Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(zuikaa @ 2017 01 05, 21:22)
O kodel Plius car reikia uz pristatyma 10eur moketi? jei jie savo salygose skelbiasi, kad pristatymas i oro uosta, viezbuti yra nemokamas. Vasariui esam per juos uzsake, pristatyma pasirinkom i viezbuti, o grazinsim oro uoste. Kaina rezervuojant nesikeite, nebent vietoj ka sakys

mes pasiiminejom is jų offiso,o paskui jie paseme is musu viežbučio,papildomai moket nereikejo.dabar vel pas juos uzsisakem,iš/į oro uosto,papildomo mokesčio nebėr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DijaDeima: 05 sausio 2017 - 22:37

mes pasiiminejom is jų offiso,o paskui jie paseme is musu viežbučio,papildomai moket nereikejo.dabar vel pas juos uzsisakem,iš/į oro uosto,papildomo mokesčio nebėr.

o galite patikslinti ar pluscar rezervuoja pinigus korteleje nuomojantis? jei taip kokia suma? renkuosi tarp pluscar, cicar ir autoreisen. nenoriu, kad uzsaldytu didele suma, jau geriau brangiau sumoket :)

Atsakyti
QUOTE(goddess @ 2017 01 05, 22:48)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DijaDeima" data-cid="71338999" data-time="1483648636">
<div>
<p>mes pasiiminejom is jų offiso,o paskui jie paseme is musu viežbučio,papildomai moket nereikejo.dabar vel pas juos uzsisakem,iš/į oro uosto,papildomo mokesčio nebėr.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>o galite patikslinti ar pluscar rezervuoja pinigus korteleje nuomojantis? jei taip kokia suma? renkuosi tarp pluscar, cicar ir autoreisen. nenoriu, kad uzsaldytu didele suma, jau geriau brangiau sumoket smile.gif</p>

nerezervuoja visai,mes net be kreditines emem,davem debetine kortele.
Atsakyti
Realiai aš net neskaičiau jų sąlygų blush-anim-cl.gif , užsakinėjau pagal patikimo žmogaus rekomendacijas, man parašė - Pristaymas papildomai 10 euru, aš - susimokėjau biggrin.gif .
Kaip iš tikro net nežinau unsure.gif .

O dabar prisiminiau dar vieną nutikimą unsure.gif .
Atvažiavom į Loro parką ryte, neįvažiavus pro vartus į aikštelę, o prie vartų palei šaligatvį galima parkuotis. Matom 2 vyrukai reguliuoja, mojuoja kam kur parkuotis. Nu ok, prisiparkavom - sako 2 eur visai dienai,aš pažiūriu turiu tik 50 eur, neturi grąžos, bet man kažkoks įtarimas kilo, nei kokios aprangos spec. Vyras ajajai, reikia susimokėti, sutarėm - kad kai išeisim susimokėsim ax.gif . Išeinam po kokiu 4-5 valandų - ir spėkit ar ten kas buvo biggrin.gif . Tai taip ir nesupratau. Gal kas gali pakomentuoti ax.gif .
Atsakyti

O dabar prisiminiau dar vieną nutikimą unsure.gif.

Matyt uzdarbiavo papildomai :hmm:

O gal galit placiau pakomentuoti apie parkinga prie Loro. Galima tik prie saligatvio, ar yra kokia aikstele?

