Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(ingriga @ 2017 05 30, 20:58)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Astusiukas" data-cid="71652681" data-time="<a href="> o as jau laidoju save.kas bus toliau????</blockquote>
<p>Teks gyventi  biggrin.gif  Pirmiausiai tai gyliai iškvepiam, įkvepiam ir nusiraminam. Kodėl nieko nepaklausėt gydytojo iškart? Manau eikit pas kitą gygydoją. Stiprybės jums  4u.gif</p>

Tuo kartu lb pasimeciau.toks lengvas sokas.o ir gydytoja reik uz liezuvio traukti.
Atsakyti
QUOTE(Astusiukas @ 2017 05 30, 21:05)
Tuo kartu lb pasimeciau.toks lengvas sokas.o ir gydytoja reik uz liezuvio traukti.

Pirmiausiai nusiraminam ir kvepuojam!!! Ikivezinis susirgimas tai nera vezys. Bet jau ispejimas, kad reikia atkreipti demesi. Ramiai atsiseskit , susirasykit klausimus gydytojui, nes nuejus viska pamirsit. Kad uzsiraset konsultacijai gerai. Paimkit siuntima butinai ir biopsijos atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 30, 21:22)
Pirmiausiai nusiraminam ir kvepuojam!!! Ikivezinis susirgimas tai nera vezys. Bet jau ispejimas, kad reikia atkreipti demesi. Ramiai atsiseskit , susirasykit klausimus gydytojui, nes nuejus viska pamirsit. Kad uzsiraset konsultacijai gerai. Paimkit siuntima butinai ir biopsijos atsakyma.

Jau turiu siuntima ir tyrimus.
Aciu uz palaikyma ...
Bet kaip seimos gydytojo paklausiau ar galima tam uzkirsti kelia.sako ne.tai sakau dabar reiks daznai tikrintis ir laukti kol atsiras vezys??nu sako joooo.tai uztai tos mintys blogos...
Atsakyti

Astusiuka tikrintis reikia, bet laukti ne :D na galvok kad yra pliusas, pagaus atsiradusi pačioje pradžioje, o ne II-III st. ar dar vėliau  :4u: 

Atsakyti
Labas merginos 4u.gif

ateinu verkt... Mano galvos MRT parodė, kad dariniai vėl auga... Naujų nėra, bet tie kurie mažėjo, vėl auga... Onkologė sako, kad chemijos kaip ir nėra, kuri praeitų tą smegenų hydroencefalinį barjerą..Latviai vaizdus turi, bet kol kas nieko nekomentuoja - kažkokiam kongrese visi... Chemikė aptars mane pirmadienį pasitarime...

Žodžiu ir mityba pakeista ir kanapes pusę metų geriu (abi versijas) ir RM-10 ir Pomi-T, resveratrolį, vitaminą C... Ir vis vien jis sau okupuoja mane... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 05 30, 21:46)
Labas merginos 4u.gif

ateinu verkt... Mano galvos MRT parodė, kad dariniai vėl auga... Naujų nėra, bet tie kurie mažėjo, vėl auga... Onkologė sako, kad chemijos kaip ir nėra, kuri praeitų tą smegenų hydroencefalinį barjerą..Latviai vaizdus turi, bet kol kas nieko nekomentuoja - kažkokiam kongrese visi... Chemikė aptars mane pirmadienį pasitarime...

Žodžiu ir mityba pakeista ir kanapes pusę metų geriu (abi versijas) ir RM-10 ir Pomi-T, resveratrolį, vitaminą C... Ir vis vien jis sau okupuoja mane... cry.gif

Jazau...mieloji...apkabinu ir zliumbiu kartu...Na pazliumbkim mazumele...O tada lauksim ka nuspres gydytojai pasitarime, ka latviai pakomentuos. Ne nu bet siknius koks...as Tave visiems savo pazystamiems, kaip pavyzdi statau, va kaip reikia gydytis, kad visas tas brudas buu nugalabytas... Zinok labai tikiu latviais...nu tikiu, kad jie pades....Laikykis...
Atsakyti

Natūrali laikykis  :console: 

Atsakyti
Mergaites, kam buvo koju neuropatija po chemijos, kaip tvarketes? Ar praejo savaime, Ar reikejo kokio gydymo?
Atsakyti
QUOTE(belulino @ 2017 05 31, 15:51)
Mergaites, kam buvo koju neuropatija po chemijos, kaip tvarketes? Ar praejo savaime, Ar reikejo kokio gydymo?

Pas mane neuropatija. Paskutine chemija buvo gruodzio 23 diena. Bet niekas nepraeina. Pirstai ir puse pedos aptirpe, nelabai jautrus ir skaudus. Vakar lipdama is baseino nuslydau...na matyt negerai koja pastaciau ir to nepajutai, ta uzsigavau rankas labai...
del gydymo yra taip: kai buvau paskaitoje, kalbejau su skausmo gydytoja, pasakiau situacija, tai pasake, jog yra vaisai ir reikia pas ja uzeiti ir aptarti ta reikala. Bet vis va neprisiruosiu, nos kas menesi vaziuoju vaistu susileisti. Kokie vistai nesake. Tik patare uzeiti i skausmo gydymo kabineta.
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 05 30, 20:46)
Labas merginos 4u.gif

Eina peklon! Š.ūduva. Laikykis, jei reikia verk, jei reikia, ir ko stipresnio išgerti dabar ne griekas. Tikiu, kad išeitis atsiras. Turi atsirasti, nes tu esi kovotoja ir nepasiduosi. Siunčiu stipriausius raganiškus užkalbėjimus ir stipriai apkabinu.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 23, 16:35)
Nieko nereikia. Susirandi kuris patinka, susimoki pinigelius ir eini kvepuoti. Buvau Akropolyje. Ten prekiauja kosmetika su negyvosios juros vandeniu ir turi drusku kambari isirenge. Ir dar kol sedi ten ir kvepuoji, garinama druska i ora.

siandien mama buvo nuejus i drusku kambari ja isgasdino kad su vezu reikia atsargiai, ar klauset kokio onkologo ar galima?logiskai tai kaip tik atrodo labai gerai,
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2017 06 01, 16:34)
siandien mama buvo nuejus i drusku kambari ja isgasdino kad su vezu reikia atsargiai, ar klauset kokio onkologo ar galima?logiskai tai kaip tik atrodo labai gerai,

Neklausiau. Man dzin galima ar negalima, einu ir kvepuoju. Svarbu man patinka, man gerai ten. Po to dar ilgai iek surus poskonis burnoje. Nemanau, kad tai kenkia. Turit bedu su plauciais rekoneduojama druskos terapija, zmones vaziuoja I Lenkija i druskos kasyklas ir ten kvepuoja.
Manau viskas tinka, jei patinka smile.gif
Atsakyti