Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(vaidosius @ 2017 08 05, 12:54)
BRAZIL stevijos tikrai yra bent kiek didesnėse parduotuvėse. Akropolio msximoj tai tikrai yra. O kur tu to ksilitolio perki?

Ksilitolio tai yra Livinn, ir čia http://shop.sukrus.l...rus-500g-2.html
Bet šiuo metu nei vieno, nei kito nevartoju, t.y. jokio cukraus ar jo pakaitalų.
Papildyta:
QUOTE(belulino @ 2017 08 05, 14:16)
Ta prasme? Bendras leukocitų skaičius žemas, bet neutrofilų normalus? Taip išeina, kad visi leukocitai vien neutrofilai? Man taip buvo per spinduline terapija, bet tada nivestimo jau neskyrė, nes ne taip kritiškai buvo... Daktare patarė pagerti Alkimer kapsules. Tai yra ryklių kepenų aliejus, stimuliuoja limfocitų gamybą. Bet, žinoma, pasitarkite su chemike...

Nusikalbėjau - leukocitų ir neutrofilų normalus, o limfocitų labai žemas. Prie AC Nivestimas viską sutvarkydavo, o dabar kažkas neveikia. Pasitarsiu su gydytoja dėl Alkimer.
Atsakyti

Kalbat apie maistą. Aš smarkiai nekeičiau, tik kai ko atsisakiau, kai ką sumažinau iki minimum. Skaitau apie jūsų ketogeninę dietą ir nesuprantu ką jūs valgot  :D 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 08 05, 19:49)
<p>Kalbat apie maistą. Aš smarkiai nekeičiau, tik kai ko atsisakiau, kai ką sumažinau iki minimum. Skaitau apie jūsų ketogeninę dietą ir nesuprantu ką jūs valgot  biggrin.gif </p>

Oj, Ingriga:) Valgo daug,riebiai, skaniai ir lieknejam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 08 05, 19:10)
Ksilitolio tai yra Livinn, ir čia http://shop.sukrus.l...rus-500g-2.html
Bet šiuo metu nei vieno, nei kito nevartoju, t.y. jokio cukraus ar jo pakaitalų.
Papildyta:
Nusikalbėjau - leukocitų ir neutrofilų normalus, o limfocitų labai žemas. Prie AC Nivestimas viską sutvarkydavo, o dabar kažkas neveikia. Pasitarsiu su gydytoja dėl Alkimer.

O tas zemas yra procentiskai ar absoliutus skaicius? Nes procentiskai limfocitu gali buti maziau, del to kad pristimuluota neutrofilu, ir ju procentiskai labai daug. O absoliutus skaicius limfocitu gal visai normalus. O seip, kaip pastebejau, jie labiausiai ziuri butent neutrofilu absoliutuji skaiciu.
Atsakyti
Sveikos , mergytes . Jungiuosi į Jūsų burį. Mano istorija irgi "banali". Guzelį užčiuopiau beveik prieš metus. 2016 m. spalį. Po echoskopo išgirdau , kad tai cista. Buvo vis tiek labai neramu, todėl po poros mėn nuėjau mokamai konsultacijai ir echoskopijai. Atsakymas cista (storesne sienele ). Po pusmecio niekaip nerasdama ramybės pasidariau mamografiją. Atsakymas darinys - galimai cista. Šią cistą nupunktavo plona adata. Po istyrimo atsakymas cista. Vistiek aš tą guzeli jauciau, todel paskyrė vėl echoskopą. Echoskopuojanti gyd. pasakė, kad 90 proc tikrai nepiktybinis darinys, bet jau matydama mano pshichologinę b0klę paskyrę stulpeline biopsiją. Po kurios atsakymas infiltracinė duktalinė karcinoma , G2 . ER, Pr teigiama . Reakcija su HER 2 neigiama. Tai va, po savaitės laukiu operacijos. Navikas 16 mm. Kažkaip labai baisu, kad tiek gydytojų žiurėjo ir nemato. Gal zinote, kada jie pamato , ar limfmazgiai pažeisti? Ar tik po operacijos ? Ir ar visoms šalina sarginį limfazgi. Nes man ji šalins. Dabar jauciuosi kažkaip nenormaliai ramiai, atrodo va pagaliau pašalins šitą nesamonę iš manęs. Visoms kuo didžiausios sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2017 08 07, 15:44)
Sveikos , mergytes . Jungiuosi  į Jūsų burį.  Mano istorija irgi  "banali".  Guzelį užčiuopiau beveik prieš metus. 2016 m. spalį. Po  echoskopo išgirdau , kad tai cista. Buvo vis tiek labai neramu,  todėl po poros mėn nuėjau  mokamai konsultacijai ir  echoskopijai. Atsakymas cista (storesne sienele ). Po pusmecio niekaip nerasdama ramybės pasidariau mamografiją. Atsakymas darinys - galimai cista.  Šią cistą nupunktavo plona adata.  Po istyrimo atsakymas cista. Vistiek aš tą guzeli jauciau, todel paskyrė vėl echoskopą. Echoskopuojanti gyd. pasakė, kad 90 proc tikrai nepiktybinis darinys, bet jau  matydama mano pshichologinę b0klę paskyrę stulpeline biopsiją. Po kurios atsakymas infiltracinė duktalinė karcinoma , G2 . ER, Pr teigiama .  Reakcija su HER 2 neigiama. Tai va,  po savaitės laukiu operacijos. Navikas 16 mm. Kažkaip labai baisu, kad tiek gydytojų žiurėjo ir nemato.  Gal zinote, kada jie pamato , ar limfmazgiai pažeisti? Ar tik po operacijos ?  Ir ar visoms šalina sarginį limfazgi. Nes man ji šalins. Dabar jauciuosi kažkaip nenormaliai ramiai, atrodo va pagaliau  pašalins šitą nesamonę iš manęs. Visoms kuo didžiausios sveikatos.

