Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 08 21, 12:59)
<p>Kai būsiu pas mamą ir aš ieškosiu koks buvo ki67. Pritariu filom, kad šiame forume galima rasti visko, reikalingo. </p><p>Vaidosius, kaip tu laikaisi?  4u.gif </p>

Aš puikiai smile.gif ryt leistis hormonus į pilvą keliausiu.
Dabar esu susikaupimo išmesti peruką lauk stadijoje. Turiu ataugusia trumpą šukuosena bet nedrįstų su tokia eit į viešumą blush2.gif kažkaip berniukiskai sau atrodau. Bet ir peruko pakęsti nebegaliu
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 08 23, 12:43)
Aš puikiai  smile.gif  ryt leistis hormonus į pilvą keliausiu.
Dabar esu susikaupimo išmesti peruką lauk stadijoje. Turiu ataugusia trumpą šukuosena bet nedrįstų su tokia eit į viešumą  blush2.gif kažkaip berniukiskai  sau atrodau. Bet ir peruko pakęsti nebegaliu

Tik mesk!!! Ir greituoju budu! Naujas etapas prasideda gi:) Paprastai visoms labai tinka ultra trumpu plauku plaukuosena:) Atlik sudeginimo ar kokia nors kita ceremonija ir pradek nauja etapa:) Juk smagu!!
Atsakyti

Pritariu Undzinkai, artėjantis ruduo - atsinaujinimo metas, pats laikas mest ir peruką lauk  :4u:  

Atsakyti
Teisingai sakot. Bet žinot kaip būna... Aš jau kelis kartus buvau susiruosus be peruko eit ir vistiek paskutinę akimirką apsisukau ir prieš išeinant peruką uzsidejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 08 24, 12:46)
Teisingai sakot. Bet žinot kaip būna... Aš jau kelis kartus buvau susiruosus be peruko eit ir vistiek paskutinę akimirką apsisukau ir prieš išeinant peruką uzsidejau  blush2.gif

Vaidosius:) Mesk Tu ta peruka smile.gif Pamatysi, kiek gausi komplimentu uz ultra trumpa ir madinga sukuosena:)

O as meginos prisduodu...Zodziu dare man KT. Situacija tokia. Kauluose progresavima sustabde. Nebeplinta. O va plauciuose ne verysad.gif Toliau progresuoja ir atsirado zidinukas kepenyse. Kas pikciausia, kad auglys buvo labai jautrus harmonui (95%). Turejo gerai pasiduoti gydymui. O nesuveike tamoksifenas ir dabar kur gavau faslodexa irgi nesuveike. Nuo antradienio startuoju su nauja chemija, leis kas savaite (3 savaites leidzia, tada 2 savaites pertrauka ir vel leidzia). 6 ciklai. Vaistas Vinorelbinas.
Dar isskaiciau, kad kruties vezys turi savybe keistis. Is tarkim HER2 neigiamo, patapti teigiamu. Tai gal mano jautrumas harmonui pasikeite? Reikes pasidomet. GAl mes ne tuom ji gydom...Zodziu esu truputi liudesyje, nes tikrai dariau viska kad neplistu, kad stabdyt...matyt ne viska padariau, o gal turiu tokia karma tiesiog....
Atsakyti

Undzinka, laikykis :console: 

Gal įmanoma dabar tą jautrumą hormonui kažkaip nustatyti? 

Atsakyti

Atsakyti

Undzinka nenusimink ir nepasiduok. Jei skiria chemija tai dar ne viskas prarasta. Kai jokio gydymo neskiria ir net tada žmones gyvena  ir išgyvena. Gal pas Ruolia nueik, gal jo žolelės sustabdys, Budwig protokolą pabandyk.Svarbiausia nenusimink brangioji.Tu šio forumo siela!

Atsakyti

Undzinka, nepasiduoooooook!!!!!!!!

Jei ne šitas vaistas, tai kitą vaistą vis tiek ras! Kauluose sustabdė, sustabdys ir kitur! Svarbu po pirmų kursų daryt tyrimą ar veikia, ir tegu keičia vėl!

Dar be to yra imunoterapija.

Atsakyti
[quote=Brazil,2017 08 24, 14:35]
<p>Undzinka, nepasiduoooooook!!!!!!!!</p><p></p><p>Jei ne šitas vaistas, tai kitą vaistą vis tiek ras! Kauluose sustabdė, sustabdys ir kitur! Svarbu po pirmų kursų daryt tyrimą ar veikia, ir tegu keičia vėl!</p><p></p><p>Dar be to yra imunoterapija.</p>
[/quote

Na tai merginos as nezadu pasiduot:) As gi supermoteris smile.gif Darau daug ir dar daugiau darysiu. Del tyrimu kalbesiu su Asadauskiene, gal reik imti kokia biopsija is kur nors ir tirti naujai, gal nebejautrus harmonams, ga dar kazkas.
Del imunoterapijos...as domejausi....as bedarbe, gaunu tik neigalumo pensija...is kur man gauti tuos 7000 euruku ;)
Atsakyti
Na jei gydytojai pasakytu, kad taip - imunoterapija vienitelis tavo sansas, zinoma rastum tuos pinigus. Bet kai yra pasakyta : pades nepades, bet tikrai nepakenks....tai zinot...palikti seima be finansu kazkaip nu nesinori vien del to nepakenks...Gal as neteisingai mastau...gal pas mane dabar liudesys uzslinkes...
Atsakyti

Undzinka,laikykis,tu stipri moteris,visad žaviuosi tavim,parašiau tau až

Atsakyti