Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Undzinka @ 2017 05 18, 14:03)
Jumi neisit i CMEKa, o eisit i profilaktini patikrinima, kuris near CMEKas. Mano dieds, istarnaves 31 metus, CMEKE yra buves 2 kartus tiktai. O I profilaktinius eidavo pakutinius metus jau kad metai. Situos dalykus dauguma maiso, cia man katim maniskis pencinykas isaiskino:)
Kiek pati jau dirbi sistemoje? Nes jei yra istarnauto laiko 5 metai, tai gali komisuoti pagal sveikatos stovi su 6 men. iseitine kompensacija ir gausi nedidele, bet stabilia pencija.
P.S. tyrimai,kuriuos skiria gydytojai papildomai nemokami, nebet yra itraukti i mokamu paslaugu sarasa. Bet tokiu near daug. Greiciausiai reikes atnesti is onkologinio israsa apie liga.

Neilgai aš dirbu. Rudenį bus 2 metai.
Ačiū už info smile.gif
Saunuole dėl plaukimo smile.gif va Rūta Meilutyte per pirmą treniruotę skendo o dabar čempionė. Ir tu būsi mūsų auksinė žuvelė ;)
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 05 21, 13:51)
Neilgai aš dirbu. Rudenį bus 2 metai.
Ačiū už info smile.gif
Saunuole dėl plaukimo smile.gif va Rūta Meilutyte per pirmą treniruotę skendo o dabar čempionė. Ir tu būsi mūsų auksinė žuvelė ;)

Na tikekimes, kad paikrinima praesi be problem:) Mano vyrs atidirbo 30 metu, sunus jau greit bus 5, o marti dar tik irgi pora meteliu.
Hehehe, zuvele:) As greiciau banginys:) Ale aciu uz grazius zodzius:)

Brazil, skaitau Tavo bloga, dziaugiuosi, kad viskas pavyko ir, kad susejote!!!
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Atėjo karščiai, gal kolkas ir laikini ber norėčiau kad pasidalintumėte kokius dezodorantus naudojat 

Dvi vasaras naudojau Alūno kristalą, tačiau jis nepatogus kelionėse  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 05 21, 15:36)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Atėjo karščiai, gal kolkas ir laikini ber norėčiau kad pasidalintumėte kokius dezodorantus naudojat </p><p>Dvi vasaras naudojau Alūno kristalą, tačiau jis nepatogus kelionėse  doh.gif </p>

Po operacijos , kai israsinejo namo, reabilitologe pasake, kad galima naudotis TIK aluno (kristaliniu) dezodorantu, bent jau operuotai rankai. Tai juo ir naudojuosi.
O dabar nesijuokit:) Vasara labiausiai prakaituojancias kuno dalis prausiu , patrinu besimaudydama, paprasta soda. Zinokit veikia!!!
Atsakyti

Labai itartinai oro uostuose į tą THAI kristalą žiūri :oh: Praita vasara Vilniuje aiškinau kad čia neskystis, Nicos oro uoste tą kristalą visaip vartė žiūrinėjo, galvojau kad atims  :D 

Reiks turbūt vėl toki pati pirktis, nors norėtusi mažesnio kelionėms  :geda: 

Undzinka šiandien kaip tik skaičiau apie sodą , bet juk jos į kelionę ar baseiną einant nepasiimsi  :mirksiukas: 

Atsakyti
ingriga, man rodos, pakanka, kad dezodoranto sudetyje nebutu aluminio.
Paziurek internete Sanex Zero 0%. Pakankamai gera sudetis.

Undzinka, aciu uz idomu patarima del sodos-butinai pabandysiu. As bandziau citrinos sultis. Na ax.gif nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 21 gegužės 2017 - 16:33
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 21, 13:07)
Brazil, skaitau Tavo bloga, dziaugiuosi, kad viskas pavyko ir, kad susejote!!!

