Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Nus uzsispyriau ir susiradat as ta savo Ki67. Po operacijos , kai tyre patalogai - 50%. G3. Cia buvo pries 3 metus. O koks dabar neisivaizduoju....O is kraujo ji daro? Ar tik is biopsijos arba operacines medziagos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 18 rugpjūčio 2017 - 19:02
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 18, 12:34)
Man tokio tyrimo nedre net. As apie ji tik is Jusu isgirdau. Kiek suprantu jis daromas prie gimdos kaklelio vezio, ar klystu? Nes dabar googlinu.

Labas.Paskatau vis.Aš irgi tokio daikto nežinau. Operacijos 2010 ir 2013. Gal anksčiau tokio tyrimo nedarė? Kur jį įrašo?Reikės dar ligos išrašą pastudijuoti.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 18, 18:59)
Nus uzsispyriau ir susiradat as ta savo Ki67. Po operacijos , kai tyre patalogai - 50%. G3. Cia buvo pries 3 metus. O koks dabar neisivaizduoju....O is kraujo ji daro? Ar tik is biopsijos arba operacines medziagos?

Manau iš kraujo nedaro.
Atsakyti

Labas.Paskatau vis.Aš irgi tokio daikto nežinau. Operacijos 2010 ir 2013. Gal anksčiau tokio tyrimo nedarė? Kur jį įrašo?Reikės dar ligos išrašą pastudijuoti.

Ieškokite patologijos centro išraše. Ir iš biopsijos, ir iš pooperacines medžiagos.

Atsakyti

Ne, Undzinka, iš kraujo nedaro. Tai patologijos centras tyria iš biopsijos ir operacines medžiagos.

Atsakyti

Na pas mane tikriausiai rekordas Ki-67 yra 95 procentai :help: G3

Atsakyti
QUOTE(filom @ 2017 08 20, 09:56)
<p>Na pas mane tikriausiai rekordas Ki-67 yra 95 procentai help.gif G3</p>

Nenusimink, kažkur skaičiau kad tuomet geriau suveikia chemija. Juk mes kaip kariai, savo kovoje. Atsiprašau, aš naujoke, tai nezinau ar tu jau esi gavusi visą gydymą?
Atsakyti
QUOTE(filom @ 2017 08 20, 08:56)
<p>Na pas mane tikriausiai rekordas Ki-67 yra 95 procentai help.gif G3</p>

O kelinta stadija? Koks jau buvo gydymas?
Atsakyti

Gydymas nuo 2016 gruodzio 12d. tada buvo operacija radikali. O dabar spinduliai. Kadangi 3 minusai tai jokių vaistų neskirs bus tik bendri patikrinimai. 2 b stadija. Dar patikrinimu ner, bet bijau ir pagalvot kai reiks eit...

AČIŪ VISOMS ,KURIOS RAŠOTE ČIA. Nuo gruodzio men. kiekvieną d. čia skaitinėju. Čia ir patarimų ,ir užuovėją, ir daug informacijos galima rast. Sveikatos ir stiprybes visoms.

Atsakyti

Kai būsiu pas mamą ir aš ieškosiu koks buvo ki67. Pritariu filom, kad šiame forume galima rasti visko, reikalingo. 

Vaidosius, kaip tu laikaisi?  :4u: 

Atsakyti

Gydymas nuo 2016 gruodzio 12d. tada buvo operacija radikali. O dabar spinduliai. Kadangi 3 minusai tai jokių vaistų neskirs bus tik bendri patikrinimai. 2 b stadija. Dar patikrinimu ner, bet bijau ir pagalvot kai reiks eit...

AČIŪ VISOMS ,KURIOS RAŠOTE ČIA. Nuo gruodzio men. kiekvieną d. čia skaitinėju. Čia ir patarimų ,ir užuovėją, ir daug informacijos galima rast. Sveikatos ir stiprybes visoms.

filom,kodėl operacija buvo radikali, ar rado BRCA mutaciją? Ar taip siūlė konsiliumas, ar pati apsisprendei?

Nes diagnozė kaip mano, bet man siūlo tausojančią operaciją. Kol kas dar chemija.

Atsakyti
Kauno klinikose būtų dare tausojančia. Tad teko vykt į Vilnių ir ieškot kas daro radikaliai operacijas. Pati norėjau to brudo, kuo daugiau, kad nuimtu. Vykau tiesiai pas chirurgą... Nei genų pakitimų. Nei mutacijų nebuvo. Kadangi limfmazgiuos buvo v. tai l. greit gali atsinaujint krutyje. Bet čia tik mano nuomone. Kiekvienas daro kaip paciam geriau
Papildyta:
Beje likus mėnesiui iki paskutinės chemijos reikia maždaug žinoti pas kurį norėtum chirurgą konsultuotis dėl operacijos. Nes pas juos eilės kosminės. Nebent pažįstamų ieškot...
Atsakyti