QUOTE(Brazil @ 2017 07 04, 17:50)
RaViltis, dėl krūties vėžio priežasčių, tai aš dariau tyrimą, vis nesusikaupiu blogo įrašo apie tai sudėt. Pagal įvairius šaltinius, kas tik nesukelia krūties vėžio - genetika, stresas, mėsa, pieno produktai (atskirą knygą vien apie tai skaičiau), sutrikęs metabolizmas, savigrauža, užspaustos mintys, savęs pamiršimas, užblokuota širdies čakra ir dar milijonas priežasčių.
Apie savo ligos priežastis turiu kelias teorijas: dešimtmečių stresas, hormoninė kontracepcija apie 7 metus - taip man gydė endometriozę, o po to man patiko, kad nėra mėnesinių - labai patogu kelionių metu, vėlyvas gimdymas...
QUOTE(Astusiukas @ 2017 07 05, 08:11)
O kaip galvojant ar kontracepcija tikrai turi poveiki i visus siuos musu temai svarbius dalykus?turiu spirale jau beveik 5 metai (hormonine)kaip tik send einu tikrintis,ir mastau kad reikia traukti ja lauk,nes skaitau visus kad sukelia visus tuos blogius.
Ka Jus patarsit is patirties,ar esat kuri tuo klausimu labai domejusi?
Ypatingai nesidomėjau, bet kaip tik prieš nustatant ligą buvau susiruošus dėtis Mireną, nusipirkau, o po to - diagnozė. Kažkur skaičiau, kad Mirenos naudojimas gali įtakoti onkologinių ligų atsiradimą. Taip ir liko dulkėt ant komodos hormoninė spiralė...
QUOTE(vaidosius @ 2017 07 06, 12:49)
Nu įdomiai čia
man gyd sakė kad su Zoladexu niekada Tamoxifeno neskiria.man net nesvarstė Tamoxifeno skirt.
Net pasitikrinau - iš tikrųjų gaunu Zoladex (Goserelin) + Tamoxifen. Hm, tikėsiu, kad tai į tik į naudą man:)
Ar žinot kuri - reikia nusirengti kaulų skanavimo metu?