Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Brazil @ 2017 05 16, 11:02)
Na ir puiku! Nusiraminau. Nenešiu pakišučių, bent jau kol neaišku dėl ko jas nešti (nei geresnių vaistų žinau, nei kažko konkretaus iš gydytojos noriu). Kol kas man viskas paliko gerą įspūdį - gydytoja atsakė į visus klausimus, seselė buvo maloni, kėdė patogi, paskaičiau knygą, dar besėdėdama pavalgiau ir išėjau namo. Kol kas jaučiuosi gerai.

Laukiu tik labai info dėl kanapių.

Beje, pradėjau rašyti blog'ą. Žodžiai vis sukosi ir sukosi galvoje, nežinojau kur juos padėti, tai padėjau į tinklaraštį. Šiame etape stenguosi kiek įmanoma nusiteikti ir mobilizuotis. Tai ir atspindi mano pirmas įrašas. Toliau rašysiu kaip man sekės IVF prieš chemiją, ką gero sužinojau skaitydama knygas ir kokios mitybos laikausi. Čia toks puslapiukas man pačiai fiksuoti savo kelionę, ir artimiesiems, kad išvengti daug varginančių pokalbių smile.gif
http://kaipdangus.blogspot.lt/

Linkėjimai visoms, saulėtų dienų.

Brazil, labai gražiai parašėte. Visada šiek tiek pavydėjau žmonėms turintiems rašymo talentą. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos !
Sitos temos nebuvau uzmacius,vis skaitineju,kaip LT moterys gydomos.As Airijoje.
As sergu taip pat,piktas be galo mano brudas,kruties trigubai neigiamas.Neveike chemija.
Norejau pasisakyt apie kanapes. Juda reikalai kai kuriose salyse del legalizavimo,kai kur legalu,Lietuvai dar toli jauciu..Siaip neapsigaukit pirkdamos pas bet ka,visgi uzdraustas dalykas,o pinigai dideli,jei tikras medicininis aliejus ir gerai pagamintas,patyrusio zmogaus.Airijoje cbd yra,bet jo vieno neuztenka,o gauti su thc legaliai ,tuo labiau siustis neimanoma.Viskas vyksta slaptai.Nezinau del kitu formu ,bet kruties v. skirtingas santykis cbd ir thc.
Su chemija kartu nevartoti,jei su thc.Slopins vienas kito poveiki.Po chemiju ir radiacijos puses metu kursa reikia vartot ir gana didelius kiekius iki 1ml. per para ,kai pripranta organiizmas,o veikia visus skirtingai.
Pamaciau,kad Naturali irgi parasius apie kanapes.As visi metai dalyvauju slaptam forume onkoligoniu is viso pasaulio,istorijos manau tikros ir visokios,gydomes kartu ir daug vartojanciu kanapes.Galiu pasakyti tikrai,kad vienas cbd nepadarys jokiu stebuklu pazengusioje stadijoje.Nera viskas taip paprasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiga: 17 gegužės 2017 - 23:39

Galiu pasakyti tikrai,kad vienas cbd nepadarys jokiu stebuklu pazengusioje stadijoje

nepadarys nei CBD nei THD,Pirmiausia gydytoju reikia klausyt.ir su THD  "dideliu kiekiu"reklama is "slaptu forumu" atsargiau truputi,nes ne tik neisgydis ,o dar ir smegenis pazeis....Serganciam zmogui lengviausia ispudrint smegenis ir tuo paciu patustint ir taip vargana pinigine....

Atsakyti
Sveikos, brangiosios,

Labai ačiū visoms už patarimus ir žinutes. Baigiu susidaryti mitybos planą. Putpelių kiaušinį plaksiu tikrai, nereiks kalcio atskirai gerti. Taip pat vartosiu D3 ir Essentiale Forte kepenims stiprinti, vis tik tiek chemijos praeina (rekomendavo sesutė).

Šiuo metu užsiimu kanapių misija. Atakuoju lietuvių gamintojus, pradėsiu nuo jų, o toliau bus matyt. T.y. kol kas susisiekiau su Satimed ir Kanapių ūkiu, kuo greičiau žadu gaut ir pradėti vartoti.

VitiMe, dėl Avastino - pirmadienį varau į NVI pasidaryti tyrimