QUOTE(pukepuke @ 2019 04 14, 20:32)
Sveikos kelliatojos
Planuojame kelionę į Tenerifę, ir dilema dėl kelionės būdo: paprasčiausiais per organizatorių: pliusas, skrydis iš Vilniaus, minusas: brangu; kelionė iki Varšuvos, iš ten skrydis į Tenerifę. Atrodo labai varginanti kelionėė, didelė tikimybė, kad reikės nakvynių Varšuvoje; skrydis per kokį Europos didmiestį (atrodo per Milaną piguasiai išeina), su persėdimais, atgal turint tik 1,25 val. laiko.
Ką patartumete rinktis, skrisime su dviem 11m. vaikais, pana blogai perneša keliones, galva skauda, vemia ir pan
Man sako dabar, kad niekur taip toli nevažiuos ir taškas
kiekvienas taip sakant žiūri iš savo varpinės,
kadangi man labai svarbu kaina, tai tiesioginis iškart atkristų. Vienok jei turėčiau pakankamai pinigų, tai kitų variantų nesvarstyčiau.
Persėdimas 1,25 val labai rizikingas. Jei spėji tai liuks, bet jei lėktuvas vėluoja, tai nervų bus daug. Iš kitos pusės jei tai jau skrydis atgal ir belieka tik parskrist iš Milano o ir šiaip tai pigiausias įmanomas variantas, gal ir rizikuočiau.
(čia turėjau galvoj, kad blogiausiu atveju jei nespėjat, iš Milano manau rasit kaip parskrist).
Anksčiau man kažkaip neteko susidurt, kai kaitaliotų skrydžių laiką, bet paskutiniu metu vis tenka susidurt. Gal ir nereikšmingai kokį pusvalandį, bet turint persėdimui labai nedaug ir 15 min gali patapti reikšmingomis.
Prieš Kalėdas pirkau skrydį į Kretą su rynairu, tai 2 ar 3 kart jau keitė laiką.
Skrendant iš Varšuvos (kaip suprantu bus tiesioginis) šitų reikalų išvengsit, bet kažkam teks pavargti vairuojant. Bet Varšuvoj nakvot tikrai neverta. Ten viskas labai patogu, palieki mašina prie oro uosto, kas visai nebrangu palyginus su Vilnium.
Man gal priimtiniausias variantas buvo skristi su persėdimu, bet vaikus užkniso tas kilimasis leidimasis ir dar oro uoste mums teko į vieną pusę skrendant sėdėt 5 val.
Jiems labiau patiko per Varšuvą, tuo labiau, kai grįžom į Varšuvą paryčiais, tai iš lėktuvo į mašiną ir toliau visi parpė. Man parvairuot šiek tiek tingėjosi, bet ką padarysi. Kažkaip į priekį tas nuvažiavimas visai nekliuvo, bet atgal grįžtant po viso to naktinio skrydžio jau labiau norėjosi namo, o ne dar tas 6 val purtytis.