Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Undzinka @ 2016 11 15, 17:37)
Merginos!!!
Kadangi nuo chemijos nukrito, nubyrejo ir visaip kitaip dingo visi kuno plaukai, tai va, pasidariau antakius!!! Labai dziaugiuosi atradus FB platybese puslapi ir puikia mergina, kuri va taip va pagrazino mane:)
My Webpage

grazu wub.gif flirt.gif thumb_yello.gif tikrai taip naturaliai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti

Dėkui už pasidalinimą, tai puiki alternatyva, Nes daug kam tie antakiai ir neataugo tokie kokie buvo.Vis reikia kažką taisyti. O jums didžiausios sėkmės!

Atsakyti
Undzinka, labai liuks clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(dalufo @ 2016 11 14, 10:26)
Labutis visoms,bandysiu isijungti i jusu bureli smile.gif Mano istorija paprasta-pries 18 metu buvo pasalinta krutis su pazasties limfmazgiais,po to radiologinis gydymas,po to chemioterapija,po to 5 metus geriau tamoxifena ,ir viena karta i metus eidavausi pasitikrinti,rezultatai geri,nuimta nuo iskaitos,pradejau eiti kas du metus tikrintis,taip pat viskas ciki,taigi- o siemet viskas gryzo su trenksmu-rado padidejusi markeri ir metastazes kauluose.Dabar konsiliumas del gydymo rytoj...Gal kuri nors turejo panasu atveji,gal galit pasidalinti patirtim,gal kuri gavot biologine terapija ,ar po jos taip pat pykin

laba, man biologinė netinkama, nes turiu trigubai neigiamą draugelį, bet susipažinau su keletu moterų,kurioms taikoma.Nė viena bloga savijauta nesiskundżia, apie pykinimus nekalbėjo, sako,kad susilašina ir tiek. GAila, kad atsinaujino, bet dabar galiu pasakyti, kad įveiksi ir vėl minimum 18 metų ramu bus.
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 15, 17:37)
Merginos!!!
Kadangi nuo chemijos nukrito, nubyrejo ir visaip kitaip dingo visi kuno plaukai, tai va, pasidariau antakius!!! Labai dziaugiuosi atradus FB platybese puslapi ir puikia mergina, kuri va taip va pagrazino mane:)
My Webpage

gražu smile.gif clap.gif clap_1.gif didis.gif thumbup.gif
Atsakyti
ViTiMe, ar pasiėmei KT aprašymą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 11 16, 19:23)

Taip, aš labai laiminga, kad nieko blogo neatrado yahoo.gif yahoo.gif biggrin.gif clap.gif clap_1.gif thumb_yello.gif ura.gif
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 11 16, 19:23)

Taip, aš labai laiminga, kad nieko blogo neatrado yahoo.gif yahoo.gif biggrin.gif clap.gif clap_1.gif thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2016 11 10, 21:16)
treciadieni (11.16 d) jau startuosiu chemoterapija. is viso 8 paskyre. chemoterapiaute tokia rimta pasirode... biski nugazdino... taip jau nuteike kad ne juokas cia...

sveika, Vaidošiau, niu kaip sulašėjai, kaip jauties? Tikiuosi po truputuką viskas okis.......stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 11 16, 19:38)
Taip, aš labai laiminga, kad nieko blogo neatrado yahoo.gif  yahoo.gif  biggrin.gif  clap.gif  clap_1.gif  thumb_yello.gif  ura.gif
Papildyta:

thumb_yello.gif sakiau, kad viskas bus ok 4u.gif
Labai labai džiaugiuosi 4u.gif

Mano mamos antradienį laukia ketvirtoji chemo. Balta. Sunku darosi, bet viskas turi būti ir bus gerai, mažais žingsneliais viską ištempsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 11 16, 21:27)
thumb_yello.gif  sakiau, kad viskas bus ok 4u.gif
Labai labai džiaugiuosi 4u.gif

Mano mamos antradienį laukia ketvirtoji chemo. Balta. Sunku darosi, bet viskas turi būti ir bus gerai, mažais žingsneliais viską ištempsim ax.gif

