Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(belulino @ 2017 07 22, 16:29)

Undzinka, aš irgi laikau kates, tik neveisiu. Mano visi 5 surinkti is gatves išgydyti ir nepasidovanoję liko gyventi pas mane smile.gif. O savo istorijoje turbūt turėčiau būti dėkinga katei. Nes karta kate, minkydama letenėlėmis, užkabino su nagučiu už spenelio. Manau, jei nebūtu buvę v. , tai ir neatsirastu žaizdelė, tiesiog sugytu. O jei nebūtu kate užkabinus, tai irgi gal dar eile metu vaikščiočiau iki nežinau kokios stadijos, kol v. pasidarytu matomas... O kitai katei pernai vasarą išoperavau vėžį, gal irgi trauke i save. Vaikštome dabar abi supjaustytos smile.gif. Ir su patrumpintu kailiu smile.gif. Jai dar kailis normaliai neataugo, ir mano plaukai 1 centimetro ilgio...

Kates yra mistiniai gyvunai is tiesu.
Pas mane panasi istorija, Kai susirgau pirma karta, na budavo, kad viena kate vis miega ant kutines man. Isoperavo, chimja ir viskas gerai, as sveika, net nekilo abejoni, kad bus recidyvas! As sveika!!! Taciau netycia buvo rastos metsatazes...po 2.5 metu. Jau pradejo lasini chemija, reikejo istatyti porta ir as gulejau 3 dienas ligonineje. Vyras skambina ir sako visna musu kate nusoko virtuveje nnuo kedes ir nubego ant triju koju. Na nubego nubego, juk neuakstai, kas ten tokio nuo kedes. Kita diena as gryzau is ligonines, nuvezem I Jakovo klinika pas Margarita. Padare rentgena ir pasake...kad pas ja vezys isimetes I kaula, del to ivyko kojos luzis...ir metastazes jau plauciuose...zinokit zliumbiau, kaip mazas vaikas, nes pas mano kate buvo visiskai analogiska situacija kaip pas mane...verkem abu su vyru...Nebera musu grazuoles KLiaksos....klausem gydytojos, kokios prognozes, tai pasake, jei amputuosim koja - apie 2-3 menesius ir bus skausmai...laikaiu uz letenos ir atsiprasinejau, kai gydytoja leido vaistukus...isejo tyliai, uzmigo ir uzmigo...vis galvoju, gal mano liga pasieme...rasau ir zliumbiu krokodilo asarom...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 23, 11:50)
Pas mane panasi istorija, Kai susirgau pirma karta, na budavo, kad viena kate vis miega ant kutines man. Isoperavo, chimja ir viskas gerai, as sveika, net nekilo abejoni, kad bus recidyvas! As sveika!!! Taciau netycia buvo rastos metsatazes...po 2.5 metu. Jau pradejo lasini chemija, reikejo istatyti porta ir as gulejau 3 dienas ligonineje. Vyras skambina ir sako visna musu kate nusoko virtuveje nnuo kedes ir nubego ant triju koju. Na nubego nubego, juk neuakstai, kas ten tokio nuo kedes. Kita diena as gryzau is ligonines, nuvezem I Jakovo klinika pas Margarita. Padare rentgena ir pasake...kad pas ja vezys isimetes I kaula, del to ivyko kojos luzis...ir metastazes jau plauciuose...zinokit zliumbiau, kaip mazas vaikas, nes pas mano kate buvo visiskai analogiska situacija kaip pas mane...verkem abu su vyru...Nebera musu grazuoles KLiaksos....klausem gydytojos, kokios prognozes, tai pasake, jei amputuosim koja - apie 2-3 menesius ir bus skausmai...laikaiu uz letenos ir atsiprasinejau, kai gydytoja leido vaistukus...isejo tyliai, uzmigo ir uzmigo...vis galvoju, gal mano liga pasieme...rasau ir zliumbiu krokodilo asarom...

