QUOTE(Cobre @ 2016 11 24, 14:59)
kokie skirtingi ispudziai
man tai jis miniatiurinis
Na, taip ne sostine, bet ir tikrai nera taip, kad nera kur iseiti
. Ir promenada gali prasieiti, ir kavinukese salia promenados pasedeti, ir toleliau i miesteli iseiti. Gal sakyciau ne tiek ispudziai, kiek skirtingos patirtys. Nes mes visa diena keliaudavom, o i miesteli iseidavom tik vakarais ir tai ne kiekviena vakara, todel rasdavom vis kazka nauja
QUOTE(Muffins @ 2016 11 24, 15:16)
bet siek tiek pakelete man upa
Man patiko GK, daug labiau nei kokia Fuerte. Bet po ja reikia keliauti, kad pamatyti. Butinai lipkit i Roque Nublo, Roque Bentayga, atsiveria nuostabus vaizdai. Galit nuvaziuoti i Soria irgi labai grazu.
Nuo Puerto Rico, pakrante vaziuokit i Agaete. Pakeliui daug apziuros vietu su atsiverianciais vaizdais. Vienoje ju, nuostabiausiai matosi Teide
Agaeteje, papietaukit restoranelyje ant juros kranto, skanu ir nebrangu.
Arucas miestelyje nuostabi gotikine baznycia.
Baranco de Guayadeque labai grazus slenis, pravaziavus juo yra muziejus - kaimas, kaip zmones gyveno urvuose.
uzvaziuokit i Caldera de Bandama. Visa sostine atsiveria kaip ant delno.
Nuvaziuokit i Playa del Patalavaca, fainas papludimys ir vaizdas is virsaus pasakiskas. Daug vandens sporto.
Ir butinai butinai i Puerto de Mogan
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2016 11 25, 10:27)
Per kokias firmas užsakinėjate transferius? Ar nuomojatės auto nuo pat oro uosto?
Visada nuomojames oro uoste, i ji ir grazinam.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 24, 16:23)
Tenerifėje kurį vandens parką geriau aplankyti- Siam ar Octopus? Abu panašiu atstumu nuo viešbučio, į abu pritrūks laiko. Ir taip, žiūriu, per mažai savaitė laiko bus, nespėsim daug ko aplankyt.
Siam