Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Undzinka @ 2017 08 14, 12:16)
As operavausi 2014 sausio 30 diena, NVI, chirurgui daviau 100 euru. Tada buvo dar litai. O va kiek daviau anesteziologui nepamenu kiek daviau. Jis mane issivede I koridoriu, mes susedom, pakalbejom ir as atverciau knyga, jis pasieme savo 50 litu.
Ja reiki relaxas puikus is tiesu. Sia savaite berniukas kazkur isvykes i gamta jo nebus.

Ačiū Undzinka,
***** na kokia yra nesamonė .Visos esam ir taip tokioj bjaurioje situacijoje , ir dar turim sukti galvą - duoti / neduoti. Aš tai manau , kad anesteziologui tikrai neduosiu. Prieš metus turėjau miomos operaciją, tada daviau anesteziologei 30 eur. Na ir kas, vis tiek po operacijos negalėjau net galvos pakelti , ištisai vėmiau. (turbūt per mažai daviau Cha )
O su operuojančiu gyd. truputį kita situacija. Tiesiog įsiprašiau , kad jis mane operuotų greičiau. Todėl dabar ir suku galvą.
Atsakyti

14m. gruodis gyd. panasiai lt, anesteziologui gal 100  :hmm: Daviau nes per pazystamus ikiso i atsilaisvinusia vieta, ne visi norejo kaledas ligonineje sutikti.

Kai operavo mioma Antakalnio niekam nieko nedaviau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 14 rugpjūčio 2017 - 12:13
QUOTE(luk@ @ 2017 08 14, 08:39)
Vaidosiau, būk gerutė primink, kokiam mieste tu operavaisi. Gal tik man atrodo, bet Kaune šiuo klausimu tragiška situacija. Jeigu kuri, dar operavotės Kaune būkit geros parašykit  Į AŽ. Nes jeigu kaip Brazil sako stavkė 500, tai jau baisiau ir būti negali, tada tikrai geriau neduoti visiškai.

Aš Vilniuje NVI operavausi.
Atsakyti
Anekdotas i tema:
Gulasi zmogelis ligoninen operacijai. Klausia palatos kaimyna kam kiek duoti. Tas ir sako: sanitrej 5 pinigu, seselej 10, gydanciam gydytojui 50, chirurgui 100, anesteziologuj 200. Zmogelis it klausia - ka 200 uz tai kad uzmigti? O jam ir atsako: kad uzmigti, uzteks ir 10, like uz tai kad pabusti...
Atsakyti
QUOTE(belulino @ 2017 08 15, 16:23)
Anekdotas i tema:
Gulasi zmogelis ligoninen operacijai. Klausia palatos kaimyna kam kiek duoti. Tas ir sako: sanitrej 5 pinigu, seselej 10, gydanciam gydytojui 50, chirurgui 100, anesteziologuj 200. Zmogelis it klausia - ka 200 uz tai kad uzmigti? O jam ir atsako: kad uzmigti, uzteks ir 10, like uz tai  kad pabusti...

Geras anekdotas. O dabar anekdotas iš mūsų gyvenimo. Vilniuje pinigų arba neiima, arba simboliškai. O Kaune liūdna , bet nepasikuklina... Kažkaip čia netyčia gavosi
mažytė socialinė apklausa. ax.gif
Atsakyti

visas sitas "davimas" ir "stavkes" yra  sovietinio mentaliteto ir  neissilavinusiu zmoniu kliedesiai ,mazdaug butinai duok pries operacija :D  :D  :D ,nes blogai isoperuos :D​ .as nezinau ar man cia taip pasiseke,bet jokiu uzuominu niekur nesutikau....Nori atsidekoti,atsidekok po gydymo ,kokiu nori budu ar pinigais ,ar dovanele.....ka visada padarau tai nuperku dideli torta ir kavos skyriaus slaugos personalui,nes jos dauguma tikrai nuosirdziai dirba,neziurint i maza atlyginima.

P.S normalus gydytojas tikrai stengiasi kuo geriau atlikti savo darba-jam tai svarbu is profesines puses,o luzeriai dazniausiai sedi poliklinikose ar siaip popierius pildo,o be to jei pasidometumet kaip visi  gydymo procesai kontroliuojami.....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 16 rugpjūčio 2017 - 13:22
NATURALi kur prapuolus? unsure.gif kaip sekas?

QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 08 16, 13:19)
<p>visas sitas "davimas" ir "stavkes" yra  sovietinio mentaliteto ir  neissilavinusiu zmoniu kliedesiai ,mazdaug butinai duok pries operacija biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ,nes blogai isoperuos biggrin.gif​ .as nezinau ar man cia taip pasiseke,bet jokiu uzuominu niekur nesutikau....Nori atsidekoti,atsidekok po gydymo ,kokiu nori budu ar pinigais ,ar dovanele.....ka visada padarau tai nuperku dideli torta ir kavos skyriaus slaugos personalui,nes jos dauguma tikrai nuosirdziai dirba,neziurint i maza atlyginima.</p>
<p> </p>
<p>P.S normalus gydytojas tikrai stengiasi kuo geriau atlikti savo darba-jam tai svarbu is profesines puses,o luzeriai dazniausiai sedi poliklinikose ar siaip popierius pildo,o be to jei pasidometumet kaip visi  gydymo procesai kontroliuojami.....</p>

Bent NVI tai be operuojancio gydytojo būna dar ir asistentas. T.y. dar vienas normalus to pačio skyriaus onkochirurgas. Kuriam nieks niekada nesusimąsto irgi pamoket ir dažnai net nežino kas jis toks bus. Na bent aš tai tik po operacijos išvis sužinojau kad taip būna o šiaip viską aptarinėjau tik su savo pagrindinę chirurge. Taigi ką norėjau pasakyti tai kad jei chirurgui ir aptems iš pykčio protas kodėl slamanciu iš pacientes negavo, yra juk ir kitų gydytojų ( ir plius dar personalas) neleis juk nesąmonių daryt.

Papildyta:
LUK@ o tu gal jau po operacijos? bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, taip as jau po operacijos
Iseme 2 limfmazgius. Lauksiu dabar atsakymu, ypač dėl to Ki67. Jauciuosi tai tikrai gerai, net nelyginant kaip po miomos operacijos. Jau visai namo noriu. Nors dar paros net nera, kaip isoperuota. Dziaugiuosi atsikračiusi to žnypliuko, aišku dar ilgas kelias laukia.... Bet pamažu, pamažu.
Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2017 08 18, 07:26)
Sveikos merginos,  taip as jau po operacijos
Iseme 2 limfmazgius.  Lauksiu dabar atsakymu, ypač dėl to Ki67. Jauciuosi tai tikrai gerai,  net nelyginant kaip po miomos operacijos. Jau visai namo noriu. Nors dar paros net nera,  kaip isoperuota. Dziaugiuosi atsikračiusi to žnypliuko,  aišku dar ilgas kelias laukia.... Bet pamažu,  pamažu.

O gal galit paaiškint ką reiškia tas Ki67?

Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2017 08 18, 06:54)
NATURALi kur prapuolus?  unsure.gif  kaip sekas?
Bent NVI tai be operuojancio gydytojo būna dar ir asistentas. T.y. dar vienas normalus to pačio skyriaus onkochirurgas. Kuriam nieks niekada nesusimąsto irgi pamoket ir dažnai net nežino kas jis toks bus. Na bent aš tai tik po operacijos išvis sužinojau kad taip būna o šiaip viską aptarinėjau tik su savo pagrindinę chirurge. Taigi ką norėjau pasakyti tai kad jei chirurgui ir aptems iš pykčio protas kodėl slamanciu iš pacientes negavo, yra juk ir kitų gydytojų ( ir plius dar personalas) neleis juk nesąmonių daryt.

Žmonės kaip suprantu duoda ne dėl to,kad geriau išoperuotų,o dėl dėmėsio ir priežiūros po operacijos.Kad išoperuos vienodai duosi ar ne tai faktas,bet girdėjau atsiliepimų,kad gyd po to net į palatą neužeina(čia ne tik apie onko)
Atsakyti

Luk@ lengvo gijimo  :4u: 

Aš nusprendžiau, kad mano organizmas nuo radiacijos išsivalė  :D  vėl pradėjo pult uodai kraujasiurbiai  :oh: dvi vasaras ramiai gyvenau 

Atsakyti

O gal galit paaiškint ką reiškia tas Ki67?

Papildyta:

Žmonės kaip suprantu duoda ne dėl to,kad geriau išoperuotų,o dėl dėmėsio ir priežiūros po operacijos.Kad išoperuos vienodai duosi ar ne tai faktas,bet girdėjau atsiliepimų,kad gyd po to net į palatą neužeina(čia ne tik apie onko)

mano gydytojas atejo i reanimacija sekancia diena po operacijos-sestadienio ryta,per savo iseigine,be jokiu davimu.o kitiem duok nedaves,imes voka i stalciu ir pamirs ta pacia minute.Pooperacine prieziura irgi auksciausiam lygyje.aisku gydytojas palatoje nesedi,nes tokie gydytojai operuoja kasdien......

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 08 18, 06:54)

Visad operacineje buna du chirurgai. Nes na maza kas gali nutikti:) As pamenu, kai man operavo venas, o as gi ciakava zosia, man viskas smalu. Zodziu daro man spinaline narkoze ir sakau, kad nenoriu miegot. Paguldo mane, laukiam, kl suveisk narkoze ir cia i operacine ilekia antrasis chirurgas ir pradeda putotis, kad veluoja: ten antroj operacinej tokia boba su tokiom kojoms ir tooookiom venom!!! O as guliu ant stalo ir sakau: o ka tai bobai daryt, kad pas ja tokios kojos? Operacineje stoja tyla...Chirurgas pasilenkia, paziuri I mane ir sako: visgi as labiau megstu, kai pacientai pilnoje nejautroje:) Paskui visa operacija plepejom:) As dar paprasiau, kad man parodytu, kaip atrodo isimtos venos, buvo smalsu:) Parode.
Atsakyti