Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Brazil @ 2017 07 01, 08:38)
Natūrali, dar viena opcija ateičiai - klinikiniai imunoterapijos tyrimai. Čia konkrečiai TNBC, žiūrėk gal kažkuris turi partnerių Europoje, reikia knistis. https://www.cancerco...-breast-cancer/
Rodo neblogus rezultatus - http://yalecancercen...e.aspx?id=15146 (šitas konkrečiai US).
Papildyta:
Dar dėl klinikinių tyrimų - aš su dviem susirašiau US, tai atsakė, kad reikia atvykti pas juos, vaistai nekainuoja, bet kelionė plius pargyvenimas - tavo.
Man netinka (parašiau keliems konkrečiai dėl metaplastinio v, du kol kas atsakė), nes dabar renka pacientus su metastazėm.

Gera mintis dėl klinikiniú turimú, tik visai neturiu minčiù kaip jú ieškoti... Pas mane TPBC...

Kitas klausimas - galvoju varyt iki Vilniaus pas onkologus bent pasikonsultuoti. Kas turi geriausià/ sukalbamiausià onkologę?

Gal reikia tam vyrukui parašyt, ga kažkà rekomenduotú Kaune, kas atlieka Reiki masažus. Pasakojo nemažai žmoniú, kad gerai jie..
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 07 01, 10:43)
Gera mintis dėl klinikiniú turimú, tik visai neturiu minčiù kaip jú ieškoti... Pas mane TPBC...

Kitas klausimas - galvoju varyt iki Vilniaus pas onkologus bent pasikonsultuoti. Kas turi geriausià/ sukalbamiausià onkologę?

Gal reikia tam vyrukui parašyt, ga kažkà rekomenduotú Kaune, kas atlieka Reiki masažus. Pasakojo nemažai žmoniú, kad gerai jie..

Tam pačiam saite turėtų būti kažkur visi klinikiniai tyrimai.
Iš to ką išsiklausinėjau Vilniuje iš krūtų ligų labiausiai gilinasi chemoterapeutė Drobnienė (ji lyg ir specializuojasi krūtų ligose, į konferencijas važinėja etc), kitų nlb žinau. manau reiktų pas skyriaus vedėją taikyt, nežinau tik kokio skyriaus. Kontaktai čia http://www.nvi.lt/?p...id=4493&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 07 01, 08:38)
vaidosiau, trečia chemija dabar. Antradienį darys krūtų MRT ir spręs ką toliau su manim daryti, ar tęsti, ar operacija, ar kt.

Beje, merginos, radau tokią info, kad sergančioms krūtų vėžiu nemokamai daro reiki masažus/seansus. Info čia: http://www.netradici...lt/reiki-erdve/
Susirašiau su reiki meistru (info  žemiau), jis sako, kad labiausiai tinka kenčiančioms nuo chemo pašalinių poveikių ir reikia daryti dešimt seansų iš eilės. jie nieko nekainuoja (daro tyrimą). Mano atveju kol kas nelabai tinka, nes aš tarp chemijų stengiuosi išvažiuot prasiblaškyti. Dėl paties reiki nuomonės neturiu, nesu bandžiusi, bet vėlgi užsienio forumuose skaičiau, kad yra kam padeda.

From: Vytautas Kulvietis [mailto:kulvietis.vytautas@gmail.com]
Subject: Re: Del Reiki sergant kruties veziu

