QUOTE(RaViltis @ 2017 06 08, 20:52)
Brazil - kaip kraujas? Chemijos gavai šiandien?
Man iš aštuonių chemijų penkias ar keturias chemijas gavau ir Nivestim į pilvą. Vieną kartą, kai buvo kritę kraujo rodikliai, paskambinau chemoterapeutei, liepė pagerti Dexametazono ir po kelių dienų jau gavau chemijos. Dar kraujui stiprinti man patarė moteriškės pašiulpti sūdytų lašinukų, valgyti rūkytos skumbrės (nors rūkyti gaminiai nėra sveika). Valgiau, bet vis tiek turėjau neutropeniją.
Užkliuvo akis, kad geri dilgėles. Tikiu, žinai, jos tirština kraują.
Man iš aštuonių chemijų penkias ar keturias chemijas gavau ir Nivestim į pilvą. Vieną kartą, kai buvo kritę kraujo rodikliai, paskambinau chemoterapeutei, liepė pagerti Dexametazono ir po kelių dienų jau gavau chemijos. Dar kraujui stiprinti man patarė moteriškės pašiulpti sūdytų lašinukų, valgyti rūkytos skumbrės (nors rūkyti gaminiai nėra sveika). Valgiau, bet vis tiek turėjau neutropeniją.
Užkliuvo akis, kad geri dilgėles. Tikiu, žinai, jos tirština kraują.
Laba, kraujas atsistatė puikiai, neutrofilai pakilo nuo 1.2 iki 4 kaip buvo prieš pirmą chemiją. Kiti irgi normos ribose. Gavau savo dozę chemijos ir jau namie. Beje, įdomu - hemoglobinas pakilęs iki 132, ir net neutropenijos metu buvo 130 (prieš chemiją buvo 123). Matyt mano sistema (dilgėlės, įvairios sėklos, tarp jų ir kanapių lukštentos, ir linų sėmenų aliejus) veikia. Visada šiaip buvau linkusi į mažakraujystę. Dilgėlės biškelį patirština kraują (matos kai iš piršto ima), gal ir padarysiu pertrauką.
Dabar sutarėm, kad atvarysiu tris dienas prieš chemiją darytis kraujo, ir jei reiks kalsiu Nivestimą.