Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Brazil @ 2017 05 28, 09:26)
Sveikos, merginos,

mano mini tyrimas apie kanapių aliejų - http://kaipdangus.bl...iu-aliejus.html

Kalbu tik apie legalius produktus (CBD), nes visi su aukštesne THC koncentracija yra nelegalūs ir jų gauti sudėtinga (reikia vykti į šalis, kur legalizuota marihuana ir bandyti gauti su receptu, arba .. kiti visai nelegalūs būdai, kurie suprantama kuo gresia). Todėl jų dabar net nesvarstau, nes tikiuosi, kad tradiciniai vaistai suveiks. Žinoma, desperatiškos situacijos atveju viskas gali pasikeisti.

Kol kas manau, kad palauksiu antros chemijos rezultatų (noriu žinoti, ar veikia, kokie vyksta pakitimai), ir tada nuspręsiu ar pradėti vartoti kanapių žiedų aliejų su CBD.

Tikiu, kad forume yra vartojančių ir žinančių daugiau už mane, čia daugiau info tiems, kurie nežino nuo ko pradėti. Stengiausi pateikti kuo objektyviau.

Brazil,jus nereali,taip super viska surasete,tiesiog zaviuosi,sekmes jums 4u.gif
Atsakyti

Na man pirma karta tik tie seseliai ir rado, dabar kazka mate neaiskiu konturu paskyre magnatini, bet eile  :oh: po men.

Turbut kitur vaziuot darytis neapsimoka  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 05 30, 15:33)
<p>Na man pirma karta tik tie seseliai ir rado, dabar kazka mate neaiskiu konturu paskyre magnatini, bet eile  doh.gif po men.</p><p>Turbut kitur vaziuot darytis neapsimoka  hmm.gif </p><p></p>

jei Vilniuje-tai mrt daro daug kur,bet NVI aprasineja geriausiai ,/dazniausiai susiduria su onko atvejais/
Atsakyti

Nu ir pridubliavo 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 30 gegužės 2017 - 16:28

Laikykis ,ingriga,as tai laukiu kt atsakymo ,irgi kratausi is nervo mirksiukas.gif

Kratytis tai tikrai nereikia  :mirksiukas: saugokim nervu lasteles

Ačiū visoms  :4u: 

Jei problemą galima išspręsti, neverta dėl jos jaudintis. Jei problema neišsprendžiama, rūpintis ja nėra tikslo. Dalai Lama

Atsakyti

:unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 30 gegužės 2017 - 16:25

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 30 gegužės 2017 - 16:27
Sveikos moterytes.Reikia jusu komentaru.padare cistos punkcija.skystis buvo murzinas.issiunte tirti.ir isvada kad yra veziniu lasteliu...atvykti vel po 3 men.daktaras nk nepaaiskino.o as jau laidoju save.kas bus toliau????
Atsakyti
QUOTE(Astusiukas @ 2017 05 30, 20:15)
Sveikos moterytes.Reikia jusu komentaru.padare cistos punkcija.skystis buvo murzinas.issiunte tirti.ir isvada kad yra veziniu lasteliu...atvykti vel po 3 men.daktaras nk nepaaiskino.o as jau laidoju save.kas bus toliau????

Kažkaip keista viskas. Cia koks gydytojas mamologas, poliklinikoje? Jei rado vežinių ląstelių, tai man atrodo turėtu siusti kitiems tyrimams, biopsijai, duoti siuntimą pas onkologus. Ar tikrai rado vežinių ląstelių, gal atipinių? Ar apskritai dare kokius nors kitus tyrimus: mamogarama, echoskopija? Jei yra galimybe, nueikit pas kita gydytoja. Ir nesinervuokit is anksto, nieko dar neaišku... Laidoti savę tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(belulino @ 2017 05 30, 20:42)
Kažkaip keista viskas. Cia koks gydytojas mamologas, poliklinikoje? Jei rado vežinių ląstelių, tai man atrodo turėtu siusti kitiems tyrimams, biopsijai, duoti siuntimą pas onkologus. Ar tikrai rado vežinių ląstelių, gal atipinių? Ar apskritai dare kokius nors kitus tyrimus: mamogarama, echoskopija? Jei yra galimybe, nueikit pas kita gydytoja. Ir nesinervuokit is anksto, nieko dar neaišku... Laidoti savę tikrai nereikia.

Lankiausi siauliu onkologiniam.chirurgas dare punkcija.isvada liaukinio epitelio lasteles su ryskios profileracijos ir atipijos pozymiais.
Papurte galva.sako negerai.yra veziniu lasteliu.priesvezinis susirgimas.
Tai po tokiu jo pasisakimu neaiskiu uzsirasiau i vilniaus onkologija.bet db taip neramu.
Gal kuriai buvo tokia situacija?
Atsakyti

o as jau laidoju save.kas bus toliau????

Teks gyventi  :D  Pirmiausiai tai gyliai iškvepiam, įkvepiam ir nusiraminam. Kodėl nieko nepaklausėt gydytojo iškart? Manau eikit pas kitą gygydoją. Stiprybės jums  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 30 gegužės 2017 - 19:58

Kol parašiau, atsakei 

Pagal mane, tai dar ne vėžinės lastelės, tik proliferacijos sutrikimai gali sukelti vėžį  :hmm: Gerai, kad užsirašėt kitai konsultacijai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 30 gegužės 2017 - 20:09