Laba diena.
Projektą dar vykdome. Registracijai dar reikėtų telefono nr. Tyrimo metu nemokamai atliekama 10 Reiki seansų, jei užpildomos apklausos anketos apie gyvenimo kokybę ir psichoemocinę būseną prieš ir po 10 seansų serijos ( du kartus). Kuo dažniau atliekami seansai, tuo geresnis rezultatas. Todėl rekomenduojama seansus atlikti kasdien ar kaip galima dažniau. Jūsų konfidencialumą garantuojame. Apklausos rezultatai bus naudojami be asmens duomenų.
Anksčiausiai galime priimti ketvirtadienį. Ar galite atvykti į papildomos ir alternatyvios medicinos kabinetą "Reiki erdvė", adresu Verkių g. 5, Vilnius?
Patikinu, kad Reiki praktika pagerina organizmo savireguliaciją ir veikia holistiniu principu.  Pirmas poveikis yra ramybė, atsipalaidavimas, sugrįžimas į sąmoningumo būseną. Reki seansų metu ir po jų, visi fiziologiniai ir psichologiniai procesai pradeda veikti optimaliau. Kuomet normalizuojasi psichinė būsena, imunitetas taip pat pradeda veikti geriau, t.y. normalizuojasi sveikų ir pažeistų ląstelių atpažinimas, gerėja detoksikacija, vidaus organų veikla. Svarbu paminėti, kad daugumai pacienčių pagerėjo miego kokybė, sumažėjo skausmas, normalizavosi savivertė ir padidėjo pasitenkinimas gyvenimu.
Reiki yra saugi praktika, pasaulyje taikoma apie 5000 metų. JAV taikoma daugiau kaip 800 oficialių gydymo įstaigų.

Natūrali, dar viena opcija ateičiai - klinikiniai imunoterapijos tyrimai. Čia konkrečiai TNBC, žiūrėk gal kažkuris turi partnerių Europoje, reikia knistis. https://www.cancerco...-breast-cancer/
Rodo neblogus rezultatus - http://yalecancercen...e.aspx?id=15146 (šitas konkrečiai US).
Papildyta:
Dar dėl klinikinių tyrimų - aš su dviem susirašiau US, tai atsakė, kad reikia atvykti pas juos, vaistai nekainuoja, bet kelionė plius pargyvenimas - tavo.
Man netinka (parašiau keliems konkrečiai dėl metaplastinio v, du kol kas atsakė), nes dabar renka pacientus su metastazėm.

WOW sugebejai krūtų MRT išsireikalauti per chemoterapija bigsmile.gif
O kas tas TNBC? Ir TPBC?
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2017 07 01, 13:14)
WOW sugebejai krūtų MRT išsireikalauti per chemoterapija  bigsmile.gif 
O kas tas TNBC? Ir TPBC?

