QUOTE(Brazil @ 2017 06 17, 18:57)
Undzinka, labai suprantu, man tos pačios abejonės. Tikrai ir rizika, ir pinigai, ir jokių garantijų, tik viltis. Gal verta palaukti rugpjūčio KT ir gydytojų sprendimo? Nes su chemija tikrai negalima vartoti. O iki to laiko gal ateis atsakymas ką daryti (arba monetą mesi).
Brazil, žmogus, iš kurio prieš kelias dienas pirkau kanapių žiedų aliejų sakė, kad CBD palengvina chemoterapijos sukeltus pašalinius poveikius.
Aš geriu ir vaistažoles su Befungin, ir grybų papildus, Pomi-T, dar gėriau Triovit - dabar pertrauka, galvoju, kad šiuo metų laiku gaunu natūralių viraminų. Fitoterapeutas sakė, kad kai mano v... buvo pabėgęs į limfmazgius, tai reikia paforsuoti... Vis neprisiruošiu vėl pas jį nueiti ir pasiklausinėti dėl kanapioidų vartojimo.
Papildyta:
QUOTE(Astusiukas @ 2017 06 19, 13:51)
Aciu,labai issamiai Jus cia 😁 ale kazko labai blogo nerado,kaip ir storasiene cista,kuri vis kaupia skysti...tai isvadoje bi-rads3,tai galimai gerybinis navikas.Bet po operacijos dar ji tirs...jei viskas ok 2-3 d guleti...
Si treciad guluosi jau,bet operacija kaip suprantu bus ketvirtad.nes neminejo kad nevalgius,negerus atvaziuoti.Tik ydomu kaip su savaitgaliu,jauciu nepaleis...kazin per kiek ta cista istirs...
Si treciad guluosi jau,bet operacija kaip suprantu bus ketvirtad.nes neminejo kad nevalgius,negerus atvaziuoti.Tik ydomu kaip su savaitgaliu,jauciu nepaleis...kazin per kiek ta cista istirs...
Papildysiu - jei opetracija krūties, tai patogiau dydžiu didesnė pižamos viršutinė dalis - lengviau apsirengti, nusirengti. Dar tualet. popieriaus reiktų