Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Brazil @ 2017 06 17, 18:57)
Undzinka, labai suprantu, man tos pačios abejonės. Tikrai ir rizika, ir pinigai, ir jokių garantijų, tik viltis. Gal verta palaukti rugpjūčio KT ir gydytojų sprendimo? Nes su chemija tikrai negalima vartoti. O iki to laiko gal ateis atsakymas ką daryti (arba monetą mesi).

Brazil, žmogus, iš kurio prieš kelias dienas pirkau kanapių žiedų aliejų sakė, kad CBD palengvina chemoterapijos sukeltus pašalinius poveikius.
Aš geriu ir vaistažoles su Befungin, ir grybų papildus, Pomi-T, dar gėriau Triovit - dabar pertrauka, galvoju, kad šiuo metų laiku gaunu natūralių viraminų. Fitoterapeutas sakė, kad kai mano v... buvo pabėgęs į limfmazgius, tai reikia paforsuoti... Vis neprisiruošiu vėl pas jį nueiti ir pasiklausinėti dėl kanapioidų vartojimo.
Papildyta:
QUOTE(Astusiukas @ 2017 06 19, 13:51)
Aciu,labai issamiai Jus cia 😁 ale kazko labai blogo nerado,kaip ir storasiene cista,kuri vis kaupia skysti...tai isvadoje bi-rads3,tai galimai gerybinis navikas.Bet po operacijos dar ji tirs...jei viskas ok 2-3 d guleti...
Si treciad guluosi jau,bet operacija kaip suprantu bus ketvirtad.nes neminejo kad nevalgius,negerus atvaziuoti.Tik ydomu kaip su savaitgaliu,jauciu nepaleis...kazin per kiek ta cista istirs...

Papildysiu - jei opetracija krūties, tai patogiau dydžiu didesnė pižamos viršutinė dalis - lengviau apsirengti, nusirengti. Dar tualet. popieriaus reiktųsmile.gif
Atsakyti
Moterytes ar kuri vartijat spirulina? Pasidalinkit patirtim? Kokia? Po kiek? Kiek laiko?
Atsakyti
Turbut skaitet, bet nepakenks jei ikelsiu smile.gif
http://paranormal.lt...2017-06-22-3091
Atsakyti
QUOTE(RaViltis @ 2017 06 20, 11:41)
Brazil, žmogus, iš kurio prieš kelias dienas pirkau kanapių žiedų aliejų sakė, kad CBD palengvina chemoterapijos sukeltus pašalinius poveikius.

Labas visoms, su praėjusiomis Joninėmis, grįžau iš kaimo atostogų, užsiiminėjau vakar vidudienį praktine magija - linkėjau sau ir jums visoms sveikatos ir gerų žinių!

RaViltis, ačiū, žinau apie tai. Apie CBD jau visą tyrimą esu padarius http://kaipdangus.bl...iu-aliejus.html. Bet Undzinka kalba apie THC, tas nelegalus, paprastai nenusipirksi.. Kol kas laukiu susitikimo su chemike, ir išsireikalausiu KT arba MRT. Jei chemija neveikia arba keisis gydymas (gal darys operaciją dabar, nes dar nepadaryta), tai gal ir pati pradėsiu gerti kanapių aliejų (pradžiai legalų). Man chemijos pašaliniai kol kas tfutfutfu, tik nemiga nusibodo, skaičiau kad kanapės gerai padeda smile.gif

Na ir dar domiuosi imunoterapija. Pas mane toks išskirtinis v (ne tik trigubai neigiamas, bet darir metaplastinis), kad reikia būti pasirengus alternatyviam gydymui.
Atsakyti
Brazil, kazkodel negaljeua pakomentuoti Tavo blogo, tad rasau cia. Prie Tavo pasiriktu filmu, dar rekomenduoju paziuret sita: https://my-hit.org/film/4258/
Jei netinka rusu kalba ( na esi jaunas zmogus,dabar visi moka angliskai, bet mazai kas rusiskai ;) ) tai lengvai rasi ir angliska varianta. Paziurek.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 06 25, 10:13)
Brazil, kazkodel negaljeua pakomentuoti Tavo blogo, tad rasau cia. Prie Tavo pasiriktu filmu, dar rekomenduoju paziuret sita: https://my-hit.org/film/4258/
Jei netinka rusu kalba ( na esi jaunas zmogus,dabar visi moka angliskai, bet mazai kas rusiskai ;) ) tai lengvai rasi ir angliska varianta. Paziurek.

O, ačiū, Undzinka! Rusiškai, beje, dar spėjau išmokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 06 25, 08:12)
Labas visoms, su praėjusiomis Joninėmis, grįžau iš kaimo atostogų, užsiiminėjau vakar vidudienį praktine magija - linkėjau sau ir jums visoms sveikatos ir gerų žinių!

