Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(ViTiMe @ 2016 11 09, 19:12)
VIena moteris pasake, kad jei ranka netinsta,-reabilitacija nepriklauso.
Papildyta:

Ačiū užinfo, ryt man KT, kada bus aprašymas nežinau, bet jau parinuosi, tai ne tas žodis.

blink.gif blink.gif bet net ir jei netinsta ranka, juk žmogui po tokio dalyko būtina reabilitacija. Nu kaip įdomiai unsure.gif unsure.gif

ViTiMe, viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 11er09, 21:00)
blink.gif  blink.gif bet net ir jei netinsta ranka, juk žmogui po tokio dalyko būtina reabilitacija. Nu kaip įdomiai unsure.gif  unsure.gif

ViTiMe, viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif  4u.gif

taip, mums santariskese moteris kuri manksteles vede pasakojo kad jei nori i sanatorija o ranka netinsta reikia biski gudraut - pasakot kad vakarais patinsta ir pan. nes reabilitologas abi rankas pamatuos, jei nustatys kad netinsta nesius i reabilitacija
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2016 11 09, 21:43)
taip, mums santariskese moteris kuri manksteles vede pasakojo kad jei nori i sanatorija o ranka netinsta reikia biski gudraut - pasakot kad vakarais patinsta ir pan. nes reabilitologas abi rankas pamatuos, jei nustatys kad netinsta nesius i reabilitacija

Supratau, reiks įsidėmėti šitą ateičiai.
Vaidosius, baliontas už rytojų 4u.gif parašyk, ką gydytoja sakė dėl tolimesnio gydymo plano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 11 09, 21:52)
Supratau, reiks įsidėmėti šitą ateičiai.
Vaidosius, baliontas už rytojų  4u.gif parašyk, ką gydytoja sakė dėl tolimesnio gydymo plano 4u.gif

treciadieni (11.16 d) jau startuosiu chemoterapija. is viso 8 paskyre. chemoterapiaute tokia rimta pasirode... biski nugazdino... taip jau nuteike kad ne juokas cia...
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 11 09, 21:00)
blink.gif  blink.gif bet net ir jei netinsta ranka, juk žmogui po tokio dalyko būtina reabilitacija. Nu kaip įdomiai unsure.gif  unsure.gif

ViTiMe, viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif  4u.gif

Ačiū už palaikymą.Labai tikiuosi.KT aprašymas, sakė, bus trečiadienį. BAugoka kažkaip.
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2016 11 10, 21:16)
treciadieni (11.16 d) jau startuosiu chemoterapija. is viso 8 paskyre. chemoterapiaute tokia rimta pasirode... biski nugazdino... taip jau nuteike kad ne juokas cia...

Nesigazdink, viskas bus ok.Tu jauna, stipri.Pašaliniu, nemalonių dalykų tikrai bus, bet jei jau iškenčia vyrai, tai mes moterys tikrai iškęsime. Užsipirk citrinos, man padėjo nuo pykinimo, bet Tave nebūtinai pykins, tada suvalgysi kaip vitaminą. PAsiruošk pagulinėti truputį. Nusipirk super minkštą dantų sepetuką ir pastą jautrioms danTenoms. Rasykis visus klausimus prieš vizitą pas gydytoją ir drąsiai juos užduok.viskas bus ok. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2016 11 13, 12:06)
bet jei jau iškenčia vyrai, tai mes moterys tikrai iškęsime

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
nu teisybes nepaslepsi lotuliukas.gif aisku kas yra stiprioji lytis nail.gif sokiai.gif
Atsakyti
Labutis visoms,bandysiu isijungti i jusu bureli smile.gif Mano istorija paprasta-pries 18 metu buvo pasalinta krutis su pazasties limfmazgiais,po to radiologinis gydymas,po to chemioterapija,po to 5 metus geriau tamoxifena ,ir viena karta i metus eidavausi pasitikrinti,rezultatai geri,nuimta nuo iskaitos,pradejau eiti kas du metus tikrintis,taip pat viskas ciki,taigi- o siemet viskas gryzo su trenksmu-rado padidejusi markeri ir metastazes kauluose.Dabar konsiliumas del gydymo rytoj...Gal kuri nors turejo panasu atveji,gal galit pasidalinti patirtim,gal kuri gavot biologine terapija ,ar po jos taip pat pykin
Atsakyti
Dalufo, laikykis, stiprybės tau 4u.gif
Mano mamai biologinė netaikoma, bet moterys čia yra rašiusios plačiau apie tai. Nuo pykinimo tikrai gerai padeda vaistai.
Kuriame mieste gydaisi?
Atsakyti
QUOTE(dalufo @ 2016 11 14, 10:26)
Labutis visoms,bandysiu isijungti i jusu bureli smile.gif Mano istorija paprasta-pries 18 metu buvo pasalinta krutis su pazasties limfmazgiais,po to radiologinis gydymas,po to chemioterapija,po to 5 metus geriau tamoxifena ,ir viena karta i metus eidavausi pasitikrinti,rezultatai geri,nuimta nuo iskaitos,pradejau eiti kas du metus tikrintis,taip pat viskas ciki,taigi- o siemet viskas gryzo su trenksmu-rado padidejusi markeri ir metastazes kauluose.Dabar konsiliumas del gydymo rytoj...Gal kuri nors turejo panasu atveji,gal galit pasidalinti patirtim,gal kuri gavot biologine terapija ,ar po jos taip pat pykin

Pas mane panasi situacija, tik pas mane metastazes atsirado po nepilnu 3 metu.
Metastazes kauluose ir kelios plauciuose. Gydymas -chemoterapija (poltakselis ir gembinas). 6 kursai. Biologines man netaiko, nes netinka man, HEr neigiami. Po 4 kursu atlikta KT, situacija gereja. GYdyma tesiam .
Sveikatytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalufo @ 2016 11 14, 10:26)

Man biologine paskirta bet dar netaike. Tai nelabai galiu kolkas kazka pakomentuot...
dideliausios sveikatos tau 4u.gif kiek metu jums?
Atsakyti
Merginos!!!
Kadangi nuo chemijos nukrito, nubyrejo ir visaip kitaip dingo visi kuno plaukai, tai va, pasidariau antakius!!! Labai dziaugiuosi atradus FB platybese puslapi ir puikia mergina, kuri va taip va pagrazino mane:)
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 15, 17:37)
Merginos!!!
Kadangi nuo chemijos nukrito, nubyrejo ir visaip kitaip dingo visi kuno plaukai, tai va, pasidariau antakius!!! Labai dziaugiuosi atradus FB platybese puslapi ir puikia mergina, kuri va taip va pagrazino mane:)
My Webpage

Super 4u.gif thumb_yello.gif
Atsakyti