Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(DijaDeima @ 2016 12 06, 13:01)
Tai,vat butent as ta ir norejau pasakyti,kad tos* labai jau mazai skiriasi kanaruose
kas is to,as pati siais metais 2kart buvau,viena karta 4* 800eu.2zm.su pusryciais,kita karta 3* 400eu.4zm.su pusryciais  ir skirtumo beveik nepajautem,nu taip kazkiek geresnis tas,bet nakvoti tiko ir ten ir ten...
o tokie,kur jau tikrai man patiktu be 3000 savaitei 2zm.nepaimsi...

Esme tame,kad visi isitikine kad reikia vaziuoti butinai i tuos pietus.Tai labai sezoninis dalykas ir labai atsispindi kainoje.Mes pvz geguzi-lapkriti visada vaziuojam i PuertoDelakruza,kur viezbuciai geresni ir kaina pigesne,o ziema-pavasari bunam pietuose.Ir niekada neapsisovem.Visada imam arba AI arba FB maitinima,kur tikrai yra skirtumas tarp 3* ir 4*.Nes zvaigzdes dar pagrinde dalinamos pagal maitinimo meniu.O pusryciai dazniausiai mazai skiriasi,nes visur praktikuoja intercontinentali.
Atsakyti
As visus kartus tik GK buvau. Bet kadangi saltuoju sezonu, tai faktas, kad tik i pietus. Zvaigzdutes uz maista. gal. Bet tarkim ifa continental ir ifa buenoventura, kuriuose buvau, su tom paciom zvaigzdutem, bet maistas, kaip diena ir naktis. Continental net pusryciai buvo superiniai. visko jau ir nepamenu, bet apart iprastu desreliu, pupeliu, kiausinienes, buvo pastetukai, suriai keliu rusiu, pelesiniai suriai, bri, tunas, anciuviai salotos pasidaryti, keliu rusiu kiausinienes ir omletai, mesytes keptos ir t.t. ir pan. Apsirijimas. Vakariene irgi puiki. Buenoventura - tokio prasto maisto dar neregejusi. vaikas nieko nevalgydavo. net blynus sugebejo sugadinti. as maistui neisranki, todel tikrai neperdedu. Pasidarem isvadas, kad moketi tukstanciais mes negalim, moketi uz continentali, kur is esmes moki tik uz maista, nes pats viesbutis, kaip ir diduma kanaruose, demesio visai nevertas, nera prasmes, kavinese maitindamiesi mes analogiskai isleidziam. moketi maziau, bet irgi pakankamai daug, ir negauti nei maisto, nei aplinkos kazkokios isskirtines, irgi nera prasmes. moketi maziau, gal ir gauti kazka tinkamo, bet toli nuo papludimio, mums isvis nesuvokiama.
Tikrai idomu, ka egzotika turi omenyje, kalbedama apie gerus viesbucius. Grisim dar i Kanarus, nes saltuoju sezonu mums tai geras pasirinkimas, todel mane domina, ka renkasi kiti, nes musu patirtis tokia, gal mes ne ten ir ne taip kazka renkames.
Atsakyti
QUOTE(M.u.n.i. @ 2016 12 05, 20:40)
Mes du kartus jau esame rezervave per sia sisteme. Ir mums ji geriausia kol kas. Didziausias pasirinkimas, sakyciau. Kainos galutines, nebent prisides vaymo mokestis, bet apie ji dazniausiai buna parasyta is anksto. Karta pavyko "nusidereti", susiradom per sia sistema vila, bet po to tiesiogiai su savininku susitarem, padare nuolaida, pinigelius vedem jam tiesiogiai.

Ačiū 4u.gif
O mes pagaliau turim bilietus bigsmile.gif , vis gi vasario menesį važiuosim, geros kainos buvo, dabar liko apartamentai, mašinos nuoma, ir sudeliot kelionę
Tikiuoi kad bent jau nelis ax.gif
Atsakyti
O pasidalinkt patirtim, jei norim vel spalio galui i tenerife, nuo kada jau pradet žiūrėt bilietus?
Iš Varšuvos nedomina, na nebent labai jau pigiai smile.gif, mums geriau su persėdimu .

