Ziurekite, kad viesbutyje butu apsildytas baseinas, tai problemu su maudymosi nebus.
Ziurekite, kad viesbutyje butu apsildytas baseinas, tai problemu su maudymosi nebus.
Aciu, pasirinkome visgi Tenerife ☺
Taip tylu čia Nusipirkom kelionę į Lanzarotę, dar toli, tik gegužį keliausim. Kažkada po Tenerifės labai norėjau į ją, tai pagaliau vyrą įkalbėjau Tikiuosi vasarą nesudžiuvę viskas, nes rūgpjūtį, kai Tenerifėje buvom, žalumos jokios, kaktusai ir tie nuleipę
Mes kovo viduryje į Gran Canaria. Buvau prieš porą metų Tenerifėje ir Fuerteventūroje praeitą vasarį.
Bilietai brangūs, bet gan ribotas laikas, kada galėjome vykti. Norime kopti į kalnus, tai bijau, kad balandį bus per karšta, o ir laukti nuo paskutinių atostogų per ilgai, tai liko kovas
Pas mus Gran Canaria dar tik planuose, skrendam dabar per mokyklines atostogas, tad su kainom irgi nekažkas. Šį kart su kūdikiu keliausime, todėl be serpantinų norisi, nes neaišku kaip reaguos vaikas į pirmą kelionę.
Į kalnus, manau, laisvai galite kopti kovą, man net rūgpjūtį nebuvo per karšta, apie +30 buvo, nors kopimui, žinoma, žemesnė temperatūra geriau. Įdomu ar sniegas būna tada viršuje?
Jei Jums Tenerifeje nebuvo zalumos, tai Lanzaroteje jos visai nerasite Na, bet man tai didziausia ispudi palikusi sala Tooookia ryskiai juoda, geltona, raudona
Mums Lanzarotė taip pat labai didelį įspūdį paliko. Kažkas visiškai kitokio, nei iki tol buvo tekę matyti. Momentais išvis kaip kitoj planetoj pasijauti
Lanzarote taip pat suzavejo savo spalvu kontrastais, neiprastu, bent mum niekur nematytu krastovaizdziu, kuris tikrai palieka ispudi. Mums susidare tokia nuomone kad Lanzarote labiau tinkama pazintinei kelionei, ten tikrai yra ka pamatyti, apvaziuoti, o Fuerteventura pasyvesniam poilsiui, pasiplezinimui , pasivaikstinejimui kokiam miestuky, galvos praputimui tiesiog prie vandenyno... papludimiai nuostabus Gruodi vykstam i Tenerife, apie ja dar nieko nezinau.
Gal kazkam teko gyventi Bahia Principe viesbuty Tenerifeje?
Norėčiau paprieštarauti dėl Fuerteventūros - ten tiek visko galima pamatyti
Mano paraše yra nuoroda į blogą, kuriame aprašyta ir Fuerteventūra
Tenerifė taip pat absoliučiai nereali ir tinkama visokiam poilsiui - tiek pasyviam, tiek aktyviam. Tikiu, kad puikiai praleisite laiką