RaViltis, ačiū, žinau apie tai. Apie CBD jau visą tyrimą esu padarius http://kaipdangus.bl...iu-aliejus.html.  Bet Undzinka kalba apie THC, tas nelegalus, paprastai nenusipirksi.. Kol kas laukiu susitikimo su chemike, ir išsireikalausiu KT arba MRT. Jei chemija neveikia arba keisis gydymas (gal darys operaciją dabar, nes dar nepadaryta), tai gal ir pati pradėsiu gerti kanapių aliejų (pradžiai legalų). Man chemijos pašaliniai kol kas tfutfutfu, tik nemiga nusibodo, skaičiau kad kanapės gerai padeda smile.gif

Na ir dar domiuosi imunoterapija. Pas mane toks išskirtinis v (ne tik trigubai neigiamas, bet darir metaplastinis), kad reikia būti pasirengus alternatyviam gydymui.

nesu girdėjusi apie metaplastinį daiktą, nors mano taip pat trigubai neigiamas blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2017 06 26, 07:31)
nesu girdėjusi apie metaplastinį daiktą, nors mano taip pat trigubai neigiamas blink.gif  unsure.gif

Geriau, žinok, ir negirdėti. Kažkaip man šito gydytojai neakcentavo, pati pasiskaičiau tik praeitą savaitę. Jau trigubai neigiamas pakankamai linksma diagnozė, nes ribotos gydymo opcijos (tik chemija), o metaplastinis dažnai (ne visada) būna chemijai atsparus. Ačiū Dievui, radau FB metaplastinio grupę, ten pasisakė du šimtai moterų, kurios remisijoje 3-15 m. po diagnozės (daugiausia JAV, Australija, UK, nes grupė EN kalba), tai viltis vėl grįžo, kad žmonės pasveiksta smile.gif Būna kam chemija veikia. Tačiau svarstau ir alternatyvas - keto dietą, kanapes, imuninę terapiją, klinikinius tyrimus, na ir taip toliau.

Beje, ar kas esat girdėję apie klinikinius tyrimus nuotoliniu būdu? Radau du dabar vykstančius būtent tokiems kaip mano atvejams, bet Lietuva nedalyvauja. Galvoju ar galima kreiptis į užsienio centrus ir kaip tai padaryti.

VitiMe, o kokia tavo situacija, kiek laiko po chemijos ar operacijos? Kokia stadija? Kokią chemiją gavai - neoadjuvantinę, ar po operacijos?
Atsakyti
O kaip man sužinoti ar mano metaplastinis ar ne? hmm.gif ką išvis tai reiškia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 26 birželio 2017 - 11:22
QUOTE(Brazil @ 2017 06 26, 08:56)

Beje, ar kas esat girdėję apie klinikinius tyrimus nuotoliniu būdu? Radau du dabar vykstančius būtent tokiems kaip mano atvejams, bet Lietuva nedalyvauja. Galvoju ar galima kreiptis į užsienio centrus ir kaip tai padaryti.

Buvo viena nere, kuri domejosi klinikiniais tyrimais. Ji gyveno UK, o tyrimas buvo atliekamas USA. Tai ji buvo susisiekus su jais. Jei teisingai pamenu gavo toki atsakyma, kad jai reikia atvaziuoti pas juos, paciai rupintis pragyvenimu, o vaistus jie duoda nemokamai. Neskrido.
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 06 26, 11:22)
O kaip man sužinoti ar mano metaplastinis ar ne?  hmm.gif ką išvis tai reiškia?

Na, aš gavau biopsijos rezultatus ir paskaičiau. Gal jei tavo būtų toks, būtų kas nors tikrai jau užsiminęs (per konsiliumą man nieks nesakė, bet paskui kažkaip Asadauskienė užsiminė).

Metaplastinis reiškia, kad v ląstelės gali keisti formą, ką tiksliai tai reiškia nežinau, tik žinau kad retas, mažai tirtas, mažiau reaguoja į chemiją ir agresyvus, gydymą taiko kaip trigubai neigiamam. Labai norint, galima gilintis, internete yra info, bet manau kad nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 06 26, 13:02)
Na, aš gavau biopsijos rezultatus ir paskaičiau. Gal jei tavo būtų toks, būtų kas nors tikrai jau užsiminęs (per konsiliumą man nieks nesakė, bet paskui kažkaip Asadauskienė užsiminė).

Metaplastinis reiškia, kad v ląstelės gali keisti formą, ką tiksliai tai reiškia nežinau, tik žinau kad retas, mažai tirtas, mažiau reaguoja į chemiją ir agresyvus, gydymą taiko kaip trigubai neigiamam. Labai norint, galima gilintis, internete yra info, bet manau kad nereikia smile.gif

Na aš kiek pagooglinau tai supratau kad čia klasifikavimas toks. Pas mane biopsijos atsakyme parašyta infiltruojanti duktaline karcinoma tai gal nebus metaplastinis hmm.gif
Atsakyti