UNDZINKA, mieloji, nepanikuok. Žinoma kartais taip jau būna, aš tave puikiai suprantu, būna ir man. Bet negali taip su savimi elgtis (čia man vyras taip sako), nes nieko geriau iš to nerimo nebus. Tu gi mūsų stipruolė. Pirmu numeriu eik į gamtą, medį apkabink, pasivaikščiok. Nueik iki bažnyčios - aš iki šiol buvau netikinti, bet dabar žiūriu padeda. Dar geriau nueik pakalbėti su kunigu (geriausia vienuoliu, Lukiškių arba Bernardinų bažnyčioje).
Galvok apie tai, kiek daug žmonių pasveiksta beviltiškose situacijose, nenarstyk blogiausių scenarijų, paieškok sėkmės istorijų ir paskaityk.
Man meditacija padeda - paprasčiausiai susirask youtube relaksacinės muzikos ir paklausyk, susitelk į kvėpavimą pilvu ir skaičiuodama iki dvidešimt ar daugiau, kad išjungti neramias mintis.
Na ir paskutinis - kartok daug kartų "Man viskas bus gerai. Aš tikrai pasveiksiu/Aš sveika. Visa Visata man padeda" ar bet ką panašaus teigiamo, kas susiję su tavo norais, tap lyg jie jau būtų įvykę. Tyrimais įrodyta, kad ne tik mintys, bet ir žodžiai apgauna smegenis, ne tik ramina, bet ir gydo. Nes mūsų pasąmonė labai patikli. Pvz. vienam tyrime žmonėms, kuriems dideliam aukštyje skaudėjo galvą, davė placebą vietoje tikro vaisto. Juos padalino į dvi grupes. Viena grupė tik gavo placebą, joje trečdaliui praėjo skausmas, vien todėl kad jie tikėjo gavę vaistą. Kitoje gydytojas dar su jais kalbėjo, paguodė, ten skausmas sumažėjo 60 proc. (skaitau dabar knygą apie mokslinius tyrimus, susijusius su minčių poveikiu). Pavyzdys tik rodo, kokia patikli mūsų "centrinė valdžia" smegenyse. Reikia kabintis už teigiamų dalykų, gerų emocijų, malonių dalykų - kas nors būtinai padės jaustis geriau.
Iki rugpjūčioo KT neverta pergyvent, jei šiuo metu nieko negali pakeisti - džiaukis vasara. O gal gali - Asadauskienei paskutinė savaitė prieš atostogas, perduos mus kitai gydytojai - gal iš jos galima KT anksčiau išprašyt? Nors aš pati sau klausimą užduodu - ar verta dabar spausti, kai jie visi ten atostogauja, persikrovę, įsigilinti neturi galimybių, nes visi turi dvigubą krūvį. Neturiu atsakymo kap geriau.
Praeis anksčiau ar vėliau ta prasta nuotaika. Šios dvi dienos tikrai nekokios, man galvą spaudžia žiauriai, ko anksčiau nebūdavo, visos gyslos iššokę. Praeis tikrai, ir vėl kovosi. Dar ilgas kelias priešaky, ir jis veda tik į sveikimą.
Laikykis, stipriai apkabinu!
Natūrali, kaip gera girdėti iš tavęs! Yra kiek suprantu ir neblogų naujienų dėl galvos mts, vadinasi yra viltis. O kodėl chemijai ne, nori natūraliais būdas gydytis, ar tau ji anksčiau neveikė?
Belulino, sveikinimai! Reikia džiaugtis visom įmanomom progom! Daug daug ateinančių gimtadienių linkiu atšvęsti!
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
PS gavau šiandien chemiją, tai nupušus visai, žinutės nemoku normaliai parašyt, berods susitvarkiau