Labas.Paskatau vis.Aš irgi tokio daikto nežinau. Operacijos 2010 ir 2013. Gal anksčiau tokio tyrimo nedarė? Kur jį įrašo?Reikės dar ligos išrašą pastudijuoti.
Manau iš kraujo nedaro.
Labas.Paskatau vis.Aš irgi tokio daikto nežinau. Operacijos 2010 ir 2013. Gal anksčiau tokio tyrimo nedarė? Kur jį įrašo?Reikės dar ligos išrašą pastudijuoti.
Ieškokite patologijos centro išraše. Ir iš biopsijos, ir iš pooperacines medžiagos.
Nus uzsispyriau ir susiradat as ta savo Ki67. Po operacijos , kai tyre patalogai - 50%. G3. Cia buvo pries 3 metus. O koks dabar neisivaizduoju....O is kraujo ji daro? Ar tik is biopsijos arba operacines medziagos?
Ne, Undzinka, iš kraujo nedaro. Tai patologijos centras tyria iš biopsijos ir operacines medžiagos.
Nenusimink, kažkur skaičiau kad tuomet geriau suveikia chemija. Juk mes kaip kariai, savo kovoje. Atsiprašau, aš naujoke, tai nezinau ar tu jau esi gavusi visą gydymą?
O kelinta stadija? Koks jau buvo gydymas?
Gydymas nuo 2016 gruodzio 12d. tada buvo operacija radikali. O dabar spinduliai. Kadangi 3 minusai tai jokių vaistų neskirs bus tik bendri patikrinimai. 2 b stadija. Dar patikrinimu ner, bet bijau ir pagalvot kai reiks eit...
AČIŪ VISOMS ,KURIOS RAŠOTE ČIA. Nuo gruodzio men. kiekvieną d. čia skaitinėju. Čia ir patarimų ,ir užuovėją, ir daug informacijos galima rast. Sveikatos ir stiprybes visoms.
Kai būsiu pas mamą ir aš ieškosiu koks buvo ki67. Pritariu filom, kad šiame forume galima rasti visko, reikalingo.
Vaidosius, kaip tu laikaisi?
Gydymas nuo 2016 gruodzio 12d. tada buvo operacija radikali. O dabar spinduliai. Kadangi 3 minusai tai jokių vaistų neskirs bus tik bendri patikrinimai. 2 b stadija. Dar patikrinimu ner, bet bijau ir pagalvot kai reiks eit...
AČIŪ VISOMS ,KURIOS RAŠOTE ČIA. Nuo gruodzio men. kiekvieną d. čia skaitinėju. Čia ir patarimų ,ir užuovėją, ir daug informacijos galima rast. Sveikatos ir stiprybes visoms.
filom,kodėl operacija buvo radikali, ar rado BRCA mutaciją? Ar taip siūlė konsiliumas, ar pati apsisprendei?
Nes diagnozė kaip mano, bet man siūlo tausojančią operaciją. Kol kas dar chemija.
Papildyta:
Beje likus mėnesiui iki paskutinės chemijos reikia maždaug žinoti pas kurį norėtum chirurgą konsultuotis dėl operacijos. Nes pas juos eilės kosminės. Nebent pažįstamų ieškot...