Sandruskaaa, gal ir prasilenkėm, ką gali žinot. Mes labai triukšmingi, girdimės iš toli 😁 Va čia mūsų Gran Canaria- paskaitykit, ten visko yra.
Sveikos. Kiekvienais metais kovo pabaigoj skrendam i Kanarus, bet siemet svarstom kaip artimesne alternatyva Kipra . Gal yra buvusiu ir gali patarti verta/neverta. Kanarus esu isimylejus, todel bijau nusivilti, bet vilioja perpus trumpesnis skrydis. 6 val lektuve su dviem nenuoramom kaip bebutu kiekviena karta issukis
Tenerifeje už 13 dienų mokėjome 195 eur iš CICAR, mašina vel gavom geresne, nej užsisakem, patinka man CICAR , jokių problemų, viskas greit ir aiškiai
P.S. Nebuvo taip jau šilta šį kartą Tenerifeje, ,kitais metais sakem važiuosim ieškot šilumos kur kiturkokiu metu buvote?
Sandruskaa, jo mašina maža, pasirinkau tik kad 4 durų būtų, bet tokių kainų aš net nemačius.
Mes nuomavomės per kažkokį CarDelMar, o vietoje firma tai Top Car. Nuoma su pilnu draudimu, 76 eurus užšaldė. Dabar pažiūrėjau Top Car puslapyje, kad dar pigiau siūlo Bet be pilno draudimo, ir v. kėdutę nemokamai duoda