Na ka mieloji...geriau nereieketu i sita grupe jungtis, bet yra kaip yra. Merginos cia normalios, pasidalins informacija ir ziniomis.
Kur operuosies? Man pasalino visus limfmazgius verysad.gif O juose nieko nebuvo. Kalbek su chirurgu pries operacija, apratk viska, klausinek. Pasirodo yra toks metodas, kad peracijos metu ima sargini limfmazgi ji tiria greituoju budu. Jei jame nieko near, tai ir neliecia kitu. Na o jei yra, tada jau elgiasi kitaip. Nes as tik po tyrimo atsakymo suzinojau, kad mano limfmazgiai buvo nemazesiti verysad.gif Na bet nezinojau, kad yra ir kitas budas.
Laikykis !!! Ateik cia ir kalbekis, zinau, kad reikia issikalbet, nes tik tas kas serga, tas supras. Mane labiausiai uzknisa pasakymas - viskas bus gerai. Nu nebus gerai! Jau yra negerai. Tai liga, kuria vieniems pavysta iveiki, kitiems ne. Bet jei jau yra, tai yra visam gyvenimui. Svarbu ismok su ja kovot ir gyvent.
Atsakyti

Luk@  :console: stiprybės tau. O kad rami tai gerai, problema rasta, nėra ko stresuoti. 

Ar yra galimybė NVI gauti masažus jei ranką tik skauda, bet nepatinusi   :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 08 07, 17:20)
<p>Luk@  console.gif stiprybės tau. O kad rami tai gerai, problema rasta, nėra ko stresuoti. </p><p>Ar yra galimybė NVI gauti masažus jei ranką tik skauda, bet nepatinusi   hmm.gif </p>

Stipriai skuskis reabilitologei, sakyk, kad vakarais tinsta, kad skauda, kad nejauti visiskai pazasties, ranka sunku pakelti. Bet pirma reikia paprasyti, kad onkologas parasytu siuntima pas reabilitologa.
Atsakyti
Ačiū už palaikymą. Operuos Kauno klinikose. Ačiū Undzinka už patarimus dėl limfmazgių . O kiek maždaug laiko užtrunka oeracija, jeigu nešalina visos krūties, o tik naviką ir sarginį limfmazgį. Baisiai nepernešu narkozių, po jų labai vemiu. Bet prie to matyt reikės priprasti. fear.gif
Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2017 08 07, 18:18)
Ačiū  už  palaikymą. Operuos Kauno klinikose.  Ačiū Undzinka už patarimus dėl limfmazgių . O kiek maždaug laiko  užtrunka  oeracija, jeigu nešalina visos krūties, o tik naviką ir sarginį limfmazgį. Baisiai nepernešu narkozių, po jų labai vemiu. Bet prie to matyt  reikės priprasti. fear.gif

As negaliu pakomentuoti kiek trunka, nes man salino visa kruti ir 19 linfmazgiu... O del narkozes, tai pasakyk anesteziologui apie tai, kadvemi ir kad labai pykina, jie gi turi vaistu tam dalykui nuimti. Tegul suleidzia.
Atsakyti

luk@-ai

Sveiki, man operacija truko apie 3 val. Pašalino spenelio zoną ir 4 sarginius limfmazgius. Kiek sarginių limfmazgių šalins, priklauso nuo jūsų anatomijos, nes pas visus jų būna nevienodai. Jie ten operacijos metu i kruti suleidžia kontrastą ir kažkaip gali matyti ar pažeisti limfmazgiai ar ne. (Jei galėsite, iškamantinėkite chirurgą, kaip tai daroma, nes aš iki operacijos nieko apie tai nežinojau...)Taip suprantu, kad jei nepažeisti, tai šalina tik sarginius, o jei pažeisti, tai turbūt visus... Manau, limfmazgių nešalina tik jei visai neturi įtarimų, kad gali but piktybinis darinis. Viską ką pašalina, siunčia pat. anatominiam ištyrimui. Žinau atvejį, kai moteriškei pašalino gerybinį auglį, limfmazgių nešalino. O iš pat. anatominio atėjo atsakymas, kad auglys piktas. Tai teko skubiai peroperuoti. Prieš operaciją visus klausimus chirurgui ir anesteziologui užsirašykite, nes paskui labai pasimiršta paklausti. Ir jei buvo kokių kitokių ligų, operacijų, alergijų vaistams ar dar kam nors, susirašykite ir būtinai pasakykite.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belulino: 07 rugpjūčio 2017 - 19:17
Ačiū visoms, už atsakymus. Pažiūrejau youtube šio tipo operacijų įrašus. Atrodė , kad kuo geriau susipažinsi su priešu, tuo lengviau įveiksi. Oi nereikėjo man to daryti . Bijau ne kokie sapnai bus. scare.gif scare.gif
Atsakyti