Natūrali, ką vakar konsiliumas nusprendė?
QUOTE(Brazil @ 2017 07 04, 11:25)
Natūrali, ką vakar konsiliumas nusprendė?
Nutarė nutraukti Herceptinà. Paaiškino, kad pasaulinėj praktikoj jį tęsia, bet Lietuvos biudžetas labai ribotú galimybiú, todėl jo nebetęs. Ir kad būtú aiškumo, bandys organizuoti PET tyrimà. Tada bus aišku, kà siūlo KMUK. Penktadienį važiuoju konsultuotis į sostinę, nes ryškiai Kaune manęs nelabai myli...
P.S. uzsisakiau kanapiu alieju ir pasta. Gamins man. Uz keliu dieu gausiu, tada placiau pakomentuosiu. Kol kas neklausinekit , kol negavau - nepasakosiu
Nemetyk pinigu vejais....metus vartojau-snipstas,ismesta kruva pinigu.Paklausiau chemoterapeutes-tik nusijuoke :)na nebent imunitetas,bet tam gal ir paprasto aliejaus su omega rugstim uztenka.
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 03, 22:29)
Naira, kaip jautiesi? ar atsigavai jau? Ar buvo labai baisu?
Kada dabar sekanti chemija?
Kada dabar sekanti chemija?
Labas 😊
Nors man ne kruties vezys, bet as cia vis paskaitau. Man skauda vis kaire krutine. Bijau, kad ko nebutu irgi...
Ar buna skausmas? Bet guzo lyg ir nejauciu jokio. Man dare kompiuterine viso kuno. Ten raso apie krutines lasta, , kad viskas gerai... tai net nezinau. Sakiau daktarams, kazkaip nei vienas nieko del to nesake.
O as vakar antra doze gavo chemoterapijos, nakti buvo truputi bloga, bet lyg nieko isskyrus silpnuma. Taip gyvent galima 😊
QUOTE(Natūrali @ 2017 07 03, 18:19)
Tamoksifenas yra visiškai neveiksmingas, jei tai trigubai teigiamas vėžys.
Supratau, mano kita situacija.
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 03, 18:27)
Vyna as irgi isgeriu. Juk ne litrais geriam
O I wc zinoma galima laktyt:) Ten atskiras tualetas radiokatyviems pacientams As po proceduros draudziau anukams atvaziuot pora dienu, na del visa ko O vyras juokesi, sake, kad vakare nedegsim sviesos, nes as sviesiu, bet deja, nesvieciau ;)
O I wc zinoma galima laktyt:) Ten atskiras tualetas radiokatyviems pacientams As po proceduros draudziau anukams atvaziuot pora dienu, na del visa ko O vyras juokesi, sake, kad vakare nedegsim sviesos, nes as sviesiu, bet deja, nesvieciau ;)
Mano vyras taip pat sakė, kad švytėsiu... - vyrija galvoja vienodai:) O ten reikia nusirengti, kai skanuoja?
QUOTE(Brazil @ 2017 07 03, 18:42)
RaViltis - raudoną sausą vynelį ir aš vartoju. Kokią savatę po chemijos negaliu net pažiūrėti, bet kitom dienom tai būna kad ir ne po taurę į dieną, prie maisto dažniausiai. Aš tai nesuku galvos - sakau, kad stiprina kraują. Žiūrėjau, kad cukraus jame beveik nėra.
Su tuo vynu tai reikalas toks, rašoma, kad alkoholis įtakoja krūties vėžio atsiradimą. Bet ir turi resveratolio. Tai va, noriu, geriu, bet bijau:)
QUOTE(Natūrali @ 2017 07 04, 14:41)
Penktadienį važiuoju konsultuotis į sostinę, nes ryškiai Kaune manęs nelabai myli...
Ar jau užsirašiusi penktadieniui? Įtariu, kad tarpušventyje gali būti šiokia tokia makalynė NVI, kita vertus - juk neišsibėgios iš darbo gydytojai:)
QUOTE(Naira @ 2017 07 04, 15:39)
Nors man ne kruties vezys, bet as cia vis paskaitau. Man skauda vis kaire krutine. Bijau, kad ko nebutu irgi...
Ar buna skausmas?
O as vakar antra doze gavo chemoterapijos, nakti buvo truputi bloga, bet lyg nieko isskyrus silpnuma. Taip gyvent galima 😊
Ar buna skausmas?
Man skausmo nebuvo. Siūlau dar ir dar sakyti chemoterapeutei, kad maudžia krūtinę - gal vis dėlto paskirs kokį tyrimą? Gal širdelę maudžia?
Džiaugiuosi, kad pati gerai pakeliat chemiją - taip ir toliau
QUOTE(RaViltis @ 2017 07 04, 16:48)
Ar jau užsirašiusi penktadieniui? Įtariu, kad tarpušventyje gali būti šiokia tokia makalynė NVI, kita vertus - juk neišsibėgios iš darbo gydytojai:)
Į santariškes nutariau važiuoti
QUOTE(Naira @ 2017 07 04, 16:39)
Labas 😊
Ar buna skausmas? Bet guzo lyg ir nejauciu jokio. Man dare kompiuterine viso kuno. Ten raso apie krutines lasta, , kad viskas gerai... tai net nezinau. Sakiau daktarams, kazkaip nei vienas nieko del to nesake.
Man labai skaudėjo krūtys po pirmu dviejų raudonų chemijų. Cistos, kurios ir šiaip buvo, padidėjo (matėsi net plika akim po oda, kaip koks pūlinys), suketėjo, skausmą nuimdavo tik ibuprofenas. Prisiprašiau echo. Bet nieko blogo nepamatė, tik tas pačias cistas. Bet po trečios chemijos, kai dingo mėnesinės, tai ir subliuško tos cistos, ir skausmas nustojo.
