Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(žydrynė @ 2017 08 24, 17:48)
<p>Undzinka,laikykis,tu stipri moteris,visad žaviuosi tavim,parašiau tau až</p>

Aciu smile.gif As laikausi ko gi cia nesilaikyt. Juk nemirstu dar smile.gif Bus nauji vaistai, bandysiu pasiprasyt kokiu tyrimu. Kazka darysim toliau.
O zinutes nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 24, 13:53)
Vaidosius:) Mesk Tu ta peruka smile.gif Pamatysi, kiek gausi komplimentu uz ultra trumpa ir madinga sukuosena:)

O as meginos prisduodu...Zodziu dare man KT. Situacija tokia. Kauluose progresavima sustabde. Nebeplinta. O va plauciuose ne verysad.gif Toliau progresuoja ir atsirado zidinukas kepenyse. Kas pikciausia, kad auglys buvo labai jautrus harmonui (95%). Turejo gerai pasiduoti gydymui. O nesuveike tamoksifenas ir dabar kur gavau faslodexa irgi nesuveike. Nuo antradienio startuoju su nauja chemija, leis kas savaite (3 savaites leidzia, tada 2 savaites pertrauka ir vel leidzia). 6 ciklai. Vaistas Vinorelbinas.
Dar isskaiciau, kad kruties vezys turi savybe keistis. Is tarkim HER2 neigiamo, patapti teigiamu. Tai gal mano jautrumas harmonui pasikeite? Reikes pasidomet. GAl mes ne tuom ji gydom...Zodziu esu truputi liudesyje, nes tikrai dariau viska kad neplistu, kad stabdyt...matyt ne viska padariau, o gal turiu tokia karma tiesiog....

Mano atveju keitesi- pitmą kartą buvo jautrus estrogenams(trys pliusiukai buvo nurodyti). Po 2,6metų kitoje krūtyje operavo, tai pasidarė jau Her su trim pliusais ir estrogenams su vienu pliusu liko. Tada operuojantis chirurgas irgi pasakė " nesuveikė tamoksifenas".
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2017 08 24, 19:24)
Mano atveju keitesi- pitmą kartą buvo jautrus estrogenams(trys pliusiukai buvo nurodyti). Po 2,6metų kitoje krūtyje operavo, tai pasidarė jau Her su trim pliusais ir estrogenams su vienu pliusu liko. Tada operuojantis chirurgas irgi pasakė " nesuveikė tamoksifenas".

Va va....reikalausiu tyrimo antradieni.
Atsakyti

vaidosiau, as ir bandau atsisakyt peruko einant i lauka. Tai snd. laisviau uzsidejus isejau i miesta ir toks uraganas pakilo...net nesupratau...i ora pakele plaukuosena mano. Kadangi ne viena ejau, tai pirmiausia pradejom juoktis, o po to vos pagavau. Tai pagalvojau geriau be jo buciau ejus :hmm:​ 

Atsakyti

vaidosiau, as ir bandau atsisakyt peruko einant i lauka. Tai snd. laisviau uzsidejus isejau i miesta ir toks uraganas pakilo...net nesupratau...i ora pakele plaukuosena mano. Kadangi ne viena ejau, tai pirmiausia pradejom juoktis, o po to vos pagavau. Tai pagalvojau geriau be jo buciau ejus :hmm:​ 

Atsakyti

Aciu smile.gifAs laikausi ko gi cia nesilaikyt. Juk nemirstu dar smile.gifBus nauji vaistai, bandysiu pasiprasyt kokiu tyrimu. Kazka darysim toliau.

ŠAUNUOLĖ. SVEIKATOS IR DAR KARTA SVEIKATOS VISI LINKIM

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 24, 18:02)
Aciu smile.gif As laikausi ko gi cia nesilaikyt. Juk nemirstu dar smile.gif Bus nauji vaistai, bandysiu pasiprasyt kokiu tyrimu. Kazka darysim toliau.
O zinutes nera verysad.gif

gal naujoj versijoj pažiūrėk
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 08 24, 23:25)
gal naujoj versijoj pažiūrėk

Nei senoj nei naujoj nera. Paskutine JUsu zinute apie katei atlikta operacija verysad.gif
Atsakyti
UNDZIKA pirmiausia pasidžiaukim kad kauluose sustabdė. Vadinasi kažkas suveikė. Nepasiduok. Toliau laikykis keto dietos nebeturės kaip beapsigint tas zaraza per šitą chemo kursą. Tikrai manau biopsija turėtų iš naujo pažiūrėt kokie ten parametrai dabar... ir kažkas juk čia buvo nuorodas įdėjęs laboratorijos kur tiria kokiems vaistams v.. jautrus. Gal verta pasidomėti nuodugniau?
Žinai kad mes čia visos už tave kumscius laikom, taip kad nedrysk pasiduoti.

QUOTE(filom @ 2017 08 24, 21:42)
<p>vaidosiau, as ir bandau atsisakyt peruko einant i lauka. Tai snd. laisviau uzsidejus isejau i miesta ir toks uraganas pakilo...net nesupratau...i ora pakele plaukuosena mano. Kadangi ne viena ejau, tai pirmiausia pradejom juoktis, o po to vos pagavau. Tai pagalvojau geriau be jo buciau ejus hmm.gif​ </p>

biggrin.gif
Atsakyti

Prisiminiau mm džiaugsmus  :oh: Atsinaujino,  nežinau ar gerai  :hmm:  gyd. tikėjosi kad nebebus. Vaistai paskutini karta leisti balandžio mėn. 

Stiprybės visoms  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 24, 23:34)
Nei senoj nei naujoj nera. Paskutine JUsu zinute apie katei atlikta operacija verysad.gif

parašiau dar kartą
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 08 25, 12:37)
<p>Prisiminiau mm džiaugsmus  doh.gif Atsinaujino,  nežinau ar gerai  hmm.gif  gyd. tikėjosi kad nebebus. Vaistai paskutini karta leisti balandžio mėn. </p><p>Stiprybės visoms  4u.gif </p>

Gal nieko blogo. Juk jei reikėtų kad būtinai ilgiau mmm nebūtų tai ir vaistus leistų ilgiau. Ir taip ne taip jau ir greit tau jos atsinaujino smile.gif
Atsakyti