[quote=RaViltis,2017 06 15, 14:24]
Tiesa, užklausiau chirurgės dėl būtinybės išsioperuoti kiaušides, nes mano onko 100% jautrus hormonams. Sakė, kad reikėtų... Nu va, gal dar neskubėsiu, bet kažkada reikės planuotis - gal kai pamatysim, kad nuo Tamoksifeno prasideda pokyčiai gimdoje?
Nieko nelaukdama išsioperavau viską: kiaušides, gimdą. Pastaroji, pasak daktaro, visai sugriuvus buvo. Dbr - Laisvė. Tik klimaksas baisus kankina.
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2017 06 15, 12:38)
labas visoms
pasiklaust norejau tai priklauso mums po chemijos ir spinduliu kazkoks stebejimas ar neatsiranda mts.? na ta prasme turi daryt dabar profilaktiskai magnetini rezonansa arba kompiuterine tomografija ar ne?
siandien buvau pas nauja chemoterapiaute (kita i dekreta isejo) tai tokia atsiputus pasirode... mazdaug taip issireiske kad nebereikia man spangt kad as vezi turiu nes man juk ji jau isoperavo. labai sveika pasijutau
nes pasirodo nuo to momento kai mane isoperavo as jau nebesergu o visos chemoterapijos, spinduliavimai ir t.t. tai tik siaip profilaktines procedurejeles
as gal kvailai paklausiu... bet ar tiesiog ispjaut tos cistos neiseina?
vis pagalvoju apie tave... labai palaikau. be galo tikiuosi kad viskas issispres tau
truksta zodziu koki dideli palaikyma tau siunciu
smagu
buvau nusipirkus cia isgirta dr. nona krema bet gyd sake netept kol kazkas blogo neprades darytis. tai taip ir liko nepanaudotas tas kremas
stebėjimas priklauso kas trys menesiai. Man darė žymenis, echo, rimtesnių tyrimų neskyrė. Paaiškino, kad jie reikalingi kai atsiranda skundų, skausmelių, anksčiau nebuvusių svaigimų, pojūčių.
Žinoma Vaidošiau, kad esi visiškai sveika ir jokio v.... nebeturi.
kaip bendrai jautiesi užbaigusi???