Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 01, 12:31)
Aciu, bet su mazai vaikais noretusi vis tik is Vilniaus ax.gif

jei norite tiesioginio bus gerokai brangiau, nes tiesioginių reisinių nėra.

o jei su persėdimu, kaip daug kas skrenda, tai su vaikais vis tiek vargas.
Aš laukiau, kol mano truputį paaugs, iki šiol skridau, tik kur skrenda iš Vilniaus ar Kauno
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 02 01, 16:18)
o jei su persėdimu, kaip daug kas skrenda, tai su vaikais vis tiek vargas.
Aš laukiau, kol mano truputį paaugs, iki šiol skridau, tik kur skrenda iš Vilniaus ar Kauno

Taip taip, zinau, kad su persedimais.
Noretusi i Tenerife labiausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 01, 15:21)
Taip taip, zinau, kad su persedimais.
Noretusi i Tenerife labiausiai  ax.gif

na pvz apie 170 € gaunasi gan patogūs persėdimai
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos,

Mes taip pat planuojame vykti i Tenerife, taciau noretume suderinti su vaiko atostogomis: balandzio 10-14 plius 1 savaite pries ar po. Taigi noretume paatostogauti siek tiek ilgeliau nei savaite.

Taciau problemu kyla su bilietais, nepavyksta rasti mum priimtinos kainos, kaip pvz. pries tai laiske 170 euru. Mums butu super. Mums meta gerokai brangiau apie 500 euru, tad vienam zmogui manau gerokai per brangu.

Gal mes ne taip ieskom. Mum tinka ir su persedimais, kad tik pigiau butu. Gal galite pasidalinti kur ieskote skrydzio variantu ar ju pasiulyti.

Labai aciu

Beje, kiek Jus mokejote uz savo keliones lektuvo bilietus?
Atsakyti
Kolumbo keliones man atsiunte sia nuoroda, gal kam nors pades susirasti skrydi i Tenerife.
http://www.opodo.com...nalSearch=false

Atsakyti
QUOTE(Daisssy @ 2017 02 01, 18:32)
Sveikos,

Mes taip pat planuojame vykti i Tenerife, taciau noretume suderinti su vaiko atostogomis: balandzio 10-14 plius 1 savaite pries ar po. Taigi noretume paatostogauti siek tiek ilgeliau nei savaite.

Taciau problemu kyla su bilietais, nepavyksta rasti mum priimtinos kainos, kaip pvz. pries tai laiske 170 euru. Mums butu super. Mums meta gerokai brangiau apie 500 euru, tad vienam zmogui manau gerokai per brangu.

Gal mes ne taip ieskom. Mum tinka ir su persedimais, kad tik pigiau butu. Gal galite pasidalinti kur ieskote skrydzio variantu ar ju pasiulyti.

Labai aciu

Beje, kiek Jus mokejote uz savo keliones lektuvo bilietus?

na pvz 165
šiaip tas laikas, kur matyt daug kur mokinių atostogos ir visi skrenda, tada ir kainos didesnės

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 02 01, 20:56)
na pvz 165
šiaip tas laikas, kur matyt daug kur mokinių atostogos ir visi skrenda, tada ir kainos didesnės

Kur jūs čia taip randat? Man vasarai reiktų kur pasieškot vietoj Palangos padrybsot ax.gif ne į Kanarus
Atsakyti
Labai aciu, kad paieskojote, butu super, tik prasau nurodykite per kokia sistema ieskote, per kur mums pirkti?
didelis dekui
Atsakyti
QUOTE(Daisssy @ 2017 02 01, 20:40)
Labai aciu, kad paieskojote, butu super, tik prasau nurodykite per kokia sistema ieskote, per kur mums pirkti?
didelis dekui

paprastai ieškau tiesiogiai per avialinijų psl.
kartais, kai minčių pritrūksta, kur ir ko ieškot lendu į visokius
greitai.lt
skrendu.lt
avia.lt
tai bent randu galimybes per kokius miestus skristi

kiti giria azuon programėle, bet pati nebandžiau yra demo versija nemokama, galit pabandyt
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 02 01, 19:56)
na pvz 165

Bandau surasti siulomus Jusu variantus. Tai pirmaji skrydi radau per Wizzair puslapi. O is kokiu avialiniju suradote kitus skrydzius?

Labai aciu Keistuole uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisssy @ 2017 02 01, 21:24)
Bandau surasti siulomus Jusu variantus. Tai pirmaji skrydi radau per Wizzair puslapi. O is kokiu avialiniju suradote kitus skrydzius?

Labai aciu Keistuole uz pagalba smile.gif

visi kiti ryanairas

galit per berlyną ieškot į abi puses, tai bus visur ryanairas, didesni nemokami lagaminai bus
Atsakyti
Sveiki,

http://airixo.com/en...i...le&colSrt=0

Šiame puslapyje patogi paieška europoje. Bet, lyg ir wizair skrydžių nerodo blink.gif

Tačiau galimi nustatymai kiek persėdimų, kiek dienų kelionė smile.gif
Atsakyti