Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

Gal kas nuomavotės automobilį iš Budget ir turite kokių pastebėjimų?
Atsakyti

Apie Budget negaliu nieko pasakyti, bet rekomenduoju Cicar (jie dirba ir kitu vardu). Geriausia, kad nereikalauja kreditinės, nieko nešaldo, o ir kaina gera :)

Atsakyti
Laba:) na va, pagaliau susiplanavę kelionę. Sausio 13-25 dienomis. Lanzarotė ir Fuerteventūra. Bilietai nupirkti, Apartamentai Lanzoj užsakyti, viešbutis su hb Fuerte užsakytas, auto abiejose salose iš cicar užsakytos. Reikės tik sausio mėn nusipirkti dar kelto bilietus. ax.gif vyksime su 2 pusantrų metų mergaitėm, tikiuosi, nesušalsime biggrin.gif nes prisiklausiau komentarų iš kitų, kad ten bus labai vėjuota ir šalta, jog tik Tenerifėje sausį-vasarį šilta biggrin.gif tai galvoju, kokius čia rūbus dėtis..
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2017 10 31, 17:11)
Laba:) na va, pagaliau susiplanavę kelionę. Sausio 13-25 dienomis. Lanzarotė ir Fuerteventūra. Bilietai nupirkti,  Apartamentai Lanzoj užsakyti, viešbutis su hb Fuerte užsakytas, auto abiejose salose iš cicar užsakytos. Reikės tik sausio mėn nusipirkti dar kelto bilietus.  ax.gif vyksime su 2 pusantrų metų mergaitėm, tikiuosi, nesušalsime  biggrin.gif  nes prisiklausiau komentarų iš kitų, kad ten bus labai vėjuota ir šalta, jog tik Tenerifėje sausį-vasarį šilta  biggrin.gif tai galvoju, kokius čia rūbus dėtis..

Būtinai pasiimkite neperpučiamas, neperšlampančias striukes ir šiltesnių rūbų. Bet kokiu atveju su šiltais rūbais skrisite smile.gif Kad bus vėjo ir lietaus tai beveik garantuota smile.gif Tik ten viskas kitaip - vieną minutę lyja, kitą nušvinta saulė ir jau šilta smile.gif Tai ir vasarinių rūbų reikia. Buvau Fuerteventūroje praeitą vasarį.
Atsakyti
http://www.azair.com...exSubmit=Search
Atsakyti

Laba vakara, taigi isigijome bilietus i Tenerife sausio gale, dabar reikia issirinkti viesbuti, taigi gal kas uzturejote geru patirciu viesbuciuose arba kuriais tiesiog nenusivylete ir galetumet pasidalinti ju pavadinimais? padetumete apzvalgoje labai :)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
mes skrendam i Tenerife gruodzio 15d.Dabar galvoju kaip iki viesbucio Los Amerikoje dasigauti.Ar vaziuojat viesuoju transportu?Skaiciau,kad 111 autobusas iki ten veza.Gal kas vaziavote nesenai?Pasidalinkite
Atsakyti

Aš esu keliauju visuomeniniu treansportu. Tenerifėje esu buvusi 2015 metais. Kelionės pabaigoje gyvenome Los Americas ir į oro uostą vykome autobusu. Grafikų ieškokite titsa.com tik šiandien man kažko neatidaro to tinklapio. 

Savo kelionę aprašiau bloge, gal pagelbės.

http://trepsimpopasa...-vii-dalis.html

Atsakyti

Ačiū už nuorodą  :yahoo:​ 

Paprastai ieškau biletų per azuon, bet čia praktiškai tas pats, tik nemokama  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 09 lapkričio 2017 - 19:55

Aš esu keliauju visuomeniniu treansportu. Tenerifėje esu buvusi 2015 metais. Kelionės pabaigoje gyvenome Los Americas ir į oro uostą vykome autobusu. Grafikų ieškokite titsa.com tik šiandien man kažko neatidaro to tinklapio. 

Savo kelionę aprašiau bloge, gal pagelbės.

http://trepsimpopasa...-vii-dalis.html

puikūs pasakojimai. Ačiū, gera prisiminti :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 09 lapkričio 2017 - 21:04

Sveikos  :4u:  turiu svarbu klausima, norim su seima nukeliauti kur silta ir turim pasiulyma i Tenerife lapkricio 24 ir lapkricio 18 i Fuerteventura. Ar pagal oro temperatura gales vaikai maudytis siuo metu? Nes be maudyniu atostogos jiems tikrai neuzsisakitytu 😀ir kuria sala rekomenduotumete? Aciu kad padesite isspresti labai svarbu klausima :4u: 

Atsakyti
Gal kas nors gyvenote miestelyje La Caleta Tenerifėje ir žinote auto nuomos kompaniją, kurioje galėčiau iš anksto internernetu užsakyti automobilį?
Atsakyti