Radau jau ką reiškia smile.gif
Atsakyti
Brazil ir visos likimo drauges!!! didelis dekui uz palaikyma, paprotinima ir lengva spyri ruron smile.gif Siandien jau sviesiau ir dusioj ir lauke smile.gif Visgi labai padeda, kaip issikalbi ir ypac su zmonemis, kurie supranta apie ka tu kalbi, o ne tik linguoja galva ir sako suprantu....
Del medziu apkabinimu ir prisiglaudimu - as labai tuo tikiu. Pries kelis metus turejau labai stiprius galvos skausmus (paskui issiaiskinau pas neurologa, kad tai kazkurio tai nervo sakneliu uzdegimas), vaistai praktiskai nepadedavo, tai karta nuvaziavus I sodyba Labanoro platybese ejau i miska, apsikabinau azuoliuka, prisglaudziau galva, uzsimerkiau ir stovejau, prasiau nuimti skausma. Ir ka manot, palengvejo:) Taip, kad tie dalykai veikia.
Del reiki masazu susidomejau. Man visai netoli ju klinika (net nezinau kaip pavadinti). Butinai parasysiu ir nueisiu. Kagi as prarasiu, ane:)
Man labai patiko mantra filme "Raudonas lupdazis". Bet as kartoju kita: Tu esi liga ir tu gyveni manyje, numirsiu as, numirsi ir tu.
Vaidosius, kaip Tu? Kaip savijauta po chemijos?
Brazil, kaip Tu? Tu gi irgi po chemijos. Jau trecia, o kaip laikas eina. Jau kaip ir ipusejai. Dziaugiuosi, kad issireikalavai MRT. Cia pas Asadauskiene? As va vis pagalvoju, kad jei vel skirs chemija, tai matyt keisiu gydytoja, tik reikia issiaiskinti i ka keisti, nes nu maniske kazkaip kuo toliau tuo labiau man nepatinka. Na Naturali, tyrineja, konsiliumus kviecia. O cia nieko. Sedim ir laukiam rugpjucio.
Na ka moteros, nuotaika gereja, saviverte ir psitikejimas palaipsniui gryzta. Tuoj atstatysim papus ir eisim i prieki !!!
Myliu visas, apkabinu ir siunciu glebi sveikatos !!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 01 liepos 2017 - 17:50
QUOTE(Undzinka @ 2017 06 30, 18:16)
Galimos BI-RADS kategorijos:
● BI-RADS 0 – tyrimas nepakankami informatyvus. Taip gali būti dėl techninių detalių, darinys neapimtas standartinėse mamogramose, palyginimui nepateiktos ankstesnės mamogramos. Pacientė gali būti iškviesta papildomoms projekcijoms, ultragarsui, prašoma atsinešti ankstesnes mamogramas;
● BI-RADS 1 – nėra pakitimų. Tolesnis stebėjimas pagal standartinę schemą;
    BI-RADS 2 – gerybiniai pakitimai: cistos, fibroadenomos, gerybiniai kraujagysliniai arba parenchiminiai mikrokalcinatai. Įprastas stebėjimas;
● BI-RADS 3 – galimai gerybiniai pakitimai, piktybiškumo tikimybė 2 proc. Pavyzdžiai: parenchimos sutankėjimas, asimetrija, darinys nevisiškai būdingas gerybiniam, kalcinatai. Šios grupės pacientėms gali būti rekomenduojamas trumpesnio intervalo stebėjimas. Atlikus kontrolinius tyrimus, pacientės, kurių pakitimai stabilūs, dažniausiai perkeliamos į mažiau įtartiną grupę (BI-RADS 2), o jei pakitimai, laikui bėgant, tampa įtartinesni, tarkime, daugėja kalcinatų, jie gali būti klasifikuojami kaip BI-RADS 4 ar net 5 kategorijos;
● BI-RADS 4 – įtartina dėl piktybiškumo, krūties vėžio tikimybė 2–95 proc.;
● BI-RADS 5 – radiologinis vėžio vaizdas, vėžio tikimybė daugiau nei 95 proc.; ● BI-RADS 6 – patvirtintas vėžys. Šios vertinimo kategorijos rekomenduojama vengti arba kartu pateikti kategoriją, kuria vertinamas radiologinis
Papildyta:
Uzteko man psichologes onnkologiniam, juokas vienas buvo.  Nemanau, kad ji man padetu. Tiesiog praeis, na juk visom turbut buna...

dekui labai. supratau kad viskas ok. sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes.turiu dar klausima..kurios operavotes NVI,gal turite kontaktus kur galiu skambinti pasiklausti del atsakymu(operacijos metu dare,cia kur per 10 d istiria) isvaziavau po operacijos normaliai nk nepaaiskino nei kaip nei kas,tiesiogine ta zodzio prasme bego nuo manes,nesileido net i kalbas .aciu
Atsakyti
QUOTE(Astusiukas @ 2017 07 02, 18:59)
Sveikos mergytes.turiu dar klausima..kurios operavotes NVI,gal turite kontaktus kur galiu skambinti pasiklausti del atsakymu(operacijos metu dare,cia kur per 10 d istiria) isvaziavau po operacijos normaliai nk nepaaiskino nei kaip nei kas,tiesiogine ta zodzio prasme bego nuo manes,nesileido net i kalbas .aciu

Ar ne Mudenas operavo ?
Kontaktu neturiu, bet manau NVI tinklarastyke susiraskit skyrius , kuriame JUs operavo, gydytoju telefonus ir paskambinkit operavusiam gydytojui i kabineta. Arba i skyriaus slaugytoju posta ir pasiklauskit kur JUms kreiptis del tyrimo atsakymo. Siaip moterys dirba ten normalios, manau tikrai patars.
Kaip viskas praejo? Patarimai padejo ?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 02, 19:08)
Ar ne Mudenas operavo ?
Kontaktu neturiu, bet manau NVI tinklarastyke susiraskit skyrius , kuriame JUs operavo, gydytoju telefonus ir paskambinkit operavusiam gydytojui i kabineta. Arba i skyriaus slaugytoju posta ir pasiklauskit kur JUms kreiptis del tyrimo atsakymo. Siaip moterys dirba ten normalios, manau tikrai patars.
Kaip viskas praejo? Patarimai padejo ?

