Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

Gaile,per Londona.Atvarysi pas mane i svecius pakelej dar. Sausio men savo vakams is Bazelio isskrendant ir Londone parskrendant mokejau £130 dviems i abu galus.Manau tikrai papigiai. [b]Papildyta:[/b] Mano dar irgi reportazas yra.Su Elvitos nesulyginsi,bet gal ka prisitaikysit. [url="http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=1025625&st=0"]http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...025625&st=0[/url]

nu va kad ieskojau ieskojau vakar per visus galus ir papirkau is varsuvos tiesiogini. Uz 360 i abi puses 2 zmonems. Pagalvojau kad visai puse velnio tokia kaina, iki varsuvos nuvaziuosim su masina

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 11 27, 11:34)
</blockquote>
<p>nu va kad ieskojau ieskojau vakar per visus galus ir papirkau is varsuvos tiesiogini. Uz 360 i abi puses 2 zmonems. Pagalvojau kad visai puse velnio tokia kaina, iki varsuvos nuvaziuosim su masina</p>

Gal galite pasidalinti - kuriai datai tokios kainos? Ir su kokiom avialinijom?
Atsakyti

Gal galite pasidalinti - kuriai datai tokios kainos? Ir su kokiom avialinijom?

Kovo 5-19, is varsuvos su ryanair. Vakar pirkau

Atsakyti

Kokiam miestuke fainiausia butu apartamentu ieskot pietinej daly? Pagrindiniai reikalavimai - fainas pliazas, kad butu kur pasivaiksciot, restoraneliu ir ne marios zmoniu. Masina turesim issinuomave visam laikotarpiui. Gal verta ir siaurinej daly kelias naktis uzsibookint? Nes pasivazinet pasidairyt noresim. Kokie ten atstumai tenerifej? Per kiek laiko nuvaziuojama su auto nuo pietu iki siaures?

Atsakyti

Dar lb domina ar kas buvot tenerifej botanikos sode? is del to tarpeklio - kaip supratau ten nuvaziuoji prie jo, nulipi pesciom, tada su laivu kazkur plauki? Kur nuplkudo? Kaip paskui masina pasiimt?

Atsakyti
Na. o mums dar nepilnos dvi savaiteles ir .... vel vasara Tenerifeje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2016 11 27, 13:32)
Na. o mums dar nepilnos dvi savaiteles ir .... vel vasara Tenerifeje  wub.gif

Pavydžiu, mes tik balandį per mokyklines atostogas ir jau laaaabai laukiu. Prisiskaičiau reportažų ir jau susidėliojau dienomis ką veiksim. Tik per trumpos truputi savaitės atostogos gaunas, bet tikiuosi aplankysim viską. Norisi truputi ir papludimy padrybsot (tam skirsim pirmą dieną, nes atvyksim apie 13 val jau važiuot nelabai kur bevažiuosim). Svarbiausia kur planuojam apsilankyti tai Teidė, Masca tarpeklis (tuo pačiu jei spėsim Los Gigantes olos ir Playa la Arena juodo smėlio paplūdimys), Loro parkas, Siam vandens parkas, jei liks laiko rytinė pusė, tai Guimar piramidės, Mercedes miškai, Taganana.
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2016 11 27, 13:32)
Na. o mums dar nepilnos dvi savaiteles ir .... vel vasara Tenerifeje  wub.gif

Mums irgi..... laukiu nesulaukiu..
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 11 27, 12:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Perfecta" data-cid="71249938" data-time="1480240457"><div><p>Gal galite pasidalinti - kuriai datai tokios kainos? Ir su kokiom avialinijom?</p></div></blockquote><p></p><p>Kovo 5-19, is varsuvos su ryanair. Vakar pirkau</p>

Beveik tom pačiom dienom ir aš buvau radus. Bet su Ryanair nenoriu skristi, ieškau kitų variantų. Labai patiko šį pavasarį skrydis su Norwegian airlines, gaila kad kitąmet kovo mėn. neskraidins.
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2016 11 27, 16:49)
Beveik tom pačiom dienom ir aš buvau radus. Bet su Ryanair nenoriu skristi, ieškau kitų variantų. Labai patiko šį pavasarį skrydis su Norwegian airlines, gaila kad kitąmet kovo mėn. neskraidins.

Mes su Norwegian skrisim, dukra dažnai su jais iš LT į Skandinaviją skraido, tai irgi išgyrė, kad geros avialinijos.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 11 27, 12:03)
<p>Dar lb domina ar kas buvot tenerifej botanikos sode? is del to tarpeklio - kaip supratau ten nuvaziuoji prie jo, nulipi pesciom, tada su laivu kazkur plauki? Kur nuplkudo? Kaip paskui masina pasiimt?</p>

Tu pasiskaityk Elvitos reportaza.
Mes tai su draugais per Maska ejom,tai nuvaziavom viena masina,perejom,nuplaukem i Los Gigantes,sedom i ju masina ir pasiemem savo,nes Maska nuo Los Giganciu nera toli.Kiek zinau zmones vaziuoja ten su taxu.Kaip kurie meta masina Los Gigantese,vaziuoja i Maska su taxu eina,plaukia i Los Gigantes paima masina ir vaziuoja namo.Zodziu ivairiai.
Maciau yra botanikos sodas Puerto De Lakruze.Bet iki jo nedaejau.Loro parkas kaip ir botanikos parkas irgi.
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2016 11 27, 12:01)
<p>Kokiam miestuke fainiausia butu apartamentu ieskot pietinej daly? Pagrindiniai reikalavimai - fainas pliazas, kad butu kur pasivaiksciot, restoraneliu ir ne marios zmoniu. Masina turesim issinuomave visam laikotarpiui. Gal verta ir siaurinej daly kelias naktis uzsibookint? Nes pasivazinet pasidairyt noresim. Kokie ten atstumai tenerifej? Per kiek laiko nuvaziuojama su auto nuo pietu iki siaures?</p>

Is orouosto iki Puerto De LaKruzo apie valanda kelio.90 Km ten.
Man pietuose patinka LosGigantes ir Adeja.Siaurej Puerto Delakruzas.O pervazineti net nelabai apsimoka.Bevazinejant atstumus vis kitais keliais yra ka pamatyti.
Atsakyti

O adejoj koks pliazas? Nes as tai negaliu pakest akmenu ir astriu zvyru :D. Man reik smelio. O puse atostogu ketinu drybsot pliaze :D. Dar apziurejau arona miesteli, ten su smelio pliazu. Kazi nebus lb prigrustas kovo men? Gal kas buvot?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 28 lapkričio 2016 - 11:29