Atsakyti
Na kadangi palikom mašiną prieš įvažiavimą į teritoriją, tai net nežinau ar ten teritorijoj mokama, bet yra aikštelė ir kad autobusai ten stovi tai tikrai biggrin.gif .
Atsakyti
Mokama aikstele ten ir uzpernai kazkaip visai nemazai pasirode ar 5 eur, bet suma tikrai netiksli. Prie ivaziavimo isigandome kur mes masina statysime visur pilna, bet aikstele isukus pasirode pustuste, kai suzinojom kad mokama viskas aisku pasidare
Atsakyti
QUOTE(goddess @ 2017 01 05, 23:48)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DijaDeima" data-cid="71338999" data-time="1483648636">
<div>
<p>mes pasiiminejom is jų offiso,o paskui jie paseme is musu viežbučio,papildomai moket nereikejo.dabar vel pas juos uzsisakem,iš/į oro uosto,papildomo mokesčio nebėr.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>o galite patikslinti ar pluscar rezervuoja pinigus korteleje nuomojantis? jei taip kokia suma? renkuosi tarp pluscar, cicar ir autoreisen. nenoriu, kad uzsaldytu didele suma, jau geriau brangiau sumoket smile.gif</p>

Dar galite pasidomėti orcarcanarias. Jokių pinigų užšaldymų nėra, kaina 8 dienoms kovo mėn - 14,25 eu dienai. Paiimsim oro uoste ir priduosim oro uoste. Su keliautojų rekomendacijomis. Reikia teirautisi jų puslapyje.
Atsakyti
Gal kas esate kas buve Tenerifes pietuose ir Gran Canarijoj vasario menesi ir galetumet palyginti. Ar skiriasi oro temperatura? Kurioj vietoj geriausia apsistoti Gran Canarijoj?
Atsakyti
Netyčia užmačiau fantastišką daiktą, tad dalinuosi info, gal kam pravers 4u.gif
Skrendantiems su leliukais yra nerealus pagalbininkas - vaikiškas hamamas, kurio vienas galas tvirtinamas prie staliuko laikiklio (ant priešais esančios sėdynės), o kitas - prie mamos. Vaikutis guli veidu į mamą, mamai jo laikyti nereikia, rankos laisvos, o ir vaikui nerealiai patogu miegoti.
čia nuoroda apie jį http://pasmama.tv3.l...liams-foto-3003
Atsakyti
Sveiki 4u.gif kokius miestelius/vietas rinktumetes apsistoti Siaures ar Vakarineje salos dalyse? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2017 01 06, 09:23)
Realiai aš net neskaičiau jų sąlygų  blush-anim-cl.gif , užsakinėjau pagal patikimo žmogaus rekomendacijas, man parašė - Pristaymas papildomai 10 euru, aš - susimokėjau  biggrin.gif .
Kaip iš tikro net nežinau  unsure.gif .

O dabar prisiminiau dar vieną nutikimą  unsure.gif .
Atvažiavom į Loro parką ryte, neįvažiavus pro vartus į aikštelę, o prie vartų palei šaligatvį galima parkuotis. Matom 2 vyrukai reguliuoja, mojuoja kam kur parkuotis. Nu ok, prisiparkavom - sako 2 eur visai dienai,aš pažiūriu turiu tik 50 eur, neturi grąžos, bet man kažkoks įtarimas kilo, nei kokios aprangos spec. Vyras ajajai, reikia susimokėti, sutarėm - kad kai išeisim susimokėsim  ax.gif . Išeinam po kokiu 4-5 valandų - ir spėkit ar ten kas buvo  biggrin.gif . Tai taip ir nesupratau. Gal kas gali pakomentuoti  ax.gif .

Pakomentuosiu as ta ivyki. Pries metus vaziavome i Loro parka, pries tai forumuose buvau paskaicius, kad parkavimas pries vartus gatveje yra nemokamas, taciau yra nelegaliu pinigu surinkeju. Kaip ir buvo mineta, tik pastacius atejo vyrukas su loro parko lipduku ir sako "2 eur dienai"". As jam sakau ""nemokesiu, nes cia nemokama vieta"ir jis nuejo. Grize radome visa automobilio sona perbrezta astriu daiktu. Nemanau, kad tai atsitiktinumas...Automobilis nuomotas, draustas, taigi jokiu nemalonumu neturejome. Bet vis tiek apmaudu kaip tokiu savivalininku niekas nesutvarko.
Atsakyti