Operavo vedejas.pries operacija tai pasaka buvo,klausk ko nori,viska supasakojo likau patenkinta,bet po visko tai baisu,kaip gali zmogus taip pasikeisti (aisku ir del ko)nu bet kam tai parodyti...
Seip viskas gerai,paleido diena po operacijos.kiek israsuose suskaiciau ir paskui isgoglinau tai tiek ir zinau 😁nors seip nesake kad reikia skambintis del atsakymu,bet pries operacija minejo kad tirs,nes ir isvadose po kablelio rasoma kad neaiskus dar...
Visi Jusu patarimai praverte,tikrai lb aciu...
Nu reiks pagoglinti ir skambinti rytoj...
Atsakyti
QUOTE(Astusiukas @ 2017 07 02, 18:39)
Operavo vedejas.pries operacija tai pasaka buvo,klausk ko nori,viska supasakojo likau patenkinta,bet po visko tai baisu,kaip gali zmogus taip pasikeisti (aisku ir del ko)nu bet kam tai parodyti...
Seip viskas gerai,paleido diena po operacijos.kiek israsuose suskaiciau ir paskui isgoglinau tai tiek ir zinau 😁nors seip nesake kad reikia skambintis del atsakymu,bet pries operacija minejo kad tirs,nes ir isvadose po kablelio rasoma kad neaiskus dar...
Visi Jusu patarimai praverte,tikrai lb aciu...
Nu reiks pagoglinti ir skambinti rytoj...

Skyriaus administratorės Snezanos tel Nr 852190957. As pas ją kreipdavausi kai kas neaišku budavo.. Gal paaiškins, patars.

UNDZIKA aš jau seniai po chemijos smile.gif balandžio 13 paskutinė sumažino. Dabar tik biologinė likus ir hormonai
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 07 02, 20:30)
Skyriaus administratorės Snezanos tel Nr 852190957. As pas ją kreipdavausi kai kas  neaišku budavo.. Gal paaiškins, patars.

UNDZIKA aš jau seniai po chemijos  smile.gif  balandžio 13 paskutinė sumažino. Dabar tik biologinė likus ir hormonai

Sumaisiau smile.gif Prasau atleisti senai ligotai moteriskei smile.gif
Atsakyti
Undzinka, valio, labai džiaugiuosi kad atsigavai. Išbandyk reiki, bus kur dėmesį nukreipti, ir turėtų padėti, papasakosi kaip sekėsi, mums bus įdomu.

Aš ketvirta diena po trečios chemijos. Sakyčiau kad geriau jaučiuosi nei po antros, valgau viską, tik venas pradėjo stipriai skaudėti toje rankoje kur lašinti vaistai, čia kažkas nauja. Masažuoju su Liotonu, nežinau ką dar galėčiau padaryti. O šiaip neblogai.

Krūtų MRT siuntimą gavau iš Asadauskienės, tik ji nesitikėjo, kad pavyks taip greitai susiorganizuoti (siuntimas dar nieko nereiškia, eilė buvo iki rugpjūčio, teko pasistengti). Esmė tame, kad aš dar neoperuota, auglys nemažas ir reikia žinoti, ar chemija veikia, kad keist gydymo planą jeigu ką. Bus matyt. Padariau taip pat krūtinės ląstos ir plaučių KT - švaru (valio!).

Mane Asadauskienė per savo atostogas perduos Drobnienei. Aš manau, kad gal paskui pas Drobnienę ir pasiliksiu. Kažkurį kartą buvau savavališkai be užsirašymo numynus pas Drobnienę papildomai pasikonsultuoti - paliko gerą įspūdį, išsamiai paaiškino viską, ir prie jos kabineto nesėdėjo dvidešimt žmonių, tai gal ji mažiau perkrauta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 03 liepos 2017 - 09:24

Gera skaityti apie parėjusia Unzdinkos nuotaiką 

Pasiskambinau gyd. dėl MRT atsakymo, gėrybiniai pakitima, viskas tvarkoje  :karsta: iki lapkričio galiu gyvent ramiai  :D 

Visoms sveikatos ir kantrybės  :4u: 

Atsakyti