Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Kai man dare citoredukcine,kiek supratau visa chirurgu brigada dalyvavo,nes salino dali zarnos ir isvede kolostoma,tai dare pilvo chirurgas,kuris beje irgi buvo atejes i reanimacija sekancia diena sestadieni-tik  per morfijaus migla sunkiai suvokiau kas cia vyksta....vienu zodziu jausmas nenusakomas-atsibundi kazkokioj kosminiu tyrimu laboratorijoj(taip atrodo reanimacija),apsupta kruvos prietaisu ir dar su sudmaisiu prie sono....Aciu gydytojui,kad pasake,kad atstatys,bet lauks sunkus gydymo metai.....Istikruju baisoka net prisiminti  tuos metus su ta baisia chemija,zarnyno atsatatymo operacija,bet koks istvermingas padaras yra zmogus!

Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 08 18, 08:09)
O gal galit paaiškint ką reiškia tas Ki67

Jis rodo kiek aktyviai ir greitai dauginasi vėžines ląsteles. Kuo jis mažesnis tuo geriau
Atsakyti
[quote=žydrynė,2017 08 18, 09:09]
O gal galit paaiškint ką reiškia tas Ki67?
Ki67 yra ląstelių dalijimosi indeksas. Kuo mažiau, tuo geriau. Merginos ar atsimenate koks pas jus buvo, ar čia man labai naivu tikėtis, kad bus mažiau nei 14 proc. Įsikirtau į šią mintį ir nors tu ką.
Gavau jau užduotis mankstinti i rankas, dar limfodrenazine rankove uždėjo . Zodziu turiu veiklos.
Visoms didziausi linkejimai.
Atsakyti
[quote=luk@,2017 08 18, 12:08]
Ki67 yra ląstelių dalijimosi indeksas. Kuo mažiau, tuo geriau. Merginos ar atsimenate koks pas jus buvo, ar čia man labai naivu tikėtis, kad bus mažiau nei 14 proc. Įsikirtau į šią mintį ir nors tu ką.
Gavau jau užduotis mankstinti i rankas, dar limfodrenazine rankove uždėjo . Zodziu turiu veiklos.
[/quote]

Man tokio tyrimo nedre net. As apie ji tik is Jusu isgirdau. Kiek suprantu jis daromas prie gimdos kaklelio vezio, ar klystu? Nes dabar googlinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 18 rugpjūčio 2017 - 11:41
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 18, 12:34)
Man tokio tyrimo nedre net. As apie ji tik is Jusu isgirdau. Kiek suprantu jis daromas prie gimdos kaklelio vezio, ar klystu? Nes dabar googlinu.

Daro ir prie krūties vėžio. Vaidosius rase, kad jai jisai buvo ištirtas per biopsija. Man per biopsija netyrė. Tai dabar nuo sio tyrimo daug kas priklauso. Jeigu A liuminalinis neduoda chemoterapijos ir išgyvenamumas 97 proc. (Aisku svitinimas, hormoninis gydymas) O jeigu B liuminalinis - chemoterapija ir vis tiek prognozė daug blogesne. Tai va čia kaip koks pokeris.
Atsakyti

Luk@ lengvo gijimo  :4u:

Aš nusprendžiau, kad mano organizmas nuo radiacijos išsivalė  :D  vėl pradėjo pult uodai kraujasiurbiai  :oh: dvi vasaras ramiai gyvenau 

Cha cha cha, geras :) Aš ant chemijos ir visą vasarą uodai ėda, grįžtu kas antrą savaitę su bent dvidešimt įkandimų. Narkomanai jie.

Atsakyti

Mano Ki67 yra 30%, bet be to Ki67 yra dar auglio diferenciacijos laipsnis. Buna nuo G1 iki G4. Rodo auglio agresyvumą. Kuo mažiau, tuo geriau. Man yra G3 :(.

Atsakyti

Merginos ar atsimenate koks pas jus buvo, ar čia man labai naivu tikėtis, kad bus mažiau nei 14 proc. Įsikirtau į šią mintį ir nors tu ką.

Tikrai nenaivu, juk kaip suprantu pas tave pati pradžia, augliukas nedidelis, tik 2linfmazgiai pašalinto  :mirksiukas: ėjau ieškoti koks mano buvo, tai pasirodo 10%  :D 

Atsakyti
</p></div></blockquote><p>Tikrai nenaivu, juk kaip suprantu pas tave pati pradžia, augliukas nedidelis, tik 2linfmazgiai pašalinto  mirksiukas.gif ėjau ieškoti koks mano buvo, tai pasirodo 10%  biggrin.gif </p>
[/quote]

Ingrigele, tu man įkvėpei optimizmo. Nes kiek skaitydavau, tai pas kitas ir 60 proc. Tu mano optimistinis variantas. 4u.gif
Atsakyti

Patikėk yra tu optimistinių variantų, mano palatos kolegei irgi chemijos netaikė  :mirksiukas: 

Nuoširdžiai linkiu kuo geriausių atsakymų  :4u: 

Atsakyti
[quote=luk@,2017 08 18, 11:08]
[/quote]
Pas mane pagal biopsija Ki67 buvo 40, o po operacijos kai ištyrė tai beliko 35. Po operacijos tikslesnis tyrimas. Ir iš G3 beliko G2. Aišku vistiek blogai bet vis geriau nei buvo smile.gif

Ir mano palatos kolegė išsisuko be chemijos mirksiukas.gif tik švitinima ir hormonus gavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 18 rugpjūčio 2017 - 18:47
Ačiū, merginos uz optimistinius variantus. Viena palatoj guliu, tai nuobodoka. O Jūs čia man nakčiai pažėrete pozityvo. Bet kaip ilgu laukti 20 dienu iki atsakymų ...
Atsakyti