O beje dėl ryanair, irgi kažkaip užsipergyvenau, kad tik prieš 3 d. galima bookintis, bet atsisiuntem į telefoną tuos bilietus, visur tiko parodyti telefone. Ir priskirtos vietos buvo iš eilės 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrinasta: 06 gruodžio 2016 - 19:36
Tos 'maistinės' žvaigždutės irgi ne visiems aktualu, aš valgau mažai, maniškis - perpus tiek, kiek aš, tai keliaudami dažniausiai imam nakvynes be maitinimo.
Atsakyti
Sveiki. As su jumis visais sutinku, kad Tenerifeje kaip ir kitose europos salyse lyginant su Turkija, Egiptu, Dubajum ar kita salim negausime prabangiu viesbuciu uz prieinama kaina🤔 serviso, kambariu, maisto asortimentu Europa tikrai pralaimi. Istikruju renkantis viesbucius as labai daug perskaitau atsiliepimu, rusiskus, angliskus, visada perziuriu ne tik viesbucio nuotraukas bet ir realias zmoniu. Asmeniskai mums svarbi svara, siek tiek modernesne aplinka ir labiausiai maistas. Kadangi mano vyras daug megsta pavalgyti, tai zinau kad kavinese kaina iseitu tikrai ne pigesne, nuomojantis apartamentus - papusryciaut tai papusryciautumeme bet gaminti atostogu metu tikrai sakau ne. Atostogas turi tureti ir zmona😆😆😆 seip as esu gyvenus ir 2 ir 3 zv Europos viesbuciuose tai taip, jose galima gyventi. Bet tikrai jauciasi skirtumas. Dabar kuri mes issirinkome tai Bittacora. Man pasirode kad jis neblogas, o seip Tenerifeje esame gyvene Torviscas playa - taip, kambariai gali ir ne nauji, taciau 50m nuo gero papludimio, nemokamas parkingas ir kas svarbiausia nerialiai skanus maistas ir aptarnavimas. Esame gyvene ir soaurineje dalyje best semiramis, irgi geras. Aisku yra viesbuciu ir uz 2000 eu taciau jau tokiu pinigu tikrai gaila😆
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 12 06, 20:52)
Sveiki. As su jumis visais sutinku, kad Tenerifeje kaip ir kitose europos salyse lyginant su Turkija, Egiptu, Dubajum ar kita salim negausime prabangiu viesbuciu uz prieinama kaina🤔 serviso, kambariu, maisto asortimentu Europa tikrai pralaimi. Istikruju renkantis viesbucius as labai daug perskaitau atsiliepimu, rusiskus, angliskus, visada perziuriu ne tik viesbucio nuotraukas bet ir realias zmoniu. Asmeniskai mums svarbi svara, siek tiek modernesne aplinka ir labiausiai maistas. Kadangi mano vyras daug megsta pavalgyti, tai zinau kad kavinese kaina iseitu tikrai ne pigesne,  nuomojantis apartamentus - papusryciaut tai papusryciautumeme bet gaminti atostogu metu tikrai sakau ne. Atostogas turi tureti ir zmona😆😆😆 seip as esu gyvenus ir 2 ir 3 zv Europos viesbuciuose tai taip, jose galima gyventi. Bet tikrai jauciasi skirtumas. Dabar kuri mes issirinkome tai Bittacora. Man pasirode kad jis neblogas, o seip Tenerifeje esame gyvene Torviscas playa - taip, kambariai gali ir ne nauji, taciau 50m nuo gero papludimio, nemokamas parkingas ir kas svarbiausia nerialiai skanus maistas ir aptarnavimas. Esame gyvene ir soaurineje dalyje best semiramis, irgi geras. Aisku yra viesbuciu ir uz 2000 eu taciau jau tokiu pinigu tikrai gaila😆

Aciu uz pavadinimus, dabar bent jau aiskiau apie ka kalbam. Smagu, kad jus randat kas jums atitinka kaina ir kokybe. Bet cia velgi labai individualu, uz ka vienas sutinka moketi, kitas jau nori uz tuos pinigus gauti daugiau smile.gif Bet jus tik patvirtinote mano isitikinima, kad Kanaruose uz visapusiska kokybe reikia sumoketi labai daug. Antraip kainuos nemenkai, o vistiek nebus visiskai tai, ko as noreciau. Zodziu, neadekvacios tos kainos, bet tai ka daryti, kai norisi saugiai ir siltai pailseti saltuoju sezonu. Egiptas netraukia, o visa kita jau gerokai toliau ir kainos atostogu jau i kita lygi persoka. Todel ir ateityje vaziuosim. Jei gausim uz padoria kaina geroj vietoj, tai imsim HB, jei ne, tai nepermokesim - imsim apartamentus.
Tiesa, kazkada narsiau ir man susirode, kad Fuerteventuroje lyg ir geresni viesbuciai. Gal buvusios ten galetu pakomentuoti? Jei vaziuoti ten kovo gale, ar butu pakankamai silta? Ar vistik vesiau nei Gran Kanarijoj ir Tenerifej?
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2016 12 06, 19:33)
Ačiū  4u.gif
O mes pagaliau turim bilietus  bigsmile.gif  , vis gi vasario menesį važiuosim, geros kainos buvo, dabar liko apartamentai, mašinos nuoma, ir sudeliot kelionę
Tikiuoi kad bent jau nelis  ax.gif

Mes irgi vasari skrendam i Tenerife smile.gif . Turim bilietus, isnuomotus apartamentus ir uzsakyta masina biggrin.gif Kokiom jus datom? Kaip skrendat?
Atsakyti
Gerai, paklausiu kitaip biggrin.gif - prieš kiek anksčiausiai esat pirkusios skrydžio bilietus 4u.gif .
Atsakyti
Mes perkam dazniausiai pries 9-11men iki keliones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2016 12 07, 08:22)
Gerai, paklausiu kitaip  biggrin.gif  - prieš kiek anksčiausiai esat pirkusios skrydžio bilietus  4u.gif .

dazniausia 5/6men,.buna ir pries 1men ar 2sav.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 12 06, 20:55)
Aciu uz pavadinimus, dabar bent jau aiskiau apie ka kalbam. Smagu, kad jus randat kas jums atitinka kaina ir kokybe. Bet cia velgi labai individualu, uz ka vienas sutinka moketi,  kitas jau nori uz tuos pinigus gauti daugiau smile.gif  Bet jus tik patvirtinote mano isitikinima, kad Kanaruose uz visapusiska kokybe reikia sumoketi labai daug. Antraip kainuos nemenkai, o vistiek nebus visiskai tai, ko as noreciau. Zodziu, neadekvacios tos kainos, bet tai ka daryti, kai norisi saugiai ir siltai pailseti saltuoju sezonu. Egiptas netraukia, o visa kita jau gerokai toliau ir kainos atostogu jau i kita lygi persoka. Todel ir ateityje vaziuosim. Jei gausim uz padoria kaina geroj vietoj, tai imsim HB, jei ne, tai nepermokesim - imsim apartamentus.
Tiesa, kazkada narsiau ir man susirode, kad Fuerteventuroje lyg ir geresni viesbuciai.  Gal buvusios ten galetu pakomentuoti?  Jei vaziuoti ten kovo gale, ar butu pakankamai silta? Ar vistik vesiau nei Gran Kanarijoj ir Tenerifej?

Gal visur panasus tie viesbuciai.Lapkricio vidury buvom Fuerteventuroj Barcelo Jandia Mar 4 zv., tai savaite AI 4 zmonems kainavo virs 900 eur. Turbut buna ir pigiau,bet as skrydzius visada perku pries mazdaug 2 men,nes tada buna pigiausiai,ir tada jau mazesnis viesbuciu pasirinkimas. Fuerteventuroj lapkr. 13-20 visa savaite buvo 30 karscio, bet vakarais reikia megztuko lauke. Kova gal bus vesiau.
Atsakyti