QUOTE(luk@ @ 2017 08 07, 15:44)
Sveikos , mergytes . Jungiuosi į Jūsų burį. Mano istorija irgi "banali". Guzelį užčiuopiau beveik prieš metus. 2016 m. spalį. Po echoskopo išgirdau , kad tai cista. Buvo vis tiek labai neramu, todėl po poros mėn nuėjau mokamai konsultacijai ir echoskopijai. Atsakymas cista (storesne sienele ). Po pusmecio niekaip nerasdama ramybės pasidariau mamografiją. Atsakymas darinys - galimai cista. Šią cistą nupunktavo plona adata. Po istyrimo atsakymas cista. Vistiek aš tą guzeli jauciau, todel paskyrė vėl echoskopą. Echoskopuojanti gyd. pasakė, kad 90 proc tikrai nepiktybinis darinys, bet jau matydama mano pshichologinę b0klę paskyrę stulpeline biopsiją. Po kurios atsakymas infiltracinė duktalinė karcinoma , G2 . ER, Pr teigiama . Reakcija su HER 2 neigiama. Tai va, po savaitės laukiu operacijos. Navikas 16 mm. Kažkaip labai baisu, kad tiek gydytojų žiurėjo ir nemato. Gal zinote, kada jie pamato , ar limfmazgiai pažeisti? Ar tik po operacijos ? Ir ar visoms šalina sarginį limfazgi. Nes man ji šalins. Dabar jauciuosi kažkaip nenormaliai ramiai, atrodo va pagaliau pašalins šitą nesamonę iš manęs. Visoms kuo didžiausios sveikatos.
Na ka mieloji...geriau nereieketu i sita grupe jungtis, bet yra kaip yra. Merginos cia normalios, pasidalins informacija ir ziniomis.
Kur operuosies? Man pasalino visus limfmazgius
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
O juose nieko nebuvo. Kalbek su chirurgu pries operacija, apratk viska, klausinek. Pasirodo yra toks metodas, kad peracijos metu ima sargini limfmazgi ji tiria greituoju budu. Jei jame nieko near, tai ir neliecia kitu. Na o jei yra, tada jau elgiasi kitaip. Nes as tik po tyrimo atsakymo suzinojau, kad mano limfmazgiai buvo nemazesiti
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
Na bet nezinojau, kad yra ir kitas budas.
Laikykis !!! Ateik cia ir kalbekis, zinau, kad reikia issikalbet, nes tik tas kas serga, tas supras. Mane labiausiai uzknisa pasakymas - viskas bus gerai. Nu nebus gerai! Jau yra negerai. Tai liga, kuria vieniems pavysta iveiki, kitiems ne. Bet jei jau yra, tai yra visam gyvenimui. Svarbu ismok su ja kovot ir gyvent.