Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - vieta, kur žiemą šilta

QUOTE(Lila @ 2016 11 21, 18:15)
Egzzzotika, kaip smagu bigsmile.gif  bigsmile.gif
gal pasidalinsit kokiom datom birzelio men radot lektuvo bilietus ir per kur skrendat? 4u.gif

Mes per Varsuva skrisime, o data birzelio 17 - 28d. Taciau tikriausiai jau pigiu bilietu tai datai nebus, nes mes nusipirkome 4 bilietus, sekancia diena jau buvo pabrange ant 100 eu. Vat.. o siaip siais metais viesbucai pabrange. Apartamentu mes neimame, nes niekas gaminti nenori biggrin.gif 2015m skrydome rugpjucio men i Tenerife, siais metais irgi norejome rugojuti, taciau paskaiciavome kad labai jau brangiai iseina. Visu pirma automobilio nuoma jau brangesne, skrydis, o labiausiai viesbuciai.
Siaip rekomenduoju paziureti viesbucius paciu viesbuciu svetaineje, nes mes ant 400 eu pigiau siemet uzrezervavome ;) ax.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu siek tik nuostabiais Tenerifes vaizdais smile.gif suzadinsime apetita biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2016 11 23, 20:36)
Su Tenerife buvo juoku darbas  tongue.gif

Papasakokit tuos juokus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 23, 22:00)
Papasakokit tuos juokus  ax.gif

Vaziavome pirma karta, visa info susirinkau is SM platybiu: skrydi pirkome is varsuvos, is lektuvo, tiesiai i autobusa, kuris isleido prie viesbucio, kuri taip pat rinkomes is rekomendaciju SM, beja facebooke yra grupe ,,lietuviai tenerifeje,, ar ,,tenerifes lietuviai,, - visi maloniai bendrauja, ka klausi, ta mielai atsako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2016 11 23, 19:36)
As tap pat, labai labai prasau pasipasakoti jau pabuvojusiu Gran Kanarijoj unsure.gif  bilietus jau turim seniausiai....bet...nu taip skurdoka informacijos blink.gif  Lyg ir gyvenamoji vieta turetu but puerto ricas (tieiog kazkur susigraibiau, kad ten gerai), o daugiau??? kur nuomot masina? Gal kas kokiam viesbutuki buvot, kuri galit rekomenduoti?
Su Tenerife buvo juoku darbas  tongue.gif

Buvau tris kartus, tai gal ir pavyks kazka patarti. I puerto rico vaziuodavom daznai - i angry birds parka musu vaikiui labai reikdavo. Rinkciausi si miestuka tik tuo atveju, jei vaziuociau gruodi-sausi ir abejociau del oro. Nes ten lyg ir silciau kazkiek, vejo nesijaucia, gal ir debesu maziau uznesa. Kai ilsejomes ten kova, balandzio pradzioje, tai poreikio rinkis puerto visai nebuvo. O nesirinkciau del nedidelio papludimio ir ilankos, ramios, kaip bala, o labiausiai del to, kad viesbutukai ir apartamentai kyla i kalna. Maciau, kad kai kurie raso, kad yra kazkoks liftas. kaip ten realiai, tai neturiu ziniu.
Mes rinkomes visus kartus Playa del Ingles. Nes atitiko visus musu kriterijus (mes su vaiku vaziuojam) - maudynes su bangomis, labai didelis smeletas papludimys, daug ivairaus tipo apgyvendinimo - yra is ko pasirinkti. Daug kaviniu, maisto parduotuves ir dideli supermarketai visai salia, arti oro uosto, parkingas. viesbutis ar apartamentai kuo arciau vandenyno, kad galetum parbegti, jei prireiks. Mums nepatiko tie papludimiai, kurie yra ilankose, kaip tarkim puerto rico ir amadores, nes ten bangu mes nei karto nematem ir vanduo budavo saltesnis. Maspalomas papludimys mums susirode labiau vejuotas, labiau banguota, atrode, kad net i vandeni listi nesaugo, nors pries tai playa del ingles maudemes be jokiu baimiu.
Playa del ingles, nors ir jokiu groziu nepasizymi, bet nors galima iseit vakare pabimbinet, turi smagia promenada, salia kopos. Puerto Ricos eiti praktiskai visai nera kur. O ir grizti teks gana staciai i kalna, nebent kazkur apacioje gausite apsigyventi, bet ten gana triuksminga.
tarp Playa del ingles ir Maspalomos, kopu pakrastyje, yra golfo laukai. toje zonoje yra ir nemazai viesbutuku kompleksu. Jie gana pigus net ir su maitinimu imant. Yra ir visai neblogu uz padoria kaina. Pliusai - kainos ir parkingas. Minusas - iki vandenyno jau teks vykti su transportu. Viesbucio arba viesuoju. Arba masina. tik jau reikia pagalvoti apie parkinga atvykus prie papludimio.
Masina is Cicar. pries tai nuomavomes is pluscar. cicar patiko labiau - automobiliai geresni.
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2016 11 23, 20:36)
As tap pat, labai labai prasau pasipasakoti jau pabuvojusiu Gran Kanarijoj unsure.gif 


