Apie Budget negaliu nieko pasakyti, bet rekomenduoju Cicar (jie dirba ir kitu vardu). Geriausia, kad nereikalauja kreditinės, nieko nešaldo, o ir kaina gera
Būtinai pasiimkite neperpučiamas, neperšlampančias striukes ir šiltesnių rūbų. Bet kokiu atveju su šiltais rūbais skrisite Kad bus vėjo ir lietaus tai beveik garantuota Tik ten viskas kitaip - vieną minutę lyja, kitą nušvinta saulė ir jau šilta Tai ir vasarinių rūbų reikia. Buvau Fuerteventūroje praeitą vasarį.
mes skrendam i Tenerife gruodzio 15d.Dabar galvoju kaip iki viesbucio Los Amerikoje dasigauti.Ar vaziuojat viesuoju transportu?Skaiciau,kad 111 autobusas iki ten veza.Gal kas vaziavote nesenai?Pasidalinkite
Aš esu keliauju visuomeniniu treansportu. Tenerifėje esu buvusi 2015 metais. Kelionės pabaigoje gyvenome Los Americas ir į oro uostą vykome autobusu. Grafikų ieškokite titsa.com tik šiandien man kažko neatidaro to tinklapio.
Savo kelionę aprašiau bloge, gal pagelbės.
Ačiū už nuorodą
Paprastai ieškau biletų per azuon, bet čia praktiškai tas pats, tik nemokama
Aš esu keliauju visuomeniniu treansportu. Tenerifėje esu buvusi 2015 metais. Kelionės pabaigoje gyvenome Los Americas ir į oro uostą vykome autobusu. Grafikų ieškokite titsa.com tik šiandien man kažko neatidaro to tinklapio.
Savo kelionę aprašiau bloge, gal pagelbės.
puikūs pasakojimai. Ačiū, gera prisiminti
Sveikos turiu svarbu klausima, norim su seima nukeliauti kur silta ir turim pasiulyma i Tenerife lapkricio 24 ir lapkricio 18 i Fuerteventura. Ar pagal oro temperatura gales vaikai maudytis siuo metu? Nes be maudyniu atostogos jiems tikrai neuzsisakitytu 😀ir kuria sala rekomenduotumete? Aciu kad padesite isspresti labai svarbu klausima