QUOTE(vaidosius @ 2017 07 27, 12:00)
Gavau KT atsakymus.
PILVO APACIOJE IKI MAZDAUG 1,5 CM LAISVO SKYSCIO RUOZAS.
ABIPUS PALEI KLUBINES KRAUJAGYSLES PATOLOGINES STRUKTUROS L/M.
Myke myke mano gyd taip nieko konkreciai ir nesupratau. atseit tai dar ne irodymas kad v plinta... bet uzrase pas ginekologa, vezio zymenis lygtais kiausidziu vezio paeme krauja...
kaip jums atrodo? ar labai blogai?
neisivaizduoju kaip 1,5 cm vandens pas mane lula pilvo apacioj
![blink.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blink.gif)
o jau tas zodis "PATOLOGINES" tai labai neliksmai skamba...
gyd bande ramint kad gal nuo hormoniniu vaistu cia taip... kazi ar gali taip būti?
Sveika,
čia onkologė tau pakomentavo kad nuo hormono? Aš buvau pas savo onkologę Kaune, tai susakiau, kad pykina, vemiu, kai kitiem karšta, aš sėdžiu su striuke, kai kitiem šalta, man karšta, tada svaigsta lengvai momentais galva... Ji sakė, kad labai realu, kad nuo exemestano, nes užblokavus Er sintezę, būtent taip ir darosi.. Tik tiek, kad aš jo nuo sekmadienio nevartoju, nes nu visiškas lavonas būnu, bet pykinimas mane dar tebelydi... Nejaugi tiek ilgai nepasišalino iš organizmo???
Pas mane po PET tyrimo irgi ne kokios naujienos. Galvos mts lyg neaktyvios (komentuoja, kad lyg viskas ok), bet Patologiniai navikiniai limfmazgiai krūties pažasty, po kaktikauliu ir tarpuplauty ir pati krūtis kaupia gliukozę netolygiai.. Dabar gailiuosi labai kad man jos nepašalino ir limfmazgius tik 2 išimė.. Žodžiu nuojauta kužda, kad tausojant mano moteriškumà, gavosi pokeris su mano gyvybe...
Kita žinia yra ta, kad pirmadienį Santariškėse lašinsiuosi kità "biologinį vaista", kuris yra patobulintas Herceptinas su kažkokio cheminio vaisto molekule. Skaičiau, kad toksiškas labai, bloga būna, kaip po chemijos, tik veikia būtent Her2, kai Herceptino fone liga progresuoja.. Kaunas man siūlė nuėmus Herceptinà "sėsti" ant taxanú 6 kart...
Brač koks brudas ta liga, tai negaliu...