geras, kokia kaina maloni akiai
šopeno oro uoste dvigubai brangiau
Rašo, kad nuolaida dabar
Užpraeitais metais buvome spalio mėnesį Tenerifėje, siaubingai įsimylėjome šią salą Nuostabi gamta, oras, viskas buvo labai nuostabu Praeitais metais ilsėjomės Maljorkoje ir nuvylė ji mane, Tenerifė patiko nepalyginamai labiau. Todėl šiais metais vėl labai noriu į Kanarus. Kiek teko girdėti/skaityti, visos Kanarų salos yra labai skirtingos, todėl norisi susipažinti su kitomis salomis. Planuojam atostogas rugpjūtį (labiau pliažines) ir spalį (aktyvesnes), renkuosi iš Gran Kanarijos, Fuerteventūros ir Lanzarotės. Gal patartumėre, kuri iš šių salų labiau tinkama poilsiauti pliaže, kur būtų šilčiausia spalio mėn.?
prieš porą metų buvome nuo spalio 15 d. savaitei Gran Kanarijoje. Gyvenome Playa del Ingles. Oras ir vanduo buvo super. Dienomis užteko šortų ir maikučių.
Tik Palmitos parke gavome kokį gerą pusvalandį lietaus (tada vaikam prireikė megztukų ir ilgų kelnių). Taip pat kai ėjome iki Roque Nublo visą laiką buvo apsiniaukę ir purškė lietus. Atsimenu po šio žygio sakau: dabar važiuojam į paplūdimį - tai mama su drauge sako tau visai "kvankt" - mes dabar sušlapę, sušalę ir pavargę dar prie jūros Tik nusileidom nuo kalnų, saulutė taip užkepino, kad jau nebekilo niekam abejonių, kad važiuojam į paplūdimį.
Aš šiemet irgi norėčiau skirst pasišildyt į kurią nors salą, bet man reiktų sutilpti į vaikų rudens atostogas. Bet kiek žiūrinėju Ryanair skrydžius, paskutinis yra spalio gale. Kaži gal vėliau atsiras ir lapkričiui (man grįžimui riektų lapkričio 3-4 d.)
Tik Palmitos parke gavome kokį gerą pusvalandį lietaus (tada vaikam prireikė megztukų ir ilgų kelnių). Taip pat kai ėjome iki Roque Nublo visą laiką buvo apsiniaukę ir purškė lietus. Atsimenu po šio žygio sakau: dabar važiuojam į paplūdimį - tai mama su drauge sako tau visai "kvankt" - mes dabar sušlapę, sušalę ir pavargę dar prie jūros Tik nusileidom nuo kalnų, saulutė taip užkepino, kad jau nebekilo niekam abejonių, kad važiuojam į paplūdimį.
Aš šiemet irgi norėčiau skirst pasišildyt į kurią nors salą, bet man reiktų sutilpti į vaikų rudens atostogas. Bet kiek žiūrinėju Ryanair skrydžius, paskutinis yra spalio gale. Kaži gal vėliau atsiras ir lapkričiui (man grįžimui riektų lapkričio 3-4 d.)
Mes buvome Gran Kanarijoje ir Tenerifėje, tai Tenerifė patiko daug labiau Kitą savaitę važuojame antrą kartą. Dėl vaikų atostogų, tai mūsų dar tik pradinukas, tai mes labai ir netaikome per vaikų atostogas, nes kiek teko žiūrėti lektuvo bilietus, tai jie būna tuo metu brangesni
Papildyta:
Nežinau ar jau išsirinkote, bet Egipto ir Kanarų salų nėra net ko lyginti (nuomonė ne mūsų vienų)
Tenerifė
Labukas nuo vakar mes Lanzarotėje. Viskas kolkas puiku. Šiandien aplankėme Teguise turgų, gyvenam Arrecife, tai pasivaikščiodami nuėjom iki La Marine. Gal kas turi pasiūlyt, kur skaniai pavalgyt jūros gėrybių kažkur aplink? gal buvot atradę kokią “special” vietelę?
buvom Lanzarotej, Fuerteventuroj ir Tenerifej. Visos labai skirtingos ir savaip idomios. Bet vistiek plezines atostogas siulyciau vienareiksmiskai Fuertej, nes papludimiai pasakisko grozio . Kas lankysites Lanzarotej, labai rekomenduoju aplankyti Graciosa ir geriausia su vietiniu gideliu su dzipu, apves visa sala, papasakos idomiu dalykeliu ;)
man asmeniskai maziausia ispudi paliko Tenerife
buvom Lanzarotej, Fuerteventuroj ir Tenerifej. Visos labai skirtingos ir savaip idomios. Bet vistiek plezines atostogas siulyciau vienareiksmiskai Fuertej, nes papludimiai pasakisko grozio . Kas lankysites Lanzarotej, labai rekomenduoju aplankyti Graciosa ir geriausia su vietiniu gideliu su dzipu, apves visa sala, papasakos idomiu dalykeliu ;)
man asmeniskai maziausia ispudi paliko Tenerife
Mes leisimės šiais metais į Fuertę ir Lanzarotę, labai laukiu jau Bet dar daug laiko liko.
Buvau tik Tenerifėje, bet ji mane taip sužavėjo, kad privalau dabar susipažinti ir su kitomis Kanarų salomis
Kiek iš anksto maždaug perkate lėktuvo bilietus? Keliones planuojamės rugpjūčio ir spalio mėnesiais. Įdomu ar per anksti dar pirkti Baisu, kad neišbrangt.