Ji tikrai pasiimė tavo ligà - nu tooookiu sutapimu retai būna 4u.gif

Man klausimas - brač kažkaip ne kaip jaučiuosi... Čia gal nuo to exemestano - galva skauda, pykina, kartais vemiu... (aišku aš gi su MTS galvoj... gal ir jos mane okupuoja)... Tai va klausimas - jei pašalina kiaušides, tada jau nereikia nei Tamoksifeno, nei Exemestano ar Zoladex'o??
Atsakyti
Naturali reikia gerti, nes estrogenus
gamina ir antinkščiai ir riebalai
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 07 22, 09:45)
Ryt vidurdienį prasideda jaunatis, kas norėtų paraganauti ir užsiprašyti norų įgyvendinimo - http://www.gyvybesen...ti-noru-seklas/

Na ka , siandien lygiai vidurdieni sedejau viena namie, labai rami ir susikaupus ir rasiau norus...surasiau 9, kaip ir rekomenduoja daugiau nei 2, bet maziau nei 10.Labai tikiu, kad issipildys!.
Brazil o ka daryt su tuo pipieriaus lapu, ant kurio uzrasyti norai?
Atsakyti
Natūrali pabandyk Budwig protokolą
Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2017 07 22, 20:35)
Aš geriau, man rekomendavo Ruolia.  Bet po to sesute kuri leido chemija sakė negerti tai nustojau gerti.

O kodel negerti?
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 23, 12:50)

Znokit tikiu, kad zliumbet. Turejau Ir as ta karcia patirti, kai reikia priimti sprendima "paleisti" kate... Irgi zliumbiau. ..
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 23, 20:50)
Na ka , siandien lygiai vidurdieni sedejau viena namie, labai rami ir susikaupus ir rasiau norus...surasiau 9, kaip ir rekomenduoja daugiau nei 2, bet maziau nei 10.Labai tikiu, kad issipildys!.
Brazil o ka daryt su tuo pipieriaus lapu, ant kurio uzrasyti norai?

O as pamirsau... Gal dabar dar nevelu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belulino: 23 liepos 2017 - 21:49

Oi apie tuos norius ir as vakar pamirsau :oh:

Rytoj bandysiu del reiki vaziuot pasiziuret :ax:

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 07 24, 15:41)
<p>Oi apie tuos norius ir as vakar pamirsau doh.gif
</p><p>Rytoj bandysiu del reiki vaziuot pasiziuret ax.gif
</p>

Gavau atsakyma is Reiki, treciadieni eisiu (tikriausiai:) )
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 07 23, 19:18)
Ji tikrai pasiimė tavo ligà - nu tooookiu sutapimu retai būna 4u.gif

Man klausimas - brač kažkaip ne kaip jaučiuosi... Čia gal nuo to exemestano - galva skauda, pykina, kartais vemiu... (aišku aš gi su MTS galvoj... gal ir jos mane okupuoja)... Tai va klausimas - jei pašalina kiaušides, tada jau nereikia nei Tamoksifeno, nei Exemestano ar Zoladex'o??

veje... nemanau kad nuo Exemestano taip blogai gali būti... unsure.gif bet jei itari kad nuo jo juk gali ji pakeist kitu analogu. bent man tai 3 skirtingus skirtingu gamintoju variantus siule vaistinej. o ka gyd sako del vemimo?
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 25, 07:57)
Gavau atsakyma is Reiki, treciadieni eisiu (tikriausiai:) )

lauksim ispudziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 07 24, 15:41)
<p>Oi apie tuos norius ir as vakar pamirsau doh.gif
</p><p>Rytoj bandysiu del reiki vaziuot pasiziuret ax.gif
</p>

Buvai? as ryt einu:)
Atsakyti
Na siandien ziuriu per abi temas apsilankymo santariskese diena:) As irgi siadien buvau NVI. Eilinis vaistu susilasinimas ir susileidimas. Mano ir Brazil chemike atostogauja, tai mes nukreiptos pas kitas. Pakliuvau pas gydytoja Strimaitiene. JI buvo mano pirmoji chemike. Tai tiesiog paprasiau pakomentuoti mano situacija ir gydyma. Kalbejomes gana ilgai, ji ziurejo mano tyrimus, KT rezultatus. Zodziu kazkaip ramiai nuteike. Sake, kad gydymas man teisingass ir geras. Kad Baltijos amerikos klinikoje daryta KT yra niekine, nes ji su niekuo nelyginama ir neinformatyvi. Patare visad daryti toje pat vietoje ir kad aprasinetu tie patys radiologai. Jos manymu, progresavimas su klaustuku ir jei yra jis labai nezymus. Patare ramiai laukti rugpjucio KT ir tada lyginti su daryta NVI. Bet sake, kad vaistai, kuriuos gaunu TIKRAI turi stabdyti metastazes. Tai ka...laukiu rugpjucio KT.
Atsakyti

Undzinka, linkiu kad taip ir butu  :4u: 

Buvau siandien reiki, vyriskis pasirode truputi pasimetes. Atsipalaidavau maloniai, sake mano naktiniai prabudinejimai turetu pasibaigti. Tikiuosi bus naudos  :D 

Atsakyti