Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

Nelabai supratau, prie ko pensininkai ir turejimas ka veikt? Mes per savaite vos spejom apvaziuot visas suplanuotas vietas. Labai patariu nuvykti i Graciosa sala ir aplankyti Playa de las Conchas  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Guarana94 @ 2017 11 30, 14:26)
2018 M rudenį noriu ten keliauti, tik įdomu dėl pačių žmonių...nes teko girdėti, kad ten vieni pensininkai ir nelabai yra ką nuveikti..

Nesupykit, bet šiaip klausimas iškart iškilo - o tai jeigu būtų vien jauni, ką tada nuveiktumėt? biggrin.gif Aš prieš mėnesį grįžau iš Gran Kanarijos pietinės dalies, irgi pilna pensininkų skandinavų, bet kažkaip man visai vienodai, kokie tie žmonės aplink, juk ne su jais būti važiuoju unsure.gif Dėl manęs tų žmonių net išvis galėtų nebūti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(LaumeLaima @ 2017 11 30, 14:39)
<p>Nelabai supratau, prie ko pensininkai ir turejimas ka veikt? Mes per savaite vos spejom apvaziuot visas suplanuotas vietas. Labai patariu nuvykti i Graciosa sala ir aplankyti Playa de las Conchas  wub.gif </p>

drinks_cheers.gif
O šiaip mes per savaitę irgi daug ko nespėjom, sakiau kitam kartui smile.gif nes labai ir pasimaudyti norėjau, atsiplaukiojau už kokius 5 metus, neįmanoma per savaitę viską suspėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 30 lapkričio 2017 - 14:45
Vyresnio amžiaus žmonių ne sezono metų yra daug visur smile.gif ,tiesiog jie gali sau tai leisti , ne taip kaip LT, ir Tenerifeje jų būvo daug ,mums irgi žmonių visai nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Gran Canarijoj irgi tarp pensininkų buvom... kabakuose vakarieniaudami būdavom jauniausi paprastai - o mums jau ne po trisdešimt 😃
Tik man tai jokio skirtumo, ne žmonių keliaujam žiūrėt.
Atsakyti
Jei manę kas paklaustų, kokio amžiaus žmonės buvo vienoje ar kitoje šalyje, tai sunkiai galėčiau atsakyti. Paprastai gyvenu ne viešbučiuose, daug laiko praleidžiu kalnuose, tai kiti žmonės niekaip neįtakoja mano atostogų kokybės smile.gif
O dėl trukmės, tai tikrai labai individualu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras , gal yra kopusiu nakti i Teide ,gal galetumete pasidalint ispudziais,patarimais.buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2017 11 30, 10:14)
Galima Lanzerotę aplankyti smile.gif
Buvau vasarį savaitę. Sakyčiau mažoka. Ir čia nei vienos dienos paplūdimyje. Jei ir pavažinėti ir pagulėti (jei oras leis), tai dvi sav kaip tik bus (y)

mes siemet buvo savaite Fuerteje, 5 diena Lanzaroteje ir 12 dienau Tenerifeje ( 4 syki jau biggrin.gif )

Tai aisku Favorite Tenerife.

Fuerte irgi labai patiko.
Va ko nepasakyciau apie Lanzarote ax.gif biggrin.gif
Tikrai near noro grizti ten vel.

Nustebino mane uodai nakti blink.gif
dar tokio didumo blink.gif

kaip nakti pradejo varyti pro atvira langa.
Ko near buve Tenerifeje.Fuerteje biski ju buvo

Bet va Lanzaroteje veee biggrin.gif

Tikrai daugiau ten negrizime. viena syki aplankeme ir viskas.uztenka 4u.gif

Sekanti stotele bus Gran Kanarija ir aisku Tenerife vel ;)
Mes jungiame (aisku jei galimybe yra ) iskarto kelias salas 4u.gif

Su dviem mazais vaikuciais No Problem 4u.gif wub.gif
Atsakyti

mes siemet buvo savaite Fuerteje, 5 diena Lanzaroteje ir 12 dienau Tenerifeje ( 4 syki jau biggrin.gif) Tai aisku Favorite Tenerife. Fuerte irgi labai patiko. Va ko nepasakyciau apie Lanzarote ax.gifbiggrin.gif Tikrai near noro grizti ten vel. Nustebino mane uodai nakti blink.gif dar tokio didumo blink.gif kaip nakti pradejo varyti pro atvira langa. Ko near buve Tenerifeje.Fuerteje biski ju buvo Bet va Lanzaroteje veee biggrin.gif Tikrai daugiau ten negrizime. viena syki aplankeme ir viskas.uztenka 4u.gif Sekanti stotele bus Gran Kanarija ir aisku Tenerife vel ;) Mes jungiame (aisku jei galimybe yra ) iskarto kelias salas 4u.gif Su dviem mazais vaikuciais No Problem 4u.gifwub.gif

kaip keista del uodu. Mum kovo pabaigoj Lanzarotej nebuvo jokio uodo vien boruzeles, o va Fuertej prisileidom i kambari  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaumeLaima: 02 gruodžio 2017 - 22:39

Guarana94, vasarą pensininkų beveik nebuvo Tenerifėje, todėl man atrodo kuo arčiau žiemos, tuo didesnė tikimybė, kad jų bus daug

Atsakyti
Šiemet ir mes turėsime pirmąsias atostogas žiemos metu (nuo vasario 16-25 d.). Kadangi norisi šiltai, tai vis dar dvejojam tarp Egipto ir Kanarų salų . Egipto, Lanzarotės ir Fuerte kainos gaunasi labai panašios. Kelionės metu būsiu labai nėščia nestuke.gif , tai renkamės AI variantą - maximum patogumo ir ramybės biggrin.gif
Atsakyti

Laba 😊 na ką, nebe daug liko ir iki mano atostogų! sausio 13d išskrendam į Lanzarotę, po 6d. persikelsime keltu į Fuerteventūrą ir ten ilsėsimės taip pat 6d :) tikimės pamatyti pagrindinius objektus, nes keliausime 2 šeimos su dviem metinukėm mergytėm:)) Pradžioje gyvensime airbnb užsakytuose apartamentuose, o vėliau viešbutyje su hb :) ten anksti temsta, taip? kaži kaip su temperatūra iki 18val? nes nežinau, kokią aprangą planuotis? ar galima tikėtis saulės vonių? taip pat, kaip dėl vėjo? abejose salose jis labai didelis? :)

Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2017 12 23, 23:28)
<p>Laba 😊 na ką, nebe daug liko ir iki mano atostogų! sausio 13d išskrendam į Lanzarotę, po 6d. persikelsime keltu į Fuerteventūrą ir ten ilsėsimės taip pat 6d smile.gif tikimės pamatyti pagrindinius objektus, nes keliausime 2 šeimos su dviem metinukėm mergytėm:)) Pradžioje gyvensime airbnb užsakytuose apartamentuose, o vėliau viešbutyje su hb smile.gif ten anksti temsta, taip? kaži kaip su temperatūra iki 18val? nes nežinau, kokią aprangą planuotis? ar galima tikėtis saulės vonių? taip pat, kaip dėl vėjo? abejose salose jis labai didelis? smile.gif</p>

Mes dabar Fuerte smile.gif Temsta anksti ir staigiai, svinta velai, apie 9. Vejas stiprus visada, degintis pliazo vidury per savaite pavyko tik viena karta per savaite, reikia ieskoti uzuovejos. Apraga- sortai ir maikutes ilgom rankovem, rytais reikia megztuku.
Atsakyti