Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

[quote=vaidosius,2017 09 09, 12:21]

[/quote]
Man biopsijos aprase buvo tik parašyta ER+ PR+. Jokių procentų nebuvo. O po operacijos tyrimo atsakyme parašė ER+ silpna reakcija, turi 95% ląstelių, PR+ stipri reakcija bet turi tik 5% ląstelių.
Aš Tamoxifeno negeriu bet geriu kitą hormonini vaista vietoj jo , tai bent kolkas nestoreju.
Ką pastebėjau tai kad blauzdos tinsta... Ypač vakare būna net jaučiu kad per blauzdas vos į kelnes itelpu... Nežinau tik su kuo tai susieti... Gal čia liga išvis ne prie ko
[/quote]

Vaidosius, patarciau nueiti pas seimos gydytoja ir parodyti kojas. Kaupiasi skysciai organizme, inkstai jo nespeja salinti. Kaip tik sia savaite parsivezem vyro tevuka is ligonines, nes labai panasi situacija buvo. Tiesa ji gulde del plauciu, bet kai pamate kojas, tai is kart gavo skyscius varancius ir dar kazkokius vaistus. Taip, kad nelauk ilgai ir keliauk pas gydytoja, geriau lisna karta nueiti, nei paskui gailetis.
Atsakyti
Labas visoms:) Kaip laikotes? Visos grybuose paskende matyt:)
PAkvieciau viena moteriskute is FB cia prisijungti su triguvai meigiamu kruties nedraugu. Gal prisijunks. Nes kazkaip ziuriu i jos uzklausa niekas neatsake tenai. O cia moterytes malonios, bendraujancios , patirtimi besidalyjancios.
Man ryt trecia chemija pirmojo ciklo. Ir tada bus 2 savaites pertrauka. Noriu prie juros....
Atsakyti
Sveikutės . Noriu ir aš prisijungti prie jūsų . Mane išoperavo rugsėjo 8d. Pašalintas augliukas ir du sarginiai limfmazgiai. Dabar tokiam laukime , laukiu atsakymo
Atsakyti

Ogiene  junkis drasiai. papasakok daugiau apie save. Kiek tau metu? kaip buvo pastebeta liga? Kur operavaisi?

UNDZIKA as irgi prie juros noreciau tik prie kokios siltesnes nei Baltijos jura :)

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 09 13, 11:21)
<p>Ogiene  junkis drasiai. papasakok daugiau apie save. Kiek tau metu? kaip buvo pastebeta liga? Kur operavaisi?</p>
<p> </p>
<p>UNDZIKA as irgi prie juros noreciau tik prie kokios siltesnes nei Baltijos jura smile.gif</p>

Ogiene nezinau ar cia JUmi as pakvieciau cia prisijungti is FB ar ne, bet vistiek gerai, kad prisijungei. Cia moterys geros, nepiktos, niekas nesiulys butinai gydytis kanapemis ar soda ar dar kokiu biesu smile.gif Cia galima issiverskt, jei reikia, gauti spyri i dupcia, kad susimti ir toliau kovot.

Vaidosius, mes papastai ziema vaziuojam i Tenerife, eile metu, esu isimylejus ta sala ir turiu slapta nora ten gyventi senatveje. Silta, gera, vandenynas salia. O as megstu vandeni, ne veltui undzinka esu smile.gif O dabar noreciau tiesiog kelioms dienoms prie musu BAltijos nuvaziuot. Sunus su seima nori, as noriu, vyras ne pries. tai manau visi 6-iese varysim kokiom 3-4 dienom. Tiesiog pasivaiksciot palei jura, pakvepuoti juros oru. Man turetu but gerai, kai problema su plauciais. DAbar ieskau adekvacios kainos uz apartamentus, nes sezonas kaip ir pasibaige, kainos krinta.
Atsakyti

Labas visoms :4u: 

Mano mama jau po pirmojo patikrinimo. Lankomės pas momologą-chirurgą, operavusį mamą, jis liepė dar nueiti pas onkologą pasirodyti, ir sekančiam vizitui registruotis po pusmečio. Nežinau, ar ne per ilgas laiko tarpas :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 09 13, 11:37)
<p>Labas visoms 4u.gif </p><p>Mano mama jau po pirmojo patikrinimo. Lankomės pas momologą-chirurgą, operavusį mamą, jis liepė dar nueiti pas onkologą pasirodyti, ir sekančiam vizitui registruotis po pusmečio. Nežinau, ar ne per ilgas laiko tarpas unsure.gif </p>

