Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(keistuole @ 2016 12 30, 00:26)
gerai, kad man nors man tinkamom datom nieko geriau nėra, o tai būtų truputį gaila, kad paskubėjau  biggrin.gif

Tai kad čia niekad negali žinoti, kada paskubėjai, o kada ne, ilgai svarstant galma išvis ant ledo likti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 29 gruodžio 2016 - 22:54
Sveikos
PAtarkite rolleyes.gif . Užsibookinom apartamentus Gran Canarijoj Playa del Ingles ir dabar pradėjau skaitinėt, kad ten lyg ir llietuviškos Palangos "basanovkės" atitikmuo biggrin.gif. Ar tikrai? Keliaujam su 2 metų vaiku, tai norėtųs kitokios aplinkos. Svarstau, gal atšaukti užbookintą rezervaciją ir kitur ieškoti biggrin.gif . Daug apie GK dar nespėjau paskaityt ir ištyrinėti kas ten kaip ax.gif
Atsakyti
Kaip oras keičiasi... šiandien audra, pliažai uždaryti, vos įmanoma išsilaikyt ant kojų pajūry... bet šilta biggrin.gif
Atsakyti

:( nu liūdna jei toks vėjuotas oras. mes iškeliaujame sausio 10-15d, tikiuosi oras bus tobulas :D

Atsakyti
QUOTE(goddess @ 2016 12 30, 17:52)
<p> verysad.gif nu liūdna jei toks vėjuotas oras. mes iškeliaujame sausio 10-15d, tikiuosi oras bus tobulas biggrin.gif
</p>

Tai kad oras čia tokio nepastovumo - per savaitę tiek visko prisižiūrėjom, ir su maikėm, ir su striukėm buvom, ir maudėmės, ir deginomės, ir šalom... visko teko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2016 12 29, 21:58)
Kaip fainaaa,  wub.gif ,taip ir matau save su suknele vakare  biggrin.gif , biggrin.gif man atrodo mes labai panašiai kažkur gyvensim, pro musų balkoną irgi La Gomera matosi  smile.gif

Papildyta:

Tikrai gera kaina  bigsmile.gif ,iš Londono mačiau labai geros kainos į Tenerife, aš kai rezervavau su Monarchu, tai man jie dabar į paštą tokius gerus pasiūlymus siunčia , o su kokiom čia kompanijom, koks laiko tarpas tarp skrydžių?

Gal galite pasidalinti patirtimi, kaip rezervuoti su Monarchu, nes man neleido, kainos tik svarais buvo, eurais niekaip, nei su kreditine, nei su debetine. Tai gal su Revolut kortele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akimirkax: 31 gruodžio 2016 - 10:21
QUOTE(akimirkax @ 2016 12 31, 12:21)
Gal galite pasidalinti patirtimi, kaip rezervuoti su Monarchu, nes man neleido, kainos tik svarais buvo, eurais niekaip, nei su kreditine, nei su debetine. Tai gal su Revolut kortele?

Bandžiau dabar atsekti, kaip mokėjau Monarchuj, tiksliai nebeatsimenu, bet kažkuria vyro kortele, berods mastercard debetine, man su visa kredit neleido, o del konvertavimo, tai aš paspaudžiau svarais, ir ten jau automatiškai atskaičiavo eurais iš korteles.
Tada reservavau iškart per 3 skirtingos kompanijos, tai visur skirtingos korteles ejo, vienas leidžia, kitas ne, puse nakties sedejau, pabandykit dar tarptautinį pervedimą, Wizzairui į Londoną mokėjau su tarptautiniu pervedimu.
P.S. Dabar vasariui, kam aktualu, geros kainos į Tenerifę per Londoną, man už 3 bilietus rodo kažkur 340 eur pirmin atgal, ir tarpai tarp skrydžių geri smile.gif
P.P.S Tikrai Monarchui su mastercard mokėjau
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2016 12 31, 15:34)
Bandžiau dabar atsekti, kaip mokėjau Monarchuj, tiksliai nebeatsimenu, bet kažkuria vyro kortele, berods mastercard debetine, man su visa kredit neleido, o del konvertavimo, tai aš paspaudžiau svarais, ir ten jau automatiškai atskaičiavo eurais iš korteles.
Tada reservavau iškart per 3 skirtingos kompanijos, tai visur skirtingos korteles ejo, vienas leidžia, kitas ne, puse nakties sedejau, pabandykit dar tarptautinį pervedimą, Wizzairui į Londoną mokėjau su tarptautiniu pervedimu.
P.S. Dabar vasariui, kam aktualu, geros kainos į Tenerifę per Londoną, man už 3 bilietus rodo kažkur 340 eur  pirmin atgal, ir tarpai tarp skrydžių geri  smile.gif
P.P.S Tikrai Monarchui  su mastercard mokėjau

Dėkui, bandysiu
Atsakyti
Laimingų Naujųjų metų! Linkiu mum visiem pigių ir lengvų skrydžių, gražių įspūdžių, gero oro, ir kad visi mūsų planai ir svajones išsipildytu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2016 12 31, 15:34)
P.S. Dabar vasariui, kam aktualu, geros kainos į Tenerifę per Londoną, man už 3 bilietus rodo kažkur 340 eur  pirmin atgal, ir tarpai tarp skrydžių geri  smile.gif

Per kokią paieškos sistemą ieškote bilietų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2016 12 31, 23:32)
Per kokią paieškos sistemą ieškote bilietų  4u.gif

Su Azuon programele smile.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos 4u.gif Pagaliau ir mes prisiruošem vykti i sią nuostabią salą smile.gif Gyvensim Adeche miestelyje, iškilo toks klausimėlis, kiek maždaug su mašina užtrunka nuvykti iki Teidės, Loro parko, Las teresitas papludimio?
Atsakyti