Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(editana @ 2017 05 18, 15:24)
Labas,

Gal kas žinot kaip ten yra su kanapių poveikiu kraujo spaudimui? Skaičiau, kad jis žemina spaudimą. Ar čia tiesa? Ir norisi kanapių ir bijau, nes pas mane jis ir taip labai žemas unsure.gif

Kažkada viena mergaitė rašė, kad susileido paskutinę Zalodex dozę (nebepamenu kuri), įdomu būtų sužinot kaip jai sekasi ir ar atsinaujino mmm ax.gif

gražaus vakaro  4u.gif

Visiškai tesingai skaitei. Daug labai studijų rašo ir žmonių atsiliepimų daug apie tai, kad žemina kraujospūdį. Mano standartinis iki kanapiu 110/70, su kanapėm pradžioj buvo 100/55. Dabar vėl grįžo į seną, nors kanapes geriu toliau.
Svarbu, kad būtų logiška koncentracija ir kad CBD ar THC nebūtų išgautas etanolio pagrindu - toks vaistas ne vėžio atvejams.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 18, 06:28)

</p><p><span>nepadarys nei CBD nei THD,Pirmiausia gydytoju reikia klausyt.ir su THD  "dideliu kiekiu"reklama is "slaptu forumu" atsargiau truputi,nes ne tik neisgydis ,o dar ir smegenis pazeis....Serganciam zmogui lengviausia ispudrint smegenis ir tuo paciu patustint ir taip vargana pinigine....</span>
</p>

Oj ne,tikrai niekas niekam smegenu neplauna.I Lietuva tik ateina supratimas apie tai.Grupe ne tiek ,kad slapta ,bet uzdara,reikia pakvietimo.Cia patirtis ilgamete zmoniu ir asmeniskai bendrauja susidraugave,jokia ne reklama ,o zmones vienoje valtyje ir kartais beviltiskose situacijose.Tik norejau pasakyt,kad viskas turi buti apgalvota ir kompleksiskai gydoma. Siaip gydosi ir gydytojai ir patys zino nauda.Airijoje jau irgi ledai juda,pirmiausiai del epilepsija serganciu,issetine skleroze,veziu ir neurologiniais susirgimais.
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 05 18, 20:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="editana" data-cid="71634468" data-time="1495113889"><div><p>Labas,
Kažkada viena mergaitė rašė, kad susileido paskutinę Zalodex dozę (nebepamenu kuri), įdomu būtų sužinot kaip jai sekasi ir ar atsinaujino mmm vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Cia gal manes klausi hmm.gif paskutinis kartas buvo balandzio 4d., kolkas neatsinaujino, pagal metus jau gali ir nebebuti. Kita sav. einu pas gine, tai ziuresiu ka apie tai pasakys.
</p><p><strong>RaViltis</strong> tau sake, kad baigus leisti po poros metu atsinaujins blink.gif
</p>

ingriga, parašyk kaip sekis pas ginę. kažkada savo ginės klausiau ar Lietuvoje daro gimdos ir kiaušidžių šalinimą, esant hormonui jautriai ligai (skaičiau, kad užsienyje šalina iškart viską). tai sakė Lietuva tuo neužsiima, bet ji man pritarė,kad nebūtų organų - sumažėtų rizika..ar esat girdėję/susidūrę su tuo, kad pašalintų tuos organus kaip užsienyje . Gal kuri nors galvojate apie tai?

Po Zalodex leidimo ir man sakė yra tikimybė, jog atsinaujins-man baigus leistis bus 38m.

Babyte Bronislava, apie CBD taip rašė, kad žemina kraujospūdį.

Natūrali, mano dar žemesnis būna. tai vis abejoju, ar paskui užvartojus paeisiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editana: 19 gegužės 2017 - 08:36
Labas ponios ir likimo drauges smile.gif
Ar galiu siandien truputi pasigirti, ne neapie sveikata, ji kaip buvo shrenova taip ir yra, bet va apie plaukima:) Pradejus nuo 350 metru dabar jau lengvai iveikiu puse kilometro ir beveik nepavargstu, sustoju tik trumpam pailseti. Zinoma nesiekiu olompiniu rekordu, bet paciai smagu.
O dabar apie tai, kaip nesmagu maudytis bendram duse neturint vienos kruties. Zinokit jau ipratau ir nebekreipiu demesio, tegu buna nesma tiems, kas ziuri issiziojes:) O bet taciau, va anadien buvo atejus jauna mergina, na kokiu metu 20-22. Simpatiska, kalba su akcentu, nugirdau pokalbi, kad yra pietu amerikos, lietuve, su sese gryzo i tevu zeme. Sese dirba gelbetoja, o ji ateina i trenoruotes. Tai vat, mergina kaip mergina, bet jos vargses klubai i uzpakalis...Na neproporcingai dideli...Ty as I pagalvojau, nu near kruties, uzsidejai proteza ir niekas nemato, o va subiniuko toookio niekaip nepaslepsi...
Atsakyti

