QUOTE(DijaDeima @ 2016 12 06, 13:01)
Tai,vat butent as ta ir norejau pasakyti,kad tos* labai jau mazai skiriasi kanaruose
kas is to,as pati siais metais 2kart buvau,viena karta 4* 800eu.2zm.su pusryciais,kita karta 3* 400eu.4zm.su pusryciais ir skirtumo beveik nepajautem,nu taip kazkiek geresnis tas,bet nakvoti tiko ir ten ir ten...
o tokie,kur jau tikrai man patiktu be 3000 savaitei 2zm.nepaimsi...
kas is to,as pati siais metais 2kart buvau,viena karta 4* 800eu.2zm.su pusryciais,kita karta 3* 400eu.4zm.su pusryciais ir skirtumo beveik nepajautem,nu taip kazkiek geresnis tas,bet nakvoti tiko ir ten ir ten...
o tokie,kur jau tikrai man patiktu be 3000 savaitei 2zm.nepaimsi...
Esme tame,kad visi isitikine kad reikia vaziuoti butinai i tuos pietus.Tai labai sezoninis dalykas ir labai atsispindi kainoje.Mes pvz geguzi-lapkriti visada vaziuojam i PuertoDelakruza,kur viezbuciai geresni ir kaina pigesne,o ziema-pavasari bunam pietuose.Ir niekada neapsisovem.Visada imam arba AI arba FB maitinima,kur tikrai yra skirtumas tarp 3* ir 4*.Nes zvaigzdes dar pagrinde dalinamos pagal maitinimo meniu.O pusryciai dazniausiai mazai skiriasi,nes visur praktikuoja intercontinentali.