūrą iš Varšuvos skrendu antradienį. 0,30 val iš Kauno autobusas į Varšuvą (bilietus po 5 pirkau). Toliau į Modlino iš Varšuvos. Čia truputį pražiopsojau - buvo bilietų po 9 zlotus, bet nepirkau. O kai jau susiruošiau pirkti, jau po 32 patapo
Atgal grįžtu vėlai, tai Modline viešbutį pasiėmiau, p kitą rytą namo
Grįžusi galėsiu papasakoti, kaip viskas buvo
O tai is Vasuvos i Modlina bilietu kaina nefiksuota? O gal kas su taksu (o gal jie uberiu turi
) yra vaziave is Modlinos iki Centralna stotis, idomu kokia kaina? Nes nuo Chopino su taksi tikrai nebrangu (kalbu kai seima vaziuoja, keturiese ).. Idomu labai, nes Raino lektuvas is Tenerifes grizta vidurnakti, o man atrodo pirmas autobusukas tik anksti ryte? Tai ir galvoju kaip eriau pasielgt, nes autobusas i Lietuva nuo centralnos 6.30
Visai dziaugiuos is Modlinos dar uztaikius ant bilietu po 370 per Velykines aostogas (kitom datom negalim, del vaiku atostogu)
. ir dar gavus apartamenus uz gera kaina tuo periodu, gyvensim kiek suprantu beveik pries Siamo parka
Pirmas kartas Tenerifej ir apartamentuose, ziuresim kaip seimai patiks
Si kart viskas susidejo i paskutinius menesius, nes senai planavau, kad vyksim su lietuvaiciu Smallplanetu i koki vidutini viesbutuka, kad nereiketu daug vargt trankantis po Varsuvas ir t.t. Tai pries Kelioniu paroda (sausio antroj pusej) dar siule 4 asmenims HB uz 3000 Man jau nepatiko
, i siaip sau viesbutuka
o po parodos kainos jau buvo 3600 ir iki dabar kyla
Nekalbu apie Troya, Be live ar t.t. viesbucius
O kai pradejau dometis savarankisku keliavimu ir apgyvendinimo paieskom, tai buvau nustebinta, kai bookingas vis raso, paskubekit liko 1 kambarys jusu pasirnktame viesbutyje ir t.t., galvoju blefuoja
Bet greiciausiai ne, nes dabar per velykas is vis maza pasiula belikus...