As po operacijos pirmus du metus vaiksciojau kas 3 menesius patikrinimams. Po to jau skyres susitikimus kas pusmeti.
Dziaugiuosi uz mama! Taip ir turi buti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 13 rugsėjo 2017 - 10:42
Aš savo augliuką užčiuopiau dar pernai pavasarį . Kadangi esu iš mažo miestelio , o čia net ir gerų echoskopuotojų nėra , tad registravausi į Vilniaus Antakalnio poliklinką. Čia mane patikino , kad čia tik cista. Išejau tam kartui visa apsipatenkinus ☺. Bet sugrįžus ir prisiminus visgi vėl kildavo dvejonių .Tada šią vasarą vėl susiėmiau ir šį kart su siuntimu į Grybo gatvę , iš ten į jau į onkologinį 😐 Tuose popieriuose iš biopsijos tyrymų tiek daug visko prirašyta , kad jau pasimečiau net . Ką reiškia tas mano Her2 neigiama1+ ?
Ačiū jūms už palaikymą ☺
P.S. man 40 , operavausi Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ogiene: 13 rugsėjo 2017 - 10:59

Sveikos, merginos, 

tikiuosi, kad visom einasi gerai:)  Užsukau trumpam pasidalinti nuoroda - paskaitų ciklas, prasidėjęs vakar anglų k.

Patirtimi dalinasi vaikinas, kuriam 2003 m buvo diagnozuotas III st. CA, atsisakė gydymo, pakeitė gyvenimo būdą, mitybą ir pan. 

Dabar dalinasi patirtimi. Esmė -jeigu mano kūnas sukūrė vėžį, tai gal  mano kūnas pats gali ir išgyti?

Čia galima užsiregistruoti:

https://cbtc.clickfu...cp&affiliate=52

O čia jau rodo pirmą seriją:

https://squareone.ch...cer.com/module1

Atsakyti
Dar paskaitų nuoroda, jeigu ankstesnėse kažkas nesuveiks:

http://urltag.net/BwNpF

Šiandien įvadinė paskaitą. Bet man būtų labai pravertę, kai tik sužinojau savo diagnozę....
Atsakyti

Sveikos, merginos,

ateinu pasidžiaugti savo MRT tyrimais ir suteikti vilties "trigubai neigiamoms" diagnozėms.

Taigi, navikas balandį buvo 60x51x32 mm, liepos pradžioje po AC (raudonos chemijos trijų ciklų) apmažėjo tik keliais mm. Tada buvo pakeisti vaistai į taxane + carboplatina. Viso 12 lašinimo ciklų kas savaitę. įpusėjus naują chemiją, t.y. savaitei praėjus po 6 ciklo, darytas krūtų MRT parodė, kad navikas sumažėjo iki 20x18x12 mm.

Sumažėjimas 65-67 proc. skaičiuojant atskirai tik "draugelio" plotį ir ilgį, bet jei skaičiuojant visą jo tūrį (nežinau ar teisingai darau  - dauginu visus tris parametrus), tai pirminio naviko liko tik 5 proc.!!!! Kaip bebūtų, progresas didelis. Dar parašyta, kad "ženkliai pakito naviko signalas DWI/ADC - teigiamas atsakas į gydymą". Nežinau ką tai reiškia, bet supratau, kad labai gerai.

Kol laukiau MRT rezultato, dar du ciklus susilašinau (šiandien 8 kartas buvo), ir liko dar keturi kartai. Tikiuosi damušti tą brudą!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 13 rugsėjo 2017 - 12:52

RaViltis, dėkui už nuorodą, šitą žiūrėsiu. Aš į šitą teoriją, kad kūnas (plius mintys, dvasia, kaip bepavadinsi) gali pats pasigydyti ar bent jau padėti gydymui, jau investavau nemažai laiko.

Kitoms - žiniai, koks bus paskaitų turinys:

Sept 12th - Module 1: First Things First
Sept 13th - Module 2: Why You Have Cancer & How to Eliminate the Causes
Sept 14th - Module 3: The Anti-Cancer Diet Part 1
Sept 15th - Module 4: The Anti-Cancer Diet Part 2
Sept 16th - Module 5: How to Detoxify Your Body & Your Environment
Sept 17th - Module 6: How to Eliminate Stress & Heal Your Heart
Sept 18th - Module 7: Spiritual Healing
Sept 19th - Module 8: How Exercise & Rest Activate Healing
Sept 20th - Module 9: Cancer Healing Herbs, Teas & Supplements
Sept 21st - Module 10: How to Test & Monitor Your Progress 

Atsakyti