Ačiū! Įmečiau šiandien naują postą apie tai, kaip stiprinau/stiprinu kraują, gal kam bus įdomu. Irtavo sėklų receptą žadu panaudoti. Dėl šviežiai spaustų sulčių neturiu aiškaus atsakymo (galima ar ne). Pagal Ruolią lyg ir negerai, bet šviežias daržoves valgyti juk gerai, tai kol kas geriu.
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 05 21, 20:40)
Ačiū! Įmečiau šiandien naują postą apie tai, kaip stiprinau/stiprinu kraują, gal kam bus įdomu. Irtavo sėklų receptą žadu panaudoti. Dėl šviežiai spaustų sulčių neturiu aiškaus atsakymo (galima ar ne). Pagal Ruolią lyg ir negerai, bet šviežias daržoves valgyti juk gerai, tai kol kas geriu.

Ligoninei po operacijos moteris, kuri vedė mankštas, sake vengti šviežiai spaustų sulčių, nes gaunasi labai aukšta koncentracija cukrų ir vitaminų. Ir tada tiesiog pamaitinam vėžines ląsteles. Kai valgom vaisius, suvalgom daug narvelienos ir viskas išsiskiria palaipsniui. Del masažo, tai turbūt priklauso koks. Onkologiniam reabilitacijos po operacijos metu daro rankos masažą limfedemos profilaktikai. Reik onkologų ir reabilitologų klausti. Nors tas mokslininkas anglas, kuris skaitė paskaitą onkologiniame, sake kad galima masažus daryti...
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 05 20, 18:22)
Beje, klausimas - ką žinote apie vėžį ir masažą, galima ar ne? Skauda visą kaklą ir nugarą jau metus laiko, galvoju susitvarkyti. Čia pas mane senas reikalas, sėdimo darbo valandos po 10-16 val per parą paskutinius penkiolika metų taip padarė. Nueisiu pas kineziterapeutą, bet dar man draugė rekomendavo giluminį audinių masažą su "emocinių blokų diagnostika". Jaučiu kad tas giluminis masažas tai nelabai rekomenduojamas dalykas?

Brazil, labai paprasta rekomendacija del masazo. Kai busi onkologiniam, tiesiog paklausk gydytojos, o dar geriau uzlek i reabilitacijos skyriu (3 aukstas). Labai maloni reabilitologe. Tiesiog pasiprasyk konsultacijos, gali kortele paimti kartu is gydytojos. Arba tiesiog pasikalbesi su ja paaiskinsi situacija ir paklausi jos nuomones, nes mes cia galim burti is kavos tirsciu. Nes mano atveju pasake taip, kol atkritimas yra, jokiu masazu man negalima, net limfodrenazinio.
Va toks va patarimas.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 22, 09:06)
Brazil, labai paprasta rekomendacija del masazo. Kai busi onkologiniam, tiesiog paklausk gydytojos, o dar geriau uzlek i reabilitacijos skyriu (3 aukstas). Labai maloni reabilitologe. Tiesiog pasiprasyk konsultacijos, gali kortele paimti kartu is gydytojos. Arba tiesiog pasikalbesi su ja paaiskinsi situacija ir paklausi jos nuomones, nes mes cia galim burti is kavos tirsciu. Nes mano atveju pasake taip, kol atkritimas yra, jokiu masazu man negalima, net limfodrenazinio.
Va toks va patarimas.

Ačiū, taip ir padarysiu, netrukus važiuoju į NVI.
Atsakyti

Apie sultis Ruolia yra viska issamiai isdestes kas kaip.Sultyse vandeniukas ,o lasteliena ismetam...geriausiai yra sutrinti vaisiai ar darzoves,netingit pasiskaitykit dar cia kas neskaitet

https://www.slidesha...isavertiskumas2

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 05 22, 10:08)
Ačiū, taip ir padarysiu, netrukus važiuoju į NVI.

Krauja tirtis? Paprasyk tyrimu kopijos sau. Asadauskiene be problem atspauzdina. Turesi supratima kas ir kaip, nes ten ir normos surasytos. Cia siaip patarimas:) As imu, man idomu, as ciakavo zose smile.gif
Atsakyti