QUOTE(RaViltis @ 2017 07 04, 16:48)
Su tuo vynu tai reikalas toks, rašoma, kad alkoholis įtakoja krūties vėžio atsiradimą. Bet ir turi resveratolio. Tai va, noriu, geriu, bet bijau:)
RaViltis, dėl krūties vėžio priežasčių, tai aš dariau tyrimą, vis nesusikaupiu blogo įrašo apie tai sudėt. Pagal įvairius šaltinius, kas tik nesukelia krūties vėžio - genetika, stresas, mėsa, pieno produktai (atskirą knygą vien apie tai skaičiau), sutrikęs metabolizmas, savigrauža, užspaustos mintys, savęs pamiršimas, užblokuota širdies čakra ir dar milijonas priežasčių. Jau teorijų tai vežimu vežk, pagal skirtingas minties mokyklas, rinkis kurią nori. Skaičiau netgi kad pagal kai kuriuos mokslinius tyrimus statistiškai įrodyta, kad trigubai neigiamą v sukelia (tiksliau, dažniau būdinga) ankstyva lytinė branda ir anksti pagimdyti vaikai (nu aš vaikų neturiu, tai kaip jums ši teorija). Kitur kaip tik kad nežindymas lemia ir atidėti vaikai (mano atveju tinka, bet juk dauguma jūsų turi vaikų, arne)? Žodžiu, kas ten žino.
Beje, alkoholis tarp visų tų tyrimų nepastėbėjau kad būtų labai akcentuotas, nebent tikrai litrais vartojamas.
O va dėl baimių - bijoti tikrai nesveika jei jau geri vyną, tai siūlau nebijoti, įtikink save, kad labai sveikas ir vertingas produktas (nes taip ir yra) Aš sau išvadą padariau, kad genetika plius stresas ir sutrikusi imuninė sistema mano atveju suveikė labiausiai. Tuo tarpu vynas gydo stresą, ergo - gydo mano ligą. Case closed Į sveikatą!
O dabar - reklama Fraze is kazkokios laidos:)
O jei rimtai, tai po paskutines chemijos atsitiko tokia problemele, vienas kkojos nagas (dydziojo pirsto) nusprende augti ne I virus o I sona. Nu problemele gi, ane.. Tai va, prisiminiau, kad kazkada FB paskelbtam konkurse laimejau problemniu pedu pedikiura. susisiekiau ir vualia, sianddien lekiau tenai. Merginos, pasijutau kaip stomatologo kabinete Na iranga panasi. Zodziu, kas turit kokiu problem su pedomis, nes zinau, kad chemija daznai pakenkia nagus, labai rekomenduoju kreiptis. Dirba kokybiskai, greitai, na del kainu...na near pacios maziausios, bet tikrai lankysiuos ten, nes oazadejo man sumodeliuot ta vargsa naga. Tai vat, pareklaminau:)
http://www.pedoms.lt/
arba
https://www.facebook...oms.lt/?fref=ts
O jei rimtai, tai po paskutines chemijos atsitiko tokia problemele, vienas kkojos nagas (dydziojo pirsto) nusprende augti ne I virus o I sona. Nu problemele gi, ane.. Tai va, prisiminiau, kad kazkada FB paskelbtam konkurse laimejau problemniu pedu pedikiura. susisiekiau ir vualia, sianddien lekiau tenai. Merginos, pasijutau kaip stomatologo kabinete Na iranga panasi. Zodziu, kas turit kokiu problem su pedomis, nes zinau, kad chemija daznai pakenkia nagus, labai rekomenduoju kreiptis. Dirba kokybiskai, greitai, na del kainu...na near pacios maziausios, bet tikrai lankysiuos ten, nes oazadejo man sumodeliuot ta vargsa naga. Tai vat, pareklaminau:)
http://www.pedoms.lt/
arba
https://www.facebook...oms.lt/?fref=ts
O kaip galvojant ar kontracepcija tikrai turi poveiki i visus siuos musu temai svarbius dalykus?turiu spirale jau beveik 5 metai (hormonine)kaip tik send einu tikrintis,ir mastau kad reikia traukti ja lauk,nes skaitau visus kad sukelia visus tuos blogius.
Ka Jus patarsit is patirties,ar esat kuri tuo klausimu labai domejusi?
QUOTE(Astusiukas @ 2017 07 05, 08:11)
O kaip galvojant ar kontracepcija tikrai turi poveiki i visus siuos musu temai svarbius dalykus?turiu spirale jau beveik 5 metai (hormonine)kaip tik send einu tikrintis,ir mastau kad reikia traukti ja lauk,nes skaitau visus kad sukelia visus tuos blogius.
Kontracepcija ir hormoninė terapija visada minima tarp krūties vėžio veiksnių. Bet ar TIKRAI sukelia - niekas tau neatsakys. Kiekvienas atvejis individualus. Aš pvz niekada nevartojau kontraceptikų - ir prašom. Na bet jei neramu (yra genetinis polinkis ar pan), tai nerizikuočiau.
QUOTE(Natūrali @ 2017 07 04, 08:24)
Na ne - norėjau pasakyti TRIGUBAI TEIGIAMAS. Būtent kai yra HER2 +++. Įkėlus buvau vienà iš studijú..
Trigubai teigiamas yra pas mane, her teigiamas ir abu hormonai teigiami er + pr + . Natūrali pas tave taip pat ?