Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(kuzyte @ 2017 01 02, 14:22)
Sveikos keliautojos 4u.gif Pagaliau ir mes prisiruošem vykti i sią nuostabią salą smile.gif Gyvensim Adeche miestelyje, iškilo toks klausimėlis, kiek maždaug su mašina užtrunka nuvykti iki Teidės, Loro parko, Las teresitas papludimio?

Googlas visagalis, žemėlapy susiveskit duomenis, viską apskaičiuos bigsmile.gif .
Atsakyti

konkreciai birzeliui,nusipirkom 147eu/zmogui

Laba, gal galit pasakyt is kur skrendat, per kur pirkot. Dekui

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 02, 13:28)
Googlas visagalis, žemėlapy susiveskit duomenis, viską apskaičiuos bigsmile.gif .

Tai kiek km tai nesunku pažiuret, idomu kiek laiko užima, nes kai buvom Kretoj tai atstumas atrodo netolimas bet kol serpantinais nuvaziuoji, 30 km/h greiciu tai ir 50 km atrodo toli...
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2017 01 02, 19:07)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DijaDeima" data-cid="71322501" data-time="1483043532"> konkreciai birzeliui,nusipirkom 147eu/zmogui</blockquote>
<p> </p>
<p>Laba, gal galit pasakyt is kur skrendat, per kur pirkot. Dekui</p>

Mes ne is Lt.skrendam.ryanair pirkau tieioginis 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot kokius nebrangius apartamentus 2 suaugusiems ir 2 maziems vaikam, noreciau issinuomoti menesiui laiko siu metu gale arba 2018 sausi bigsmile.gif kiek ziurejau booking.com tai menesiui kainuoja nuo 1100 mazdaug. o pigiau niekas nezinot? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lomute: 03 sausio 2017 - 18:57
QUOTE(lomute @ 2017 01 03, 18:56)
Gal zinot kokius nebrangius apartamentus 2 suaugusiems ir 2 maziems vaikam, noreciau issinuomoti menesiui laiko siu metu gale arba 2018 sausi  bigsmile.gif kiek ziurejau booking.com tai menesiui kainuoja nuo 1100 mazdaug. o pigiau niekas nezinot?  rolleyes.gif

Paziurekite cia: https://ru.airbnb.com/. Tikrai bus pigesniu variantu. Jei nesate per cia uzsakineje, tai parasykite I AZ el pasta, atsiusiu pakvietima nuolaidai gauti pirmam uzsakymui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigriuke91: 03 sausio 2017 - 19:27
QUOTE(DijaDeima @ 2017 01 03, 11:41)
Mes ne is Lt.skrendam.ryanair pirkau tieioginis 4u.gif

Gal galit parasyt is kur skrendat? Dekui
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 02, 11:28)

Keliai man pasirodė tikrai geri, ne serpantinai, tiesiog gan vingiuoti. Su mikriuku - kledaru nuo oro uosto iki Puerto de Santiago atvažiavom per pusvalandį.
QUOTE(gugiene @ 2017 01 02, 18:07)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DijaDeima" data-cid="71322501" data-time="1483043532"> konkreciai birzeliui,nusipirkom 147eu/zmogui</blockquote>
<p> </p>
<p>Laba, gal galit pasakyt is kur skrendat, per kur pirkot. Dekui</p>

Ne man klausimas, bet galiu iš mūsų pusės atsakyt biggrin.gif , daugiausia skraidom iš Mančesterio, tai birželiui bilietai apie £90 šiuo metu. Perku visad tiesiai iš avialinijų.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2017 01 04, 00:30)
Keliai man pasirodė tikrai geri, ne serpantinai, tiesiog gan vingiuoti. Su mikriuku - kledaru nuo oro uosto iki Puerto de Santiago atvažiavom per pusvalandį.

Ne man klausimas, bet galiu iš mūsų pusės atsakyt biggrin.gif , daugiausia skraidom iš Mančesterio, tai birželiui bilietai apie £90 šiuo metu. Perku visad tiesiai iš avialinijų.

Kaip jums sekasi, kokie orai dabar, o gal jau gryžot?
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 01 03, 20:44)
Kaip  jums sekasi,  kokie orai dabar, o gal jau gryžot?

Mes jau grįžę ir vėl išlėkę, tik šįkart šiauriau, pas mano mažąją.

Per mūsų atostogų savaitę Tenerifėje orai keitėsi kasdien, saulė, vėjas, smėlis, karštis, vėsa... tikrai nebuvo nuobodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2017 01 03, 18:49)
Gal galit parasyt is kur skrendat? Dekui

Airija/tenerife tiesioginis su ryanair 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2017 01 03, 21:30)

tai panasi kaina kaip ir musu,jei eurais isversti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lomute @ 2017 01 03, 17:56)
Gal zinot kokius nebrangius apartamentus 2 suaugusiems ir 2 maziems vaikam, noreciau issinuomoti menesiui laiko siu metu gale arba 2018 sausi  bigsmile.gif kiek ziurejau booking.com tai menesiui kainuoja nuo 1100 mazdaug. o pigiau niekas nezinot?  rolleyes.gif

fasebook,parasykit gupej tenerifes lietuviai,ten daug zmoniu gana gerom kainom siulo apartmentus 4u.gif
Atsakyti
Kausimelis: iš pirmam puslapy nurodytų nuomų neviena nesiulo mašinos paemimo ir gražinimo Costa Adechej, arčiausias Los Christianos, nejaugi nera costa Adechej paemimo punktu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzyte: 04 sausio 2017 - 10:30