Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(ingriga @ 2017 07 25, 20:42)
<p>Undzinka, linkiu kad taip ir butu  4u.gif </p><p>Buvau siandien reiki, vyriskis pasirode truputi pasimetes. Atsipalaidavau maloniai, sake mano naktiniai prabudinejimai turetu pasibaigti. Tikiuosi bus naudos  biggrin.gif </p>

Vaiksciosi toliau? Na jie ten siulo, jei teisingai supratau 10 seansu nemokamai. Na ryt ir as isbandysiu:)
Atsakyti

Taip pataria 10. Eisiu ir toliau 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 07 25, 21:26)
<p>Taip pataria 10. Eisiu ir toliau </p>

Na ir as pasireikinau siandien:) Ja, jaunuolis gal ne tiek pasimetes, kiek nelabai zino, kaip bendrauti su tokiomis ciociomis, kaip as smile.gif O siaip gera buvo. Kazko tokio ir tikejausi, ciut neuzmogau vienu momentu ;)
Atsakyti
Ar kas vaziuoja siandie i seminara NVI?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 23, 19:50)
Na ka , siandien lygiai vidurdieni sedejau viena namie, labai rami ir susikaupus ir rasiau norus...surasiau 9, kaip ir rekomenduoja daugiau nei 2, bet maziau nei 10.Labai tikiu, kad issipildys!.
Brazil o ka daryt su tuo pipieriaus lapu, ant kurio uzrasyti norai?

Ir aš rašiau smile.gif tuos norus laikyti gal, aš bent jau laikau, į sąsiuvinį rašau.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 25, 21:02)
Vaiksciosi toliau? Na jie ten siulo, jei teisingai supratau 10 seansu nemokamai. Na ryt ir as isbandysiu:)

Nemokamai?Čia tik sergantiems ar visiems galima išbandyt?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 07 26, 19:03)
Nemokamai?Čia tik sergantiems ar visiems galima išbandyt?

Ligos israso nepraso:)
Atsakyti

NVI su net. medicina vykdo projektą krūties vėźiu sergamčioms jau 2 metus. Jokio dokumento nepraśo, tik reikia atsakyti i anketos klausimus.

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 26, 13:18)
Ar kas vaziuoja siandie i seminara NVI?

Buvau seminare. Kaip supratau,tai jokių vaistažolių negalima vartot.nebent pas juos reikia pasitikrinti ar reikia organizmui.
Ar buvot kas nors pas homeopatus? Kaip tuo aparatu tikrina?
Atsakyti
QUOTE(filom @ 2017 07 26, 20:14)
Buvau seminare. Kaip supratau,tai jokių vaistažolių negalima vartot.nebent pas juos reikia pasitikrinti ar reikia organizmui.
Ar buvot kas nors pas homeopatus? Kaip tuo aparatu tikrina?

Na man tas seminaras toks niekinis pasirode...Ta zole gerai, ir sita gerai (viso apie 3 kalbejo), bet kol nepatikrinsiu su stebuklingu aparatu, tol nezinosim tinka Jums ar ne. O kainike tos patikros nekukli irgi 50-100 euruku.
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 07 26, 19:21)
<p>NVI su net. medicina vykdo projektą krūties vėźiu sergamčioms jau 2 metus. Jokio dokumento nepraśo, tik reikia atsakyti i anketos klausimus.</p>

O kaip smagu,gal mano mamą tada reiks užrašyt
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 26, 20:21)
Na man tas seminaras toks niekinis pasirode...Ta zole gerai, ir sita gerai (viso apie 3 kalbejo), bet kol nepatikrinsiu su stebuklingu aparatu, tol nezinosim tinka Jums ar ne. O kainike tos patikros nekukli irgi 50-100 euruku.

Kas do seminaras? Praleidau kažką, gaila. Čia bent jau nieko nepaskelbta http://www.nvi.lt/?p...id=3526&lang=lt
Atsakyti