QUOTE(Brazil @ 2017 06 05, 11:10)
Labas merginos,
šikna atėjo ir pas mane (atsiprašau už išsireiškimą). Nuvariau antrai chemijai, ir prašom - antro laipsnio neutropenija. Prieš tris savaites neutrofilai buvo apie 4, prieš dvi - apie 3, dabar jau 1.2 ir nebeleidžiama chemija. Suleido Nivestim ir liepė grįžti penktadienį.
Susinervinau aišku. Visai nenoriu daryti jokių pertraukų.
Kas per fignia? Mėsos valgau daug, geriu dilgėles, riešutus, sėklas ir linų sėmenų aliejų vartoju. Ar buvo kam taip per pirmąsias chemijas? Ką darėt? Galvoju gal rimtai daugiau papildų pradėt vartoti, nes tie vaistai irgi nieko gero.
Man pries antra chemija leukocitu buvo apie 2.... ne pamenu tiksliai. Tai chemija lašino, tik paskyrė ant rytojaus susileisti nivestimą. Paskui po kiekvienos raudonos chemijos skyrdavo nivestimą susileisti po dviejų dienų. O po kiekvieno docetakselio skirdavo po 5 ampules filgrastimo (5 dienas leistis pradedant po dvejų dienų), nes docetakselis labiau muša leukocitus. O daugiau nieko ir nepadarysit. Tie visi valgymai aišku gerai, bet kaulų čiulpų veiklą suslopinta chemijos jie neatstatys. Del pertraukos nepergyvenkit, nieko blogo tame nėra. Man po vieno iš docetakselio kursų buvo neaišku dėl ko užkilusi temperatūra virs 38,5. Ir laikėsi dar apie 37,2 kai reikėjo sekančią lašinti, tai irgi savaitei atidėjo... Na nieko nepadarysi..., taip jau būna.
Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2017 06 05, 12:16)
Ech, ačiū, draugausiu su vaistais matyt. Aš kraują tiriu kaip Asadauskienė liepia. Ji norėjo savaitę po chemijos patikrinti kaip greitai krenta, tada jai pasirodė kad viskas ok, o bet tačiau po to ėmė ir nukrito.
Tai taip, man irgi panašiai buvo. Po savaites dar nieko, o po 3-jų nukrenta... Man va dabar po spinduliavimo nukrito leukocitai, pries spinduline padare kraują, buvo 4,6. Gavau du kartus spindulių. Vėliau buvo savaitgalis, o pirmadieni užėjau į darbą pasidaryti biocheminių tyrimų, nes tinsta kojos. Tai prie progos merginos dar padarė ir bendrą kraują. Ir štai tau - 2,6 leukocitai. Klausiu daktares ar gali spindulinė veikti leukocitus. Sake kažkiek gali, bet ne taip stipriai. Po kelių dienų pakartojo kraują - 2,7... Patarė pagerti alkimer kapsules. Va dabar vis dvejoju, turiu timaliną, bet nežinau ar leistis, ar ne... Mūsiškiai daktarai nelabai ką sako... Reiktu is Rusijos ar Baltarusijos kokio daktaro konsultacijos...
Papildyta:
QUOTE(aukse125 @ 2017 06 05, 12:47)
Laba diena, Aciu visoms, kad dalinate savo patarimais. Gal galetumete pasakyti koki tepaliuka naudojat spindaliavimo metu? Aciu uz atsakyma. Sveikatos visoms
Aš naudoju medetkų tepalą.