QUOTE(Undzinka @ 2016 11 04, 18:00)
Merginos, o dabar pakalbam rimtai:)
Ar duodat dovaneles, pinigelius savo gydanciam onkologui ar chemoterapeutui? Ar keiciasi gydytojo elgesys del to su jumis?
Klausiu del to, kad nieko nedaviau savo chemikei. Siandien nuvaziavau paimti KT atsakymo, o ji nerado net poros minuciu su manim pakalbet. Suprantu, kad atejau ne savo laiku, bet vakar atsakymo dar nebuvo. Zodziu susinervinau ir nebezinau kaip cia elgtis. Ar gydytoja keisti, ar ligonine keisti.
Pasisakykit, bukit geros.
Kokia tavo chemike?Mano Ciceniene.Labai daug nesneka,dovaneliu nedaviau.Gal del to ir nepasake,kad man priklauso reabilitacija.Kai pati susigalvojau,kad noriu sanatorijos,reabitologe paklause-tai kur jus anksciau buvot???Jums po paskutines chemijos praejo jau daugiau kaip 3 savaites,tai viskas.......o is kur man zinot?Ar ne gydantis daktaras turi paskirti reabilitacija?????Gal ir del to kad nenesu nieko,o gal tiesiog pamirso.Ka as zinau......apsieisiu be sanatorijos,pasidariau rankos masaza ir po pusmecio vel planuoju.Nors sita isnaudosiu.....
QUOTE(dalufo @ 2016 11 14, 11:26)
Labutis visoms,bandysiu isijungti i jusu bureli
Mano istorija paprasta-pries 18 metu buvo pasalinta krutis su pazasties limfmazgiais,po to radiologinis gydymas,po to chemioterapija,po to 5 metus geriau tamoxifena ,ir viena karta i metus eidavausi pasitikrinti,rezultatai geri,nuimta nuo iskaitos,pradejau eiti kas du metus tikrintis,taip pat viskas ciki,taigi- o siemet viskas gryzo su trenksmu-rado padidejusi markeri ir metastazes kauluose.Dabar konsiliumas del gydymo rytoj...Gal kuri nors turejo panasu atveji,gal galit pasidalinti patirtim,gal kuri gavot biologine terapija ,ar po jos taip pat pykin
Labas.Netycia uztikau Jusu pokalbius ir nusprendziau isijungt
Dalufo,-mano panasi istorija.Turejau mastopatija po pirmo vaiko(krutim nemaitinau,pienas neatsirado (arba nemokejau),- tada turejau visiskai isnesiota negyvagimi (suneli)vel stresas ir kazkokie vaistai kad nesigamintu pienas.Po trecio gimdymo maitinau krutim laaaabai ilgai,daugiau kaip 1,5 metu.Bet tik su viena.Kitoj mazai pienuko buvo ir vaikas spjaudavo.Tai daviau viena.Ir.......-po nepilnu metu kai baigiau su tuo maitinimu,pradejau sportuot ir svori mest,apsiciuopiau guzeli.Toj pacioj produktyvioj kruty......
Rezultate-auglys,daug cia nepasakosiu,bet turejau operacija,4-ias raudonas chemijas ir radioterapija.Tas buvo 2005 sausi ir t.t.
Iki siu metu reguliariai tikrinausi ir viskas ciki,o vat si sausi jau nelabai ciki,-kazkas jiems nepatiko salia rando.Na,-vel operacija pas ta pati dr.V.Ostapenko.Kai prapjove,rado cielus tris.
Apie 1cm plius minus dydzio.Visi piktybiniai,HER 2 +++.
Dabar baigiau chemija( skaidri,nepamenu pav.) 6 kursus ir lasina kas 3 sav bioterapija.
Tarp kitko,vakar turejau lasintis,atvaziavau o daktare sako-sorry,herceptino negavom,ligoniu kasos nepasirupino.
Laukiu skambucio ryt,ar pirmad.gal gaus,-nu jooooo.....
Tai va tokia mano istorijele.
Dabar auginuosi plaukus,bet nedristu iseit be kepures,man taip negrazu,visuomet ilgus nesiojau....nu bet tiek tos bedos.Uzaugs.
Vaidosius,-sveikinimai suneliui
perskaiciau jusu visa temute,-uzkabino
Dar pasiziurejau,kad nemazai vaikiuku,-labai man idomu,ar pati krutim maitinai?Papasakok....
Naturali,-laikykis,nepasiduok.Mintys labai daug reiskia.Linkiu stiprybes,viskas issispres
P.s. Dalufo,-po bioterapijos visiskai nieko nevyksta,-visiskai jokio nei pykinimo nei skausmo.Susilasini ir toliau gyveni.
O po skaidrios chemijos manes irgi niekada nepykino( nesulyginus su raudona,nuo kurios ciut nenusibaigiau vemdama),bet is vakaro reikdavo sugert 40 tabl.Dexametazono.Ir kokioj 3-ioj dienoj po lasinimo vakare pakildavo tempera apie 37.5,silpnumas buvo,kazkoks"kosmosas"savijauta.Tai sudurdavo kazkur kojoj,kazkur rankoj.Bet as kantri,jokiu vaistu nuo skausmo negeriau.....