Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(RaViltis @ 2017 05 18, 14:19)
O Jums kokia lašinama - raudona ar klystu? Man po raudonos chemijos prasidėdavo taip - jeigu penktadienį sulašina, tai šeštadienį vakare jau pasijunta poveikis - leisdavom nuo pykinimo. Visumoj jaučiausi ganėtinai neblogai. Žinojau, kad reikia pralaukti kelias dienas, o po to bus geriau. Pirmadienį jau bandydavau dirbti. Lygiai savaitė nuo pirmos chemijos pradėjo slinkti plaukai.
Bet viskas labai individualu.

Oj, o man raudona buvo visai neblogai, beveik nepykino ir vemiau tik po paskutes ektvirtos. O va politakselis ir gembinas...o vaikyti....po pirmos chemijos zliumbdama guliausi i lova, vyras apklojo, o as tik sugebejau isstenet nezinau kaip iskesiu...Bet iskenciau:)
Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2017 05 18, 14:35)
Pagal spalvą tai raudona smile.gif Jau ketvirta diena po, yra nuo vakar nedidelis silpnumas, bet šiaip tfutfutfu.

Mes ja bobeline vadinom smile.gif
Atsakyti

[/quote]
Aš irgi labai lauksiu informacijos apie kanapių įsigijimą, jeigu galėsite, parašykite, prašom į a.ž.

o tu az tikrini?

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 05 18, 13:49)
Kiek zinau CMEKe jei jie nori papildomų tyrimų tai vietoj padaro ir reikia mokėti  g.gif  na gal klystu... Aš pas juos tik vieną kartą buvau kai darbinausi tai lengvai tada praejau, niekas jiems neuzkliuvo.

Jumi neisit i CMEKa, o eisit i profilaktini patikrinima, kuris near CMEKas. Mano dieds, istarnaves 31 metus, CMEKE yra buves 2 kartus tiktai. O I profilaktinius eidavo pakutinius metus jau kad metai. Situos dalykus dauguma maiso, cia man katim maniskis pencinykas isaiskino:)
Kiek pati jau dirbi sistemoje? Nes jei yra istarnauto laiko 5 metai, tai gali komisuoti pagal sveikatos stovi su 6 men. iseitine kompensacija ir gausi nedidele, bet stabilia pencija.
P.S. tyrimai,kuriuos skiria gydytojai papildomai nemokami, nebet yra itraukti i mokamu paslaugu sarasa. Bet tokiu near daug. Greiciausiai reikes atnesti is onkologinio israsa apie liga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 18 gegužės 2017 - 14:07
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 18, 12:00)
Brazil, kadangi esi jauna, stipri ir energinga, buk maloni, jei kazka suzinosi del kanapiu aliejaus informuok ir mane. As cia turiu 2 zmogiuku kontaktus, bet nu kas pasakys, kad tai butent TAS kurio mums reikia...sakyti galima daug ka, bet ne visad viskas buna tiesa... Visgi pinigai nera mazi, o kadangi esu bedarbe ir gyvenu tik is neigalumo pencijos kazkaip nesinoretu metyt pinigu bet kam...
Man blogumas prasidedavo 3 para po chemijos, praeidavo mazdaug per 3-4 dienas. Kitos dvi savaites budavo normalios.

Oi merginos,del kanapiu ir manes neuzmirskit,Undzinka,Brazil,lauksiu ziniu i a.z mirksiukas.gif
ir dar toks klausimelis labjau patyrusioms -pradejau gerti pomi-t,bet pratese chemija,tai gal laikinai nutraukti,ar gerti,gyd sake kad viska galima vartoti,tai kazkaip keistei atrodo,nu esu pasimetusi unsure.gif

Atsakyti
Parašykite ir man dėl kanapių, jei kažką žinosite daugiau 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Gal kas žinot kaip ten yra su kanapių poveikiu kraujo spaudimui? Skaičiau, kad jis žemina spaudimą. Ar čia tiesa? Ir norisi kanapių ir bijau, nes pas mane jis ir taip labai žemas unsure.gif

Kažkada viena mergaitė rašė, kad susileido paskutinę Zalodex dozę (nebepamenu kuri), įdomu būtų sužinot kaip jai sekasi ir ar atsinaujino mmm ax.gif

gražaus vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 05 18, 13:35)
Pagal spalvą tai raudona smile.gif Jau ketvirta diena po, yra nuo vakar nedidelis silpnumas, bet šiaip tfutfutfu.

Puiku, reikia tikėtis, kad ir toliau taip bus smile.gif
Papildyta:
[quote=Babyte Bronislava,2017 05 18, 13:48]
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="RaViltis" data-cid="71634213" data-time="1495106394"><div><p> [/quote]
Aš irgi labai lauksiu informacijos apie kanapių įsigijimą, jeigu galėsite, parašykite, prašom į a.ž.
</p></div></blockquote><p>o tu az tikrini?</p>
[/quote]
Jau patikrinau - ačiū!
Papildyta:
QUOTE(editana @ 2017 05 18, 15:24)
Kažkada viena mergaitė rašė, kad susileido paskutinę Zalodex dozę (nebepamenu kuri), įdomu būtų sužinot kaip jai sekasi ir ar atsinaujino mmm ax.gif

gražaus vakaro  4u.gif

Aš esu kita mergaitė, bet man leidžia Zoladexą, sakė ginekologė, kad kai baigs leisti po poros metų - atsinaujins mmm. Kas man atrodo ganėtinai keista dėl mano amžiaus:)
Atsakyti

Labas,

Cia gal manes klausi :hmm: paskutinis kartas buvo balandzio 4d., kolkas neatsinaujino, pagal metus jau gali ir nebebuti. Kita sav. einu pas gine, tai ziuresiu ka apie tai pasakys.

RaViltis tau sake, kad baigus leisti po poros metu atsinaujins :blink:

Atsakyti
QUOTE(dalufo @ 2017 05 18, 14:36)
Oi merginos,del kanapiu ir manes neuzmirskit,Undzinka,Brazil,lauksiu ziniu i a.z mirksiukas.gif

parašykit ir man prašau
Atsakyti
Ir man dėl kanapių butu įdomu...
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2017 05 18, 14:24)
Labas

gražaus vakaro  4u.gif

Sveika. Man seniau leido Zoladex. Menesines atsinaujino kita menesi po paskutines dozes suleidimo. T.y. paskutine injekcija buvo geguzes men. Birzeli jau grizo menesines.
Atsakyti

Labas,

Gal kas žinot kaip ten yra su kanapių poveikiu kraujo spaudimui? Skaičiau, kad jis žemina spaudimą. Ar čia tiesa? Ir norisi kanapių ir bijau, nes pas mane jis ir taip labai žemas unsure.gif

gražaus vakaro 4u.gif

pirmiausia reiketu apibrezti apie kokias kanapes kalbame.ar CBD ar THD -kvaisala.CBD  vartoju apie metus,pakankamai nemaza doze-jokio spaudimo nekelia.

Tik mano patarimas:tai tik pagalbine priemone,i pagalba operacijai ir chemoterapijai.ka galiu drasiai teigti,kad imuniteta stipriai stiprina,nes budama ziauri klipata po citoredukcines operacijos ir intraperitonines chemoterapijos ne karto per visa ziema apsisnargliavus net nebuvau.o imunitetas mums ypac po gydymo yra pagrindinis variklis.Kad visiskai isgyti be chemiju ir operacijos isplitusio vezio atveju-utopija.Nekvailiai aplinkui -seniai vezio nebutu.

Atsakyti