Ačiū labai už palaikymą ir pasidžiaugimą. IR mamytei stiprybės, viskas bus ok.Žinau kaip sunku būna, bet viskas praeis, ištempsim čia visos kartu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 16 lapkričio 2016 - 22:02
VITIME sveikinu su puikiais rezultatais 4u.gif clap.gif thumbup.gif
man tai bloga wacko.gif siandien vemiau, visa diena lovoj praleidau. Bijau kad rytoj dar blogiau bus... issoko herpesas ant lupos doh.gif ir limfmazgis virs kaklo issipute unsure.gif pries kokius gerus 10 metu jis man istines buvo, tada tepala kazkoki israse ir susitrauke jis, tik vos vos apciuopiamas liko bet gyd sake normalu tai. Tikslios priezasties nenustate bet sake gal koks vabalas tada buvo ikandes. Nu zodziu issipute dabar tas pats limfmazgis. Ryt pas seimos gyd teks keliaut
Atsakyti
Sveikos ponios:)
Pirmiausia visoms sveikatos, stiprybes ir kantrybes!!!
as vakar susivarvinau penktos chemijos pirmaja dali. Jau einu taip sakant i pabaiga (viso 6). Tai mano gydytoja, gal dar buvo nepavargus, o gal siaip geros nuotaikos, atsake i klausimus. Pakalbejom apie tolesni gydyma, kazkiek aptarem KT rezultatus. Kadangi KT parode naujus patologinius luzius (3 sonkauliai), tai sake yra vaistas, kuris mazina luziu tikimybe, bet jis kompensuojamas po spindulines terapijos. Tai kita ketvirtadieni (pries trumpaja chemija) eisiu pas radiologa konsultuotis. Sake paspinduliuos klubakaulius. Tada skirs Zometa. LAsinamas per laseline, tik labai trumpai, apie 15 minuciu.
Kazkaip man nejauku del tu luziu...Ir dar, man idomu, ar paprasta rentgenas nerodo patologiniu luziu, o tik KT rodo? Nes turiu itarima, kad tada, kai man ziauriai skaudejo kairi sona, sonkauliu vietoje, gal jie tada ir luzo man, nes skausmas buvo nerealus. Bet rentgenas nerode nieko. Va ir suprask kaip nori...
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2016 11 17, 21:33)
VITIME sveikinu su puikiais rezultatais  4u.gif  clap.gif  thumbup.gif
man tai bloga  wacko.gif siandien vemiau, visa diena lovoj praleidau. Bijau kad rytoj dar blogiau bus... issoko herpesas ant lupos  doh.gif ir limfmazgis virs kaklo issipute  unsure.gif pries kokius gerus 10 metu jis man istines buvo, tada tepala kazkoki israse ir susitrauke jis, tik vos vos apciuopiamas liko bet gyd sake normalu tai. Tikslios priezasties nenustate bet sake gal koks vabalas tada buvo ikandes. Nu zodziu issipute dabar tas pats limfmazgis. Ryt pas seimos gyd teks keliaut

Ar atsigavai Vaidošiau, tikiuosi jau šviesu akyse? Stiprybės ir daug, daug jėgų Tau.
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 18, 20:53)
as vakar susivarvinau penktos chemijos pirmaja dali. Jau einu taip sakant i pabaiga (viso 6). Tai mano gydytoja, gal dar buvo nepavargus, o gal siaip geros nuotaikos, atsake i klausimus. Pakalbejom apie tolesni gydyma, kazkiek aptarem KT rezultatus. Kadangi KT parode naujus patologinius luzius (3 sonkauliai), tai sake yra vaistas, kuris mazina luziu tikimybe, bet jis kompensuojamas po spindulines terapijos. Tai kita ketvirtadieni (pries trumpaja chemija) eisiu pas radiologa konsultuotis. Sake paspinduliuos klubakaulius. Tada skirs Zometa. LAsinamas per laseline, tik labai trumpai, apie 15 minuciu.
Kazkaip man nejauku del tu luziu...Ir dar, man idomu, ar paprasta rentgenas nerodo patologiniu luziu, o tik KT rodo? Nes turiu itarima, kad tada, kai man ziauriai skaudejo kairi sona, sonkauliu vietoje, gal jie tada ir luzo man, nes skausmas buvo nerealus. Bet rentgenas nerode nieko. Va ir suprask kaip nori...

Stiprybės Tau, sugis tie kauliukai, svarbu chemiją baigi įveikti ir tai didelis darbas!!!!
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 18, 20:53)

Stiprybės Tau, sugis tie kauliukai, svarbu chemiją baigi įveikti ir tai didelis darbas!!!!
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 11 20, 20:29)

Suguti tai gal ir sugis, svarbu, kad daugiau neluzinetu.
ViTiMe, kaip Tu? Enerdzeizeris Tu musu smile.gif Kaip sveikatos? Ka sako daktarai?
Atsakyti