Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(linole @ 2016 12 21, 21:11)
Mano nuomone, Loro parkui gidas tikrai nereikalingas. Nusipirkus bilietus, įduoda lankstinuką su planeliu ir pasirodymų laikais. Be to pačiame parke yra informaciniai stendai. Parkas gal kiek klaidokas, dėl savo dydžio, tačiau nėra nerandamas. Be to po pasirodymo dažniausiai tenka eiti su minia, nes bent jau mums dalis pasirodymų sekė vienas po kito, todėl ta pati minia ėjo iš pasirodymo į pasirodymą. 

Bet jei kaina ta pati ar dar mažesnė dvigubo bilieto ir su nuvežimu, tai tikrai, manau, apsimoka. Pagal čia įmestą nuorodą su nuvežimu tai šeimai būtų kainavę 173 eur. , per Novaturą 6 eur sutaupė ir dar gidą gavo. Ne tokie jau ir plėšikai tie lietuvaičiai. Tezai gal irgi veža, neverta tada iš anksto sakytis. Tada gal ir automobilio nuomotis visam laikui neverta, gal ir kitur su Tezais apsimokės geriau važiuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 21 gruodžio 2016 - 20:35
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 21, 20:33)
Bet jei kaina ta pati ar dar mažesnė dvigubo bilieto ir su nuvežimu, tai tikrai, manau, apsimoka. Pagal čia įmestą nuorodą su nuvežimu tai šeimai būtų kainavę 173 eur. , per Novaturą 6 eur sutaupė ir dar gidą gavo. Ne tokie jau ir plėšikai tie lietuvaičiai. Tezai gal irgi veža, neverta tada iš anksto sakytis. Tada gal ir automobilio nuomotis visam laikui neverta, gal ir kitur su Tezais apsimokės geriau važiuoti ax.gif

Tai viskas tvarkoje. Jei yra privalumų (mažesnė kaina, nuvežimas), tai žinoma, kad kiekvienas renkasi, kaip kam geriau. Tiesiog norėjau patį faktą akcentuoti, kad parkas gali būti puikiai apžiūrimas ir be gido.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 21, 20:33)

na kažkaip netikiu, kad Novaturas kažką duos pigiau mastau.gif

o kodėl 173? man tik 138 gaunasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 21 gruodžio 2016 - 22:28
QUOTE(keistuole @ 2016 12 21, 23:24)
na kažkaip netikiu, kad Novaturas kažką duos pigiau mastau.gif
o kodėl 173? man tik 138 gaunasi

Aš su nuvežimu skaičiavau: 2x69 plius vaikas su nuvežimu 47. Tai viso 185 net, aną kart be nuvežimo vaiką suskaičiavau ax.gif . O kaip vaikai iki 6 metų nemokamai eina? Man jau neberūpi, šiaip įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 21, 23:47)
Aš su nuvežimu skaičiavau:  2x69 plius vaikas su nuvežimu 47. Tai viso 185 net, aną kart be nuvežimo vaiką suskaičiavau ax.gif . O kaip vaikai iki 6 metų nemokamai eina? Man jau neberūpi, šiaip įdomu.

penkiamečiui visai nemokamai
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 12 22, 00:49)
penkiamečiui visai nemokamai

Ai tada brangiau per Novaturą jei 166 eur gavos ir vaikas 5 metų (nebent už vaiko vežimą reikėjo mokėt), na bet patogu, gido gali pasiklausinėt kas neaišku, nereikia nė vairuoti jei su automobiliu važiuoji, automobilio nuoma, benzas, tai dar reikėtų pasvert kas pigiau ir patogiau, su agetūra, su nuomotu automobiliu ir bilietais be transporto ar pirkt bilietus su transportu. Mes netoli Siamo parko gyvensim, pasivaikščiojant ir nueit galima.
Atsakyti
Novaturas mums siūlė imti dvigubą bilietą su pervežimu į Loro parką ir be gido.
Galėjome imti ilgąjį pervežimą - kai autobusas užsuka į labai daug stotelių ir kelionė trunka apie 2-2,5 val. į vieną pusę, jis buvo pigiausias, bet jį iš karto atmečiau dėl ilgos kelionės. Kainos tikrai nepamenu, bet būtų daug pigiau buvę. Tokiu būdu veža kasdien.
Dar galėjome imti ekspres pervežimą (irgi veža kasdien), kai stoja 5 stotelėse ir nuveža per 1 val. Jis būtų kainavę tik 3 eur pigiau nei ekspres pervežimas su gidu, tad nesukau galvos ir ėmiau su gidu.
Novaturas pervežimą su gidu daro tik vieną dieną - penktadienį.
Kiek žiūrėjau kainas, tai su gidu ne tiek jau brangiau gaunasi, o mums tikrai pasiteisino. Parke labai klaidu ir net sekant visą minią tiek daug šou būtume nepamatę. Gidas visur lydėjo, rodė, kur sėstis, iš anksto pasakydavo kur eiti pasibaigus šou, kad kitame spėtume geriausias vietas užsiimti.
Be to, kelionės metu gidas visą kelią pasakojo apie Tenerifę, tad kartu gavome labai puikią apžvalginę istorinę ekskursiją, kuri buvo tikrai įdomi.

