Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(belulino @ 2017 07 30, 18:05)
Brazil, ar jums jau lasino pakeista chemija? Kaip jauciates?
Papildyta:
Undzinka, as irgi buvau tam seminare NVI, itariu, mes salia sedejom :-). As tokia kuda su trumpais ryzais plaukais buvau... :-).

Aha, o as stora ir su zilais plaukais smile.gif Ir vis bambejau, kad veltui sugaistas laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 07 28, 09:31)
Sveika,

čia onkologė tau pakomentavo kad nuo hormono? Aš buvau pas savo onkologę Kaune, tai susakiau, kad pykina, vemiu, kai kitiem karšta, aš sėdžiu su striuke, kai kitiem šalta, man karšta, tada svaigsta lengvai momentais galva... Ji sakė, kad labai realu, kad nuo exemestano, nes užblokavus Er sintezę, būtent taip ir darosi.. Tik tiek, kad aš jo nuo sekmadienio nevartoju, nes nu visiškas lavonas būnu, bet pykinimas mane dar tebelydi... Nejaugi tiek ilgai nepasišalino iš organizmo??? blink.gif

Pas mane po PET tyrimo irgi ne kokios naujienos. Galvos mts lyg neaktyvios (komentuoja, kad lyg viskas ok), bet Patologiniai navikiniai limfmazgiai krūties pažasty, po kaktikauliu ir tarpuplauty ir pati krūtis kaupia gliukozę netolygiai.. Dabar gailiuosi labai kad man jos nepašalino ir limfmazgius tik 2 išimė.. Žodžiu nuojauta kužda, kad tausojant mano moteriškumà, gavosi pokeris su mano gyvybe...
Kita žinia yra ta, kad pirmadienį Santariškėse lašinsiuosi kità "biologinį vaista", kuris yra patobulintas Herceptinas su kažkokio cheminio vaisto molekule. Skaičiau, kad toksiškas labai, bloga būna, kaip po chemijos, tik veikia būtent Her2, kai Herceptino fone liga progresuoja.. Kaunas man siūlė nuėmus Herceptinà "sėsti" ant taxanú 6 kart...
Brač koks brudas ta liga, tai negaliu...

Labas. Ar susilasinai jau šiandien tuos naujus vaistus? Kaip savijauta? Tikiuosi viskas gerai
Exemestanas gal jau tau ir pasišalino iš organizmo bet gal organizmui reikia laiko atsistatyti savo buvusį hormoniniai fona. Vistiek hormoniniai vaistai juk visa organizmą pertvarko
Na man karščio bangos irgi buna. Tai čia aišku kad nuo hormonų. O tie limfmazgiai tai nežinia nuo jo... Čia tik chemoterapiautes spėjimas kad gal į pakitusi hormoniniai foną taip reaguoja. Na šiandien sužinojau kad vėžio žymenų atsakymas kiaušidžių vėžiui yra 11,2. Norma apie 30. Tai kaip ir neblogai
O ką tai reiškia kad netolygiai kaupia gliukoze?
O dar priminsiu tau kad BRAZIL nuorodas įdėjo kur tyrimus daro kokiems būtent vaistams v imlus. Gal vertėtų tau pasidaryti? Jei jau daktarai nesutaria ir skirtingus gydymus siūlo... Aišku nepigus malonumas... Bet..
Atsakyti

Undzinka vadinasi teisingai pagalvojau, kad tu po reiki isejai praeita sav. ryte 

Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Kitą ketvirtadienį su mama važiuojam į pirmąjį patikrinimą į Kauną. Kažkiek nerimas jau krebžda, sunku susikaupti, bet tikriausiai tai normalu.
Norėjau paklausti, kokius tyrimus skiria/atlieka pirmojo patikrinimo po gydymo pabaigos metu?
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 08 01, 11:13)
<p>Undzinka vadinasi teisingai pagalvojau, kad tu po reiki isejai praeita sav. ryte </p>

Gali but smile.gif As devintai ryto einu. Biskeli man ansktokai, bet nieko. Siandien jei teisingai suskaiciavau buvo 5 kartas

Atsakyti
QUOTE(belulino @ 2017 07 30, 17:05)
Brazil, ar jums jau lasino pakeista chemija? Kaip jauciates?

