Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

Sandruskaaa, gal ir prasilenkėm, ką gali žinot. Mes labai triukšmingi, girdimės iš toli 😁 Va čia mūsų  Gran Canaria- paskaitykit, ten visko yra.  

https://sillwio.word...e-gran-canaria/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 05 vasario 2018 - 18:55
QUOTE(vario @ 2018 02 04, 22:15)
<p>Sveiki. </p><p>Šį kartą grįžom iš Lanzarotės. Tai ketvirta mūsų aplankyta Kanarų sala. Paskaitykit, rasit visus mūsų nuotykius ir foto. </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://sillwio.wordpress.com/2018/02/04/ispanija-oi-ne-lanzarote/'>https://sillwio.wordpress.com/2018/02/04/ispanija-oi-ne-lanzarote/</a></p>

Suskaičiau ir sužiūrėjau viską su tokiu pasimėgavimu, kad užmiršau,kur esu ir kiek dabar laiko biggrin.gif Ačiū labai.
Atsakyti

Sveikos. Kiekvienais metais kovo pabaigoj skrendam i Kanarus, bet siemet svarstom kaip artimesne alternatyva Kipra . Gal yra buvusiu ir gali patarti verta/neverta. Kanarus esu isimylejus, todel bijau nusivilti, bet vilioja perpus trumpesnis skrydis. 6 val lektuve su dviem nenuoramom kaip bebutu kiekviena karta issukis

Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2018 02 23, 14:00)
<p>Sveikos. Kiekvienais metais kovo pabaigoj skrendam i Kanarus, bet siemet svarstom kaip artimesne alternatyva Kipra . Gal yra buvusiu ir gali patarti verta/neverta. Kanarus esu isimylejus, todel bijau nusivilti, bet vilioja perpus trumpesnis skrydis. 6 val lektuve su dviem nenuoramom kaip bebutu kiekviena karta issukis</p>

Tai suprantu,kad i Kiprą irgi kovo gale? Sunkiai sulyginamos salos šiaip 🙂 bet vandens grožis stipriai laimi prieš Tenerifę,tik kad neįšilęs bus.Tenerifėj pensininkų rojus,o Kipre rusų rojus
Atsakyti

Taip, kovo gale. Renksmes tarp Fuerteventuros ir Kipro. Fuertej esam buve, labai patiko. Bet gruodi huvom Tenerifej ir vel pasiryzt ilgam skrydziui... uztsi dvejojam. Gal Kipras butu dvigubai arciau ir neprasciau 

Atsakyti
Labai patinka Tenerifė. bet jau keli metai vasarį skrendam į Kiprą. Kaip tik šiandien atskridom. Dėl oro prognozės kiek nerimavau, bet šiandien buvo labai šilta, turiu vilčių, kad galėsim ir maudytis. Dar nebuvom prie jūros, nes nemažai sugaišom, pervažiuodami iš Larnakos į Pafosą, man čia labiau patinka. Kipras turi savų privalumų ir man atrodo,kad kovo pabaigoje bus tikrai gerai. bet čia kitokia atmosfera, lyginti su Tenerife neišeina.
Atsakyti

Išsinuomavau mašiną Lansarotėje, tik kaina labai jau žema: už savaitę 76 eurai  :unsure: Už kiek nuomavotės Kanaruose?

Atsakyti

Tikrai, kad labai žema. Man savaitė Gran Canaria 134 eur su pilnu draudimu. Kur nuomojotės? Jei su draudimu ir be užššaldymo kortelėje, gal verta atsisakyti saviškės :D

Atsakyti

Išsinuomavau mašiną Lansarotėje, tik kaina labai jau žema: už savaitę 76 eurai  :unsure: Už kiek nuomavotės Kanaruose?
mes Lanzarotėje už 6d 7vietės auto sumokėjom 230e, nuomavomės iš Cicar

o jūs tikriausiai mažą auto išsinuomavot, jei taip pigiai:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruskaaa: 27 vasario 2018 - 21:33
Tenerifeje už 13 dienų mokėjome 195 eur iš CICAR, mašina vel gavom geresne, nej užsisakem, patinka man CICAR , jokių problemų, viskas greit ir aiškiai ax.gif
P.S. Nebuvo taip jau šilta šį kartą Tenerifeje, unsure.gif ,kitais metais sakem važiuosim ieškot šilumos kur kitur mirksiukas.gif
Atsakyti

Tenerifeje už 13 dienų mokėjome 195 eur iš CICAR, mašina vel gavom geresne, nej užsisakem, patinka man CICAR , jokių problemų, viskas greit ir aiškiai ax.gif
P.S. Nebuvo taip jau šilta šį kartą Tenerifeje, unsure.gif,kitais metais sakem važiuosim ieškot šilumos kur kitur mirksiukas.gif

kokiu metu buvote?

Atsakyti

Sandruskaa, jo mašina maža, pasirinkau tik kad 4 durų būtų, bet tokių kainų aš net nemačius.

Mes nuomavomės per kažkokį CarDelMar, o vietoje firma tai Top Car. Nuoma su pilnu draudimu, 76 eurus užšaldė. Dabar pažiūrėjau Top Car puslapyje, kad dar pigiau siūlo  :blink: Bet be pilno draudimo, ir v. kėdutę nemokamai duoda

Atsakyti