Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Brazil @ 2017 05 28, 09:26)
Sveikos, merginos,

mano mini tyrimas apie kanapių aliejų - http://kaipdangus.bl...iu-aliejus.html

Ačiū už tokią išsamią apžvalgą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 05 28, 12:38)
Puikiai. Patikslinu: endoca pastos lašais niekaip nepamatuosi - ji yra tiršta masė. Dozavimas po 1 arba 0.5 gr.

Mergina išsigydė IV stadijos kiaušidžiu vėžy su išplitimu į plaučius ir įaugusiu dariniu į žarnyna!

Daugiau viskas labai taikliai!

Ačiū, pataisiau!
Atsakyti
[quote=Undzinka,2017 05 27, 12:53]
[quote=ViTiMe,2017 05 27, 13:46]
sveikos merginos. Buvau pas plastikos chirurgus. Spalį turėsiu papus!!!! Tik va turiu apsispresti implantai ir nesudetinga operacija ar 12 valandu operacija is nuosavų audiniu ir ilgas gijimo laikotarpis. Tuo atveju isplaustytu pilvą. Turiu laiko visa vasara pagalvot. Implantai - nera amzini - 10 metų, plius minus. Ką patartumėt? Gal kuri turite rekonstrukcijos patirties.?
[/quote

Mano patirtis tik tokia, kad buvau pas plastikos chirurga, konsultavausi. Kolkas atidejo operacija, nes tesiamas gydymas.
Mastom logiskai: pati esi lieknute ir kur ten pilve tiek audiniu, kad sudormuotu du papulius...Oda irgi imtu is pilvo. Bet velgi viskas dvigubinasi...Nes reik suformuoti dvi krutis. O impalnatai mokami ar jau nebe? Gal visgi reinkciausi lengvesne operacija, uztenka jau Tau tu narkoziu...
[/quote]
Ačiū labai už mintis. Mąstau įvairiai. MAtai, lieknutė aš tik dabar, kažkada 90 kg buvau privalgius,o ir vaiką didelį kažkada gimdžiau, tai pilvo srity yra gėrio. Daktaras pasakė,kad įmanoma, tik gal ne c dydis,o B, nuosavus, nupjautus D turėjau. Oda ir speneliai mano išsaugoti tai su tuo kaip ir viskas ok. Implantai mokami. Vienas virš 400 eurų, bet po 10 metų vel keist,po 10 vel.... Gyvent gi ilgai ruošiuosi ) tai tomis narkozemis ir susipliusuos,o savais audiniais vieną kartą ir visam gyvenimui, be to silikono savyje nereikes nešioti, vis svetimas daiktas. Na vienu zodziu galvosiu, dar turiu laiko, labai jau ir plokscio pilvuko norisi smile.gif ten irgi beda turejau visa gyvenima. O čia toks šansas!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 28 gegužės 2017 - 17:42
Labas rytas 4u.gif
Ar čia yra Daivos Čepulienės pacienčių? Niekaip nepavyksta mamos užregistruoti kontroliniam apsilankymui. Visą rytą refrešinau sergu.lt, nieko. Paskambinus pataria registruotis telefonu. Užburtas ratas unsure.gif
Atsakyti
O merginos, norit nuotaikos pakelimui smile.gif Ogi kur ruosiuosi vaziuot dabar:) Nepatikesit ;) Vezu savo katina i kastinga :)Atranka filmuotis reklamoje smile.gif Uj negaliu:) PAciai juokinga. Kazkada pries 10 metu musu pirma kate dalyvavo fotosesesijoje ir fotografavosi su grazia mergina kalendoriui. Uzsidirbo savo 100 litu smile.gif Tai gavo skanestu ir geru konservuku ta proga. O dabar va vezam savo dideli kacina kastingui smile.gif Kai bus foto - parodysiu ;)
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 29, 12:33)
O merginos, norit nuotaikos pakelimui smile.gif Ogi kur ruosiuosi vaziuot dabar:) Nepatikesit ;) Vezu savo katina i kastinga :)Atranka filmuotis reklamoje smile.gif Uj negaliu:) PAciai juokinga. Kazkada pries 10 metu musu pirma kate dalyvavo fotosesesijoje ir fotografavosi su grazia mergina kalendoriui. Uzsidirbo savo 100 litu smile.gif Tai gavo skanestu ir geru konservuku ta proga. O dabar va vezam savo dideli kacina kastingui smile.gif Kai bus foto - parodysiu ;)

biggrin.gif good.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 29, 14:33)

O, super! Labai idomu bus pamatyti...:-)
Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2017 05 28, 10:26)
Sveikos, merginos,

mano mini tyrimas apie kanapių aliejų - [url=http://kaipdangus.blogspot.lt/2017/05/kanapiu-aliejus.html]http://kaipdangus.blogspot.lt/2017/05/kanapiu-aliejus.html[/url

Aciu, Brazil, didelis darbas nuveiktas.
Atsakyti
[quote=Brazil,2017 05 28, 10:26]
Sveikos, merginos,

mano mini tyrimas apie kanapių aliejų - http://kaipdangus.bl...iu-aliejus.html

Aciu labai uz toki issamu tyrima. Padarete labai dideli darba, o dar smagiau, kad pasidalinote smile.gif
Atsakyti

Šiandien patikrinimas

Pridaviau žymenų CA15-3 nemokamas, tai sakė Neseniai pasikeitė tvarka., atsakymas šiandien bus. 

Atsakyti

Padarė echoskipiją, kažką užsiauginau  :oh: kojos dreba, laukiu ką gyd. pasakys :( 

Atsakyti
Laikykis ,ingriga,as tai laukiu kt atsakymo ,irgi kratausi is nervo mirksiukas.gif oi merginos,patarkit,/jau kazkada kalusiau/kaip jus vartojat po chemijo/po gydymo/ivairius papildus ir t t,tiek visko daug,kazkaip galvoju ar jie nesipjaus tarpusavyje,na pvz koks pomi-t,shiitaki dar arbatos, ir pan
Atsakyti
[quote=ingriga,2017 05 30, 13:48]
<p>Padarė echoskipiją, kažką užsiauginau  doh.gif kojos dreba, laukiu ką gyd. pasakys verysad.gif </p>
[/quote

O as mamograma siandien paprasiau, kad padarytu. Ir padare. Atsakymas ryt. Irgi mazumele neramu.

Na echoskopija, tai zinai...seseliu mokslas...dar priklauso kas dare ka mate. Parasyk, laikysim kumscius!
Atsakyti