Jau lašino du kartus. Po pirmo karto savijauta buvo šiaip sau, vandens užsilaikė kitą dieną virš trijų kg ir prasidėjo neuopatijos skausmai pirštuose, nemiegojau naktį iš skausmo, ir dar galva skaudėjo tris dienas. Po trijų dienų viskas praėjo, o po antrojo lašinimo tik vandens kiek užsilaikė, bet skausmų nebebuvo. Chemoterapeutė aiškino, kad vandenį užlaiko dexametazonas (atrodo taip vadinasi), vienas iš vaistų kuriuos lašina prieš chemiją.

Jei taip bus kaip po antrojo karto, tai visai pakenčiamai, net pavyko pakeliauti po Labanorą. Šiek tiek nusibosta lašinimas virš penkių valandų. Nors kaip sakoma, viskas iškenčiama, kad tik padėtų.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 08 02, 12:20)
Labas visoms 4u.gif
Kitą ketvirtadienį su mama važiuojam į pirmąjį patikrinimą į Kauną. Kažkiek nerimas jau krebžda, sunku susikaupti, bet tikriausiai tai normalu.
Norėjau paklausti, kokius tyrimus skiria/atlieka pirmojo patikrinimo po gydymo pabaigos metu?

Manau kad skirs echoskopija ir vėžio žymenų tyrumus iš kraujo jei darė tokius tyrimus prieš tai.
Atsakyti
Na ka, pakalbekim apie mityba. Kas kaip maitinasi, kas ko atsisake, kas kokia mitybos sitema propaguoja ir naudoja.
As pradesiu. Jau beveik 5 menesiai, kaip maitinuosi pagal ketomitybos sistema. Pilnai atsisakiau cukraus (na jo nevakau jau ir taip labai senai), duonos ir miltiniu gaminiu visu, krakmolo, bulviu, vynuogiu , bananu, prastu alieju, visu kruopu. Per ta laika numeciau jau 26kg. Svoris krenta (tas gerai), alkio jausmo jokio, valgyt nesinori. Zodziu mes ji badu badu damusim:)
Aj dar vartoju kanapiu alieju ir pasta. Daugiau jokiu papildu nevartoju. Turiu parsisiuntus spirulinos miltelius, tik vis nerandu su kuo maisyt, kad nebutu taip britku gerti.
Pasidainkit mintim apie mityba.
Atsakyti
Laba, pasikartosiu smile.gif

Aš pati stengiuosi laikytis (kiek išeina) "Naujajai priešvėžinei mitybai" artimiausios dietos (be miltų, bulvų, cukraus, krakmolingų daržovių ir labai saldžių vaisių etc). Ji artima ketogeninei, tik gramais neskaičiuoju, nežinau ar perėjau prie ketonų gamybos, nežinau kaip išmatuot juos. Pernelyg savęs neriboju, manau kad valgau teisingiau, bet per daug - būna kad jei labai LABAI norisi, tai esu ir desertą suvalgiusi, kartais bulvę arba duonos riekę. Jei neskaityti vandens, kuris po taxanų užsilaiko porą dienų, tai esu viso numetus tris kg, ir daugiau max vieną dar galiu numest iki idealaus svorio, daugiau jau nenoriu, nes išmatavimai jau 95-60-95 (teko susirgt kad pasiekti idealius matmenis, juodas humoras smile.gif ).