Yra mano fotoreportazas, jame tikrai nemazai info apie keliavima po sala mirksiukas.gif cia

Pirma karta GK buvom 5 dienas, nes tada keliavom per tris salas. Gyvenom netoli Puerto Rico, viesbutis Riviera beach and spa, dabar berods vadinasi ocean beach. Nezinau, kaip dabar, bet tada buvo superinis viesbutukas, nedidelis, jaukus, ant vandenyno kranto. Vakarienei jokiu svedisku stalu, patiekiami 4 patiekalai, viskas subtilu smile.gif

Pernai gyvenom 2 savaites, viena savaite Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel, antra savaite Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel. Abu viesbuciai patiko, nors Amadores labiau. Maistas skanus, puikus Thalasso centras, superiniai vaizdai is balkono.

Lankytinos vietos daugiau maziau aprasytos reportaze, jei kils klausimu perskaicius, rasyk.

Auto nuomavomes is Cabrera Medina, patikrinta nuoma jau n metu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 11 23, 22:58)

Playa del ingles, nors ir jokiu groziu nepasizymi, bet nors galima iseit vakare pabimbinet, turi smagia promenada, salia kopos. Puerto Ricos eiti praktiskai visai nera kur. O ir grizti teks gana staciai i kalna, nebent kazkur apacioje gausite apsigyventi, bet ten gana triuksminga.



Puerto Rico yra promenada, visai smagu prasivaikscioti po vakarienes. Taip pat pats miestelis nera mazas, daug kavinukiu. Priklauso kur gyvens, mes gyvenom ant uolos Gloria Amadores viesbutyje, kuriame buvo liftas, kuris nuleidzia is viesbucio i promenada, o nuo promenados, miestelis pasiekiamas ranka. Tad jokiu kopimu i kalnus nebuvo. Bet uz tai kokia naktine panorama gyvenant ant kalno wub.gif

Pats paciausias miestelis GK - Puerto Mogan wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 24 lapkričio 2016 - 08:45
QUOTE(Elvita @ 2016 11 24, 08:34)

Puerto Rico yra promenada, visai smagu prasivaikscioti po vakarienes. Taip pat pats miestelis nera mazas, daug kavinukiu.

kokie skirtingi ispudziai smile.gif man tai jis miniatiurinis biggrin.gif uzknisdavo vaiko laukti, kol atsizais. pora kartu praejom, kavinese pasedejom, o paskui jau atsivezdavom knygas ir vietoj laukdavom savo vaikio, kol issiduks parke, nes na... mes neradom ten kur eit po poros pasivaiksciojimu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 11 23, 22:58)
Buvau tris kartus, tai gal ir pavyks kazka patarti.  I puerto rico vaziuodavom daznai -  i



QUOTE(Elvita @ 2016 11 24, 09:34)
Yra mano fotoreportazas, jame tikrai nemazai info apie keliavima po sala  mirksiukas.gif cia

Oi kaip jums aciu. Nesuprantu kaip as praziurejau Elvitos fotoreportaza. Bandysiu viska tyrinetis ir deliotis, nes vienu tarpu jau tikrai gailejausi, kad pirkom bilietus i GK unsure.gif kuo daugiau ieskojau informacijos, kuo daugiau googlinau, tuo maziau man patiko, ka radau, tuo maziau vaizdai man buvo grazus, viesbuciai arba prasti, arba ne musu kisenei unsure.gif , bet siek tiek pakelete man upa bigsmile.gif
Atsakyti
Tenerifėje kurį vandens parką geriau aplankyti- Siam ar Octopus? Abu panašiu atstumu nuo viešbučio, į abu pritrūks laiko. Ir taip, žiūriu, per mažai savaitė laiko bus, nespėsim daug ko aplankyt.
Atsakyti

Sveikos. Ar yra buvusiu tenerifej vasario 2roj pusej? Kaip orai buna?

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 11 24, 16:56)
<p>Sveikos. Ar yra buvusiu tenerifej vasario 2roj pusej? Kaip orai buna?</p>

Buvom pernai vasario antroj pusej. Oras buvo fantastiskas wub.gif . Kasdien maudemes, degindavomes. Tikrai labai silta buvo. Vakarais pakildavo vejas ir reikedavo rubu ilgom rankovem 4u.gif
Siemet vasario pirmoj pusej keliaujam i Tenerife smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 24, 14:23)
Tenerifėje kurį vandens parką geriau aplankyti- Siam ar Octopus? Abu panašiu atstumu nuo viešbučio, į abu pritrūks laiko. Ir taip, žiūriu, per mažai savaitė laiko bus, nespėsim daug ko aplankyt.

Siam 4u.gif
Atsakyti