Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Undzinka, o kaip kanapių aliejus - ar jis nepadeda geriau miegot? Mane chroniška nemiga kankina, galvoju ką čia pradėt gerti, kas mažiau kenkia. Arbatėlės nepadeda.

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 08 12, 11:24)
<p>Undzinka, o kaip kanapių aliejus - ar jis nepadeda geriau miegot? Mane chroniška nemiga kankina, galvoju ką čia pradėt gerti, kas mažiau kenkia. Arbatėlės nepadeda.</p>

Brazil, Tau I reiki reikia nueiti. Ir kanapes padeda zinok, o gal viskas kartu. Nes tikrai budavo guliu ir ziuriu pro langa. O dabar uzmiegu normaliai. Galiu duot kontaktus del kanapiu, as vartoju alieju ir pasta, dar yra tepalas (kruti tepti), bet kadangi pas mane jos nebera , tai ir neemiau. Siaip gali pasiskambinti ir pasikalbeti, arba meila rasyt.
Atsakyti
UNDZIKA o tu čia pati sugalvojai ketonus issitirt? Kokia ju norma? Ką reiškia tas 15? Jau čia ketodieta išeina? bigsmile.gif

Ki67 man tyrė jau ir biopsijos metu. O po operacijos dar kartą tyrė

Aš į darbą neidavau tik kai lasino chemija ir 4 dienas po to (iki sekančio pirmadienio) savo kasmetinių atostogų pasiimdavau. Bilioteni ėmiau tik kai operaciją dare
Atsakyti
Labai ačiū visoms už atsakymus.

Brazil peruką išsirinkai tikrai nuostabaus grožio.

Merginos, gal galite parasyti į AŽ, kiek davet pinigų operuojanciam gydytojui. Absoliučiai neturiu jokio supratimo . Nervuojuosi dėl operacijos, ir dar šis delikatus klausimas neduoda ramybės. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

Luk@, kada operacija? Kas operuos? Parašiau až. 

Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 08 12, 21:09)
<p>Luk@, kada operacija? Kas operuos? Parašiau až. </p>

Mane operuos kitą savaitę . Smulkiau parašiau tau žinutę.Ačiū tau.
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 08 12, 14:52)
UNDZIKA o tu čia pati sugalvojai ketonus issitirt? Kokia ju  norma? Ką reiškia tas 15? Jau čia ketodieta išeina?  bigsmile.gif 

Tai tiesiog dariausi tyrimus savo poliklinikoje (kraujas , slapimas). Taip ir suzinojau, Norma ketonu yra 0-0.1. 15 tai rodo, kad esu ketozeje. Ir mano organizmas energja galina ne is angliavandeniu o is riebalu, tuo paciu naudodamas ir mano riebalus (kas mane dziugina). Taip as laikausi keto mitybos sistemos, net nepavadinciau tai dieta smile.gif As gi sakiau, kad ta bruda badu badu iveiksim:) Kuo minta vezys? Cukrum ! O as iki minimo sumazinau angliavandeniu naudoima.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 08 13, 09:34)
Tai tiesiog dariausi tyrimus savo poliklinikoje (kraujas , slapimas). Taip ir suzinojau, Norma ketonu yra 0-0.1. 15 tai rodo, kad esu ketozeje. Ir mano organizmas energja galina ne is angliavandeniu o is riebalu, tuo paciu naudodamas ir mano riebalus (kas mane dziugina).  Taip as laikausi keto mitybos sistemos, net nepavadinciau tai dieta smile.gif As gi sakiau, kad ta bruda  badu badu iveiksim:) Kuo minta vezys? Cukrum ! O as iki minimo sumazinau angliavandeniu naudoima.

Aš irgi tos keto mitybos prisilaikau bet nežinau ar pakankamai griežtai... o tave tai sveikinu pasiekus ketoze! Saunuole!
Papildyta:
QUOTE(luk@ @ 2017 08 12, 16:25)
Labai  ačiū visoms už  atsakymus.

Brazil peruką išsirinkai tikrai nuostabaus grožio.

Merginos, gal galite parasyti į AŽ, kiek  davet pinigų operuojanciam gydytojui. Absoliučiai neturiu jokio supratimo . Nervuojuosi dėl operacijos, ir dar šis delikatus klausimas neduoda ramybės. unsure.gif  unsure.gif

Aš nedaviau.
Atsakyti

Aš nedaviau.

Aš taip pat planuoju neduoti. Pirma, man pasakojo, kad tas, pas kurį noriu operuotis, neima. Antra, pažįstamos tėvukui buvo istorija, kai davė NVI operuojančiam 100 eur, o tas pasakė, kad stavkė yra 500 eur, pažįstama parašė skundą ir NVI tą gydytoją atleido. Turbūt vis tiek dar yra imančių, bet man atrodo tai jų darbas, už kurį neturime papildomai mokėti, o dar visi gydytojai privačiuose centruose uždarbiauja ir tikrai nevargsta. Trečia, bent su manim iki šiol visi gydytojai nuoširdžiai elgėsi ir be kyšių, man atrodo būtų įžeidimas jiems pinigus siūlyti. Bet gal mano toks nusistatymas. 

Va sesutės tai kitas reikalas, jos tikrai mažai uždirba. Kai baigsiu savo "spa procedūras", planuoju atsidėkoti, dar tik nesugalvojau kaip.

Atsakyti

Vaidosiau, būk gerutė primink, kokiam mieste tu operavaisi. Gal tik man atrodo, bet Kaune šiuo klausimu tragiška situacija. Jeigu kuri, dar operavotės Kaune būkit geros parašykit Į AŽ. Nes jeigu kaip Brazil sako stavkė 500, tai jau baisiau ir būti negali, tada tikrai geriau neduoti visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luk@: 14 rugpjūčio 2017 - 08:40

Oi su tais davimais, tai manau labai patys pacientai pripratina prie nenormaliu stafkių  :ax:  buvo šokas kai tik po euro įvedimo pažystama sakė, kad mama davė 400  :oh: Sakau ar išprotėjot juk tiek litais duodavo  :oh: Tai paskiau ir iš kitų tiek laukia.

Vilnietės labai siūlau nueiti į reikį. Relaksas nerealus.

Atsakyti
As operavausi 2014 sausio 30 diena, NVI, chirurgui daviau 100 euru. Tada buvo dar litai. O va kiek daviau anesteziologui nepamenu kiek daviau. Jis mane issivede I koridoriu, mes susedom, pakalbejom ir as atverciau knyga, jis pasieme savo 50 litu.
Ja reiki relaxas puikus is tiesu. Sia savaite berniukas kazkur isvykes i gamta jo nebus.
Atsakyti