Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Ikulia @ 2017 05 24, 12:32)
Drauge buvo pries savaite NVI pas gydytoja eilinei profilaktinei apziurai, tai suzinojo, kad apmokestino markerio tyrimus sergantiems I - II stadija. Visad darydavo nemokamai. Nuo geguzes vidurio pasikeite tvarka.

Aš pirmadienį nemokamai dariau, pas mane II stadija. Matyt, dar Asadauskienė nežino pakeitimų (ji apskritai sakė, kad rezultatai bus po trijų savaičių, o buvo tą pačią dieną).
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 05 24, 15:37)
Aš pirmadienį nemokamai dariau, pas mane II stadija. Matyt, dar Asadauskienė nežino pakeitimų (ji  apskritai sakė, kad rezultatai bus po trijų savaičių, o buvo tą pačią dieną).

Markerio???? Kraujo kiti tyrimai buna po valandos, bet markerio niekad nebuna taip greitai.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 24, 14:42)
Markerio???? Kraujo kiti tyrimai buna po valandos, bet markerio niekad nebuna taip greitai.

Markerių (CEA ir CA15-3). Rimtai. Ėmė kraują iš venos. Rezultatai buvo po dviejų valandų. Kai pakomentavau, kad gydytoja sakė, kad bus po trijų savaičių, seselės atsakymas - "viskas dabar pasikeitė". Tuo pačiu ir kraują padarė, tas buvo po valandos maždaug. Va taip va.
Atsakyti
na,man po chemojos dare tyrimus ir tame tarpe markeri,tai po 2 sav markerio atsakymo dar nebuvo,o kiti kraujo rodikliai ir parametrai po 1 val buvo.na nebent tikrai kazkokia nauja technologija atsirado,reikes pasidometi
Papildyta:
o del mamogramos ar echoskopijos -tai labai priklauso ,kas ziuri,nes nepaslaptis-kad cia seseliu mokslas,vienas gali matyri pakitimus kitas ne,panasiai buvo ir mano atveju,kazkada senai-bukit rami,viskas tvarkoje,o po 3 men pasirodo,kad netvarkoje...nelinkusi tiketi ,kad per kelis men viens du ir ll st
Atsakyti
Merginos, ar kuri esat FB grupeje " Issigydziau vezi" ?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 25, 11:02)
Merginos, ar kuri esat FB grupeje " Issigydziau vezi" ?

Esam ;)
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 05 25, 13:17)

Nu Jus man pasakykit, as ten viena nenormali, ar ir daugiau tokiu yra...Nu kad ir vakarykstis Aurelijos Griksaites postas...Nu nesuprantu as tokiu veju...aplamai keista man ta grupe...Ko paklausi, gausi atsakyma - naudokit kanapes:) Arba bukit pozityvus ir geri, keiskit mastysena. NU tiksliai Marijos radijas....
Atsakyti
Sveikos visos,
Na ką gi buvau šiandien pirma kart spindulinei. Viskas vyksta tikrai greitai. Paskyrė is viso 27 kartus doh.gif Tai iki gimtadienio dar datrauksiu ant biuletenio...
Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2017 05 24, 15:56)
Markerių (CEA ir CA15-3). Rimtai. Ėmė kraują iš venos. Rezultatai buvo po dviejų valandų. Kai pakomentavau, kad gydytoja sakė, kad bus po trijų savaičių, seselės atsakymas - "viskas dabar pasikeitė". Tuo pačiu ir kraują padarė, tas buvo po valandos maždaug. Va taip va.

Gali būti kad jums tiesiog pasisekė, kad padare iškart. Nežinau tiksliai kokia būtent onkologiniam tvarka laboratorijoje, bet daugelis laboratorijų kraujo mėginius kaupia ir paskui padaro visus vienu metu. Nes pati tyrimą padaryti tai neilgai, sukrauna į analizatorių ir pirmyn...
Atsakyti
sveikos merginos. Buvau pas plastikos chirurgus. Spalį turėsiu papus!!!! Tik va turiu apsispresti implantai ir nesudetinga operacija ar 12 valandu operacija is nuosavų audiniu ir ilgas gijimo laikotarpis. Tuo atveju isplaustytu pilvą. Turiu laiko visa vasara pagalvot. Implantai - nera amzini - 10 metų, plius minus. Ką patartumėt? Gal kuri turite rekonstrukcijos patirties.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 27 gegužės 2017 - 12:47
[quote=ViTiMe,2017 05 27, 13:46]
sveikos merginos. Buvau pas plastikos chirurgus. Spalį turėsiu papus!!!! Tik va turiu apsispresti implantai ir nesudetinga operacija ar 12 valandu operacija is nuosavų audiniu ir ilgas gijimo laikotarpis. Tuo atveju isplaustytu pilvą. Turiu laiko visa vasara pagalvot. Implantai - nera amzini - 10 metų, plius minus. Ką patartumėt? Gal kuri turite rekonstrukcijos patirties.?
[/quote

Mano patirtis tik tokia, kad buvau pas plastikos chirurga, konsultavausi. Kolkas atidejo operacija, nes tesiamas gydymas.
Mastom logiskai: pati esi lieknute ir kur ten pilve tiek audiniu, kad sudormuotu du papulius...Oda irgi imtu is pilvo. Bet velgi viskas dvigubinasi...Nes reik suformuoti dvi krutis. O impalnatai mokami ar jau nebe? Gal visgi reinkciausi lengvesne operacija, uztenka jau Tau tu narkoziu...
Atsakyti
Sveikos, merginos,

mano mini tyrimas apie kanapių aliejų - http://kaipdangus.bl...iu-aliejus.html

Kalbu tik apie legalius produktus (CBD), nes visi su aukštesne THC koncentracija yra nelegalūs ir jų gauti sudėtinga (reikia vykti į šalis, kur legalizuota marihuana ir bandyti gauti su receptu, arba .. kiti visai nelegalūs būdai, kurie suprantama kuo gresia). Todėl jų dabar net nesvarstau, nes tikiuosi, kad tradiciniai vaistai suveiks. Žinoma, desperatiškos situacijos atveju viskas gali pasikeisti.

Kol kas manau, kad palauksiu antros chemijos rezultatų (noriu žinoti, ar veikia, kokie vyksta pakitimai), ir tada nuspręsiu ar pradėti vartoti kanapių žiedų aliejų su CBD.

Tikiu, kad forume yra vartojančių ir žinančių daugiau už mane, čia daugiau info tiems, kurie nežino nuo ko pradėti. Stengiausi pateikti kuo objektyviau.
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 05 28, 09:26)
Sveikos, merginos,

mano mini tyrimas apie kanapių aliejų - [url=http://kaipdangus.blogspot.lt/2017/05/kanapiu-aliejus.html]http://kaipdangus.blogspot.lt/2017/05/kanapiu-aliejus.html[/url

Puikiai. Patikslinu: endoca pastos lašais niekaip nepamatuosi - ji yra tiršta masė. Dozavimas po 1 arba 0.5 gr.

Mergina išsigydė IV stadijos kiaušidžiu vėžy su išplitimu į plaučius ir įaugusiu dariniu į žarnyna!

Daugiau viskas labai taikliai!
Atsakyti