Ryte trinu žalią kokteilį su įvairiomis sėklomis (chia, sezamai, saulėgrąžos, linų sėmenys). Vartoju vitaminą D. Vartojau kalcį (putpelių kiaušo su lukštu pavidalu kasdien), kol prieš kelias savaites nustatė, kad jau vos vos viršija normą, nebevartoju. Pradėjau vartot seleną. Geriu (nekasdien) šviežių nežydėjusių dilgėlių arbatą dėl hemoglobino (kol kas dar nebuvo problemų). Kartais geriu beržų lapų (nuo tinimo) ir lapačio arbatą (imunitetui, priešvėžinė). Kitko nevartoju, nes chemija.

Daugiau mažiau kaip mano aprašyta čia (skrollinti į pabaigą): http://kaipdangus.bl...ine-mityba.html

Undzinka, kaip savijauta ir poveikis nuo kanapių?

Beje, gal kam buvo su krauju taip, kad neutrofilai ir kiti norma, leukocitai žemi (ir prie Nivestim leidžiamų). Ką darėt?
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 08 04, 20:25)

Beje, gal kam buvo su krauju taip, kad neutrofilai ir kiti norma, leukocitai žemi (ir prie Nivestim leidžiamų). Ką darėt?

Kaip keista... Pas mane kai Nivestim leisdavausi kaip tik leukocitai truputį VIRS normos būdavo. Gyd sakė kad būtent nuo Nivestim taip yra.

Oho UNDZIKA kiek kg numetei bigsmile.gif labai gerai smile.gif
Na dėl maitinimosi tai aš irgi stengiuosi angliavandenius mažinti. Gal keto dieta ir neišeina nes rašciau dar kur pasispausti anglių mažinime, na bet stengiuosi daug maž keto dietos laikytis...
Papildų jokių nevartoju
Atsakyti
BRAZIL stevijos tikrai yra bent kiek didesnėse parduotuvėse. Akropolio msximoj tai tikrai yra. O kur tu to ksilitolio perki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 05 rugpjūčio 2017 - 12:55
Na, ką ir as pasikartosiu... Atsisakiau cukraus. Iš gatavu produktų parduotuvėse ieškau , kad jo butu kuo mažiau. Valgau mesa, stengiuosi valgyti daugiau daržovių, vaisiu, uogų. Kiekvieną dieną gaminu varškės su linų sėmenų aliejumi miuslį pagal Badwig receptą. Nevalgau kepto, rūkyto ir konservuoto maisto. Miltinius produktus, kruopas, bulves riboju, bet visiškai neatsisakiau, nes svoris krenta, o tai jau negerai (presingai kaip Undzinkai). Nevalgau tik jokiu bandelių ir pan. Perku "Spelta" miltus ir/ar gaminius iš tokių miltų (mažiau glitimo). Beveik nevartoju saldaus pieno. Daugiau vartoju rūgščius pieno produktus arba soju gėrimus.
Iš papildų geriu Pomi-t, vitaminą D su omega-3 rūgštimi. Tiesa, dabar vitamino D doze pamažinau. Nes 2 men geriau po 2000 Vv ir pasiekiau optimalios koncentracijos (kai buvo kritiškai žema, arti apatinės aptikimo ribos). Dabar geriu po 800 Vv. Žiemą turbūt po kokius 1000 reikės gerti.
Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2017 08 02, 20:52)
Jei taip bus kaip po antrojo karto, tai visai pakenčiamai, net pavyko pakeliauti po Labanorą. Šiek tiek nusibosta lašinimas virš penkių valandų. Nors kaip sakoma, viskas iškenčiama, kad tik padėtų.

Man kai taxanus lašino, tai kiekvienas sekantis kartas vis lengvesnis būdavo. Matit organizmas priprasdavo...
Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2017 08 04, 21:25)

Ta prasme? Bendras leukocitų skaičius žemas, bet neutrofilų normalus? Taip išeina, kad visi leukocitai vien neutrofilai? Man taip buvo per spinduline terapija, bet tada nivestimo jau neskyrė, nes ne taip kritiškai buvo... Daktare patarė pagerti Alkimer kapsules. Tai yra ryklių kepenų aliejus, stimuliuoja limfocitų gamybą. Bet, žinoma, pasitarkite su chemike...
Atsakyti