Editana man beveik +10 prie jusu :ax:  butinai parasysiu. Del visko salinimo tai neneriu net galvoti :oh: nors yra tikimybe kad ir kitoje krutyje gali atsirasti, bet gi galvojame apie geriausia varianta :mirksiukas:

Undzinka saunuole :clap_1:

Atsakyti

uzpakalis moters privalumas :)

Atsakyti
Šiaip jau moterys turėtų būti solidaresnės, supratingesnės. Nes nė viena nežino, kas jos laukia rytoj, neduok Dieve, susidurti su liga.
Undzinka, tu šaunuolė, drąsuolė, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos moterys, ar kuri nors vartojate arba vartojote bifunginą (Įžulnusis skylenis, juodasis beržo grybas)?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 19, 09:12)
Labas ponios ir likimo drauges smile.gif
Ar galiu siandien truputi pasigirti, ne neapie sveikata, ji kaip buvo shrenova taip ir yra, bet va apie plaukima:) Pradejus nuo 350 metru dabar jau lengvai iveikiu puse kilometro ir beveik nepavargstu, sustoju tik trumpam pailseti. Zinoma nesiekiu olompiniu rekordu, bet paciai smagu.

Undzinka, tu nerealiai kieta. Jau ir aš galvoju gal eiti mokytis plaukti smile.gif Plaukti nemoku ir visą gyvenimą bijojau paskęsti (kaip ironiška dabartinės ligos fone). Gal net ir susigundysiu.
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 05 20, 07:29)
Undzinka, tu nerealiai kieta. Jau ir aš galvoju gal eiti mokytis plaukti smile.gif Plaukti nemoku ir visą gyvenimą bijojau paskęsti (kaip ironiška dabartinės ligos fone). Gal net ir susigundysiu.

Tai zzinok, prie musu ligos ( as klausiau gydytojos) tikrai galima plaukti. O be to yra renkamos grupes ne tik vaiku, bet ir suaugusiu, kur mokina plaukti. Mes va savo vyriausia anuka (6 metu) uzrasem I dvieju savaiciu kursa , kur vaikucius ismokina plaukti mazajam baseine. O jau, kad laukia berniukelis smile.gif
Kaip sekasi su kanapiu aliejaus paieskom? Mes cia visos iskisusios liezuvius laukiam...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 20, 09:00)
Kaip sekasi su kanapiu aliejaus paieskom? Mes cia visos iskisusios liezuvius laukiam...

Užtrunka dar biškelį. Turiu tris variantus (du lietuvių ir vienas užsienio tiekėjas), atsiuntė savo pasiūlymus, liko paskaičiuoti galutinę kainą pusmečiui ir atsirinkti geriausią pasiūlymą pagal kainą ir koncentraciją. Dar su vienu kanapių ūkiu pasiaiškinti reikia, nes jų atsakyme galai man nesueina. Bet aš čia kalbu tik apie legalią pluoštinę kanapę (CBD). Apie variantus su didesne THC koncentracija kol kas kalba neina, čia jau aš padėti niekuo negalėsiu.

Dar man liko suprasti, ar galima man CBD su chemija vartoti, ar negalima. Vieni sako - tikrai taip, kiti - griežtai ne. Tai dar skaitinėjuosi, ir pirmadienį gydytuvų bandysiu paklausti, gal iškart nepasiųs manęs smile.gif

Beje, klausimas - ką žinote apie vėžį ir masažą, galima ar ne? Skauda visą kaklą ir nugarą jau metus laiko, galvoju susitvarkyti. Čia pas mane senas reikalas, sėdimo darbo valandos po 10-16 val per parą paskutinius penkiolika metų taip padarė. Nueisiu pas kineziterapeutą, bet dar man draugė rekomendavo giluminį audinių masažą su "emocinių blokų diagnostika". Jaučiu kad tas giluminis masažas tai nelabai rekomenduojamas dalykas?

Atsakyti

vartojau  CBD per chemija ir pries ir po operacijos.ir dabar vartoju :) sneka ,kad padeda salutinius iskesti,nezinau kaip ten padeda,bet buvo ziauriai sunku.

Atsakyti