Tez turas tokius pervežimus irgi daro, nes kiti lietuviai iš mūsų viešbučio važiavo su tezais, bet kiek pamenu sekmadienį.

5 metų vaikui bilietų nei Siamo, nei Loro parkui nereikėjo, įsiskaičiavo tik jo pervežimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juritar: 22 gruodžio 2016 - 01:17
QUOTE(Juritar @ 2016 12 22, 01:07)
Novaturas mums siūlė imti dvigubą bilietą su pervežimu į Loro parką ir be gido.
Galėjome imti ilgąjį pervežimą - kai autobusas užsuka į labai daug stotelių ir kelionė trunka apie 2-2,5 val. į vieną pusę, jis buvo pigiausias, bet jį iš karto atmečiau dėl ilgos kelionės. Kainos tikrai nepamenu, bet būtų daug pigiau buvę. Tokiu būdu veža kasdien.
Dar galėjome imti ekspres pervežimą (irgi veža kasdien), kai stoja 5 stotelėse ir nuveža per 1 val. Jis būtų kainavę tik 3 eur pigiau nei ekspres pervežimas su gidu, tad nesukau galvos ir ėmiau su gidu.
Novaturas pervežimą su gidu daro tik vieną dieną - penktadienį.
Kiek žiūrėjau kainas, tai su gidu ne tiek jau brangiau gaunasi, o mums tikrai pasiteisino. Parke labai klaidu ir net sekant visą minią tiek daug šou būtume nepamatę. Gidas visur lydėjo, rodė, kur sėstis, iš anksto pasakydavo kur eiti pasibaigus šou, kad kitame spėtume geriausias vietas užsiimti.
Be to, kelionės metu gidas visą kelią pasakojo apie Tenerifę, tad kartu gavome labai puikią apžvalginę istorinę ekskursiją, kuri buvo tikrai įdomi.

Tez turas tokius pervežimus irgi daro, nes kiti lietuviai iš mūsų viešbučio važiavo su tezais, bet kiek pamenu sekmadienį.

5 metų vaikui bilietų nei Siamo, nei Loro parkui nereikėjo, įsiskaičiavo tik jo pervežimas.

o gidas kokia kalba?

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 12 22, 09:04)
o gidas kokia kalba?

Atstovė sakė, kad įprastai lietuviškai, bet tą penktadienį lietuvis negalėjo, tai jį keitė Novaturo gidas rusas. Bet apie tai perspėjo prieš perkant bilietus.
Mano abu vaikai puikiai supranta ir rusų, tai man didelio skirtumo nebuvo. Gidas jau daug metų gyvena su šeima Tenerifėje, tai pripasakojo labai daug įdomybių, apie kurias gali sužinoti tik pats ten gyvendamas, ekskursija nebuvo "vadovėlinė", kai pusmečiui atsiųstas gidas perpasakoja, kas parašyta turistų lankstinukuose. Man labai patiko, jei būtų užtekę laiko dar mielai būčiau su tuo gidu paėmusi apžvalginę ekskursiją po Tenerifę.
Atsakyti
Ryt jau kylam rolleyes.gif
Taip ir nebuvo kada normaliai pasidėliot planų, tiksliai žinau tik kad kilsim į Teidę, o toliau teks vietoj žiūrėt...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2016 12 23, 08:32)
Ryt jau kylam rolleyes.gif
Taip ir nebuvo kada normaliai pasidėliot planų, tiksliai žinau tik kad kilsim į Teidę, o toliau teks vietoj žiūrėt...

Gero poilsio 4u.gif Lauksim ispudziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2016 12 23, 13:46)
Gero poilsio 4u.gif Lauksim ispudziu smile.gif

Ačiū 4u.gif

Oras puikus, naktį nulijo, bet dabar šyla kas minutę. Mes Santiago del Teidė, juodo juodo smėlio pliažai, didžiulės bangos, bet yra ir ramių užutekių. Nuo ryt prognozės rodo ištisą saulę ir +26 wub.gif
Atsakyti