Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

Ar teko kam rezervuot per Home Away? Kokie atsiliepimai? Ar suma nurodoma už naktį yra galutine, ar rezervuojant priskaičiuos kokių dar aptarnavimo mokėsčių?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2016 12 05, 14:54)
Ar teko kam rezervuot per Home Away? Kokie atsiliepimai? Ar suma nurodoma už naktį yra galutine, ar rezervuojant priskaičiuos kokių dar aptarnavimo mokėsčių??  4u.gif

Mes du kartus jau esame rezervave per sia sisteme. Ir mums ji geriausia kol kas. Didziausias pasirinkimas, sakyciau. Kainos galutines, nebent prisides vaymo mokestis, bet apie ji dazniausiai buna parasyta is anksto. Karta pavyko "nusidereti", susiradom per sia sistema vila, bet po to tiesiogiai su savininku susitarem, padare nuolaida, pinigelius vedem jam tiesiogiai.
Atsakyti

Ne viesbutis, o privatus apartamentai, neturi pavadinimo ;)

 



Tai spratau, bet gal tada nuoroda ar adresa....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 05 gruodžio 2016 - 19:12
Kylam ir mes balandzio men. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2016 12 05, 21:44)
Kylam ir mes balandzio men. 4u.gif

Kurią dieną ir iš kur?
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2016 12 05, 20:10)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Saga" data-cid="71271342" data-time="1480928262">
<div>
<p>Ne viesbutis, o privatus apartamentai, neturi pavadinimo ;)</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Tai spratau, bet gal tada nuoroda ar adresa....</p>



NUORODA APARTAMENU sitie, yra jie ir airbnb psl ir facebooka turi
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 12 01, 19:43)
na mes i tokius viesbucius nevaziuojame, paziurejau nuotraukas ir atsiliepimus, tai baisu. Ypatingai jei vaizuoti su vaikais, tik ziurek kad kokiu grybeliu ar infekciju nepasigautu.
Aisku cia kiekvieno zmogaus jau pasirinkimas, vieniems geras bus 1 zvaizdes, kitam apartamentai o kitam reikia 5. Taciau man viesbutis bei nakvyne ir daug ka reiskia, teigiamos emocijas turi atnesti viskas uz ka moki.  Plius viesbutyje mes tikrai nuolat nesedime, taciau buna dienu kai i jokias ekskursijas nevaziuojame tad praleidziam diena prie papludimio, ar viesbucuo teritorijoje.
Seip matau idomus pokalbis issivyste del viesbuciu kainu ir lygio. Tikrai noretusi kad ir kiti pasidalintu patirtimi, ka uzsako, kokioje vietoje, kokiame mieste, koks sezonas bei uz kokia suma. Manau bus naudinga informacija visiems. 4u.gif

as be sarkazmo noreciau paklausti : koki konkreciai viesbuti issirinkot. idomu, ka kiti laiko gerais viesbuciais. nes viesbuciai, kurie man atrodo realiai geri, savaitei dviem zmonem kainuoja apie pora tukstanciu. kiek kitus ziuriu, tai liudnoka kanaruose - viesbuciu lygis toks prastas, kad si pavasari spjovem ir paemem apartamentus. tai bent zinau, kad nepermokejau. antraip vistiek kaxkas buna ne taip : tai maistas, tai svara, tai viesbutis aptriuses, tai kilometrai iki papludimio.
Atsakyti
Mes išsirinkom Apartamento Tagara Beach, Puerto de Santiago. Nei kažkuo sužavėjo, nei ką, tiesiog Kalėdų savaitę visi airbnb atšaukinėja užsakymus, tai paėmiau per booking'ą, kas pasirodė už apypadorę kainą, kad neliktume gatvėj nakvot. Viešbučiuose paprastai tik nakvojam, tai labau nesikabinėju, rinkdamasi.
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2016 12 02, 07:07)
O mes privacius apartamentus nuomuojames su dviem miegamaisiais, baseinu, terasa ir vaizdu i vandenyna, Los Gigantes. Vaziuojam keturiese tai skrydziai, apartamentai, kelione i Varsuva ir auto nuoma 280 eur gavosi zmogui.

Čia tai superinė kaina bigsmile.gif
Kokia konkrečiai bilietų kaina? Iš kurio Varšuvos oro uosto?
Aš kovo 18 į Lanzarotę, tai bilietai 180 eu/žmogui su persėdimais iš Vilniaus, su tarpais tarp skrydžių 2 val.Ar čia jau normali kaina, ar galima rasti pigiau tokiom sąlygom, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 12 06, 08:08)
as be sarkazmo noreciau paklausti : koki konkreciai viesbuti  issirinkot. idomu, ka kiti laiko gerais viesbuciais. nes viesbuciai, kurie man atrodo realiai geri, savaitei dviem zmonem kainuoja apie pora tukstanciu. kiek kitus ziuriu, tai liudnoka kanaruose - viesbuciu lygis toks prastas, kad si pavasari spjovem ir paemem apartamentus. tai bent zinau, kad nepermokejau. antraip vistiek kaxkas buna ne taip : tai maistas, tai svara, tai viesbutis aptriuses, tai kilometrai iki papludimio.

Tai,vat butent as ta ir norejau pasakyti,kad tos* labai jau mazai skiriasi kanaruose
kas is to,as pati siais metais 2kart buvau,viena karta 4* 800eu.2zm.su pusryciais,kita karta 3* 400eu.4zm.su pusryciais ir skirtumo beveik nepajautem,nu taip kazkiek geresnis tas,bet nakvoti tiko ir ten ir ten...
o tokie,kur jau tikrai man patiktu be 3000 savaitei 2zm.nepaimsi...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 05, 22:08)
Kurią dieną ir iš kur?

12d.Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2016 12 06, 16:07)
12d.Vilnius 4u.gif

Mes 17-tą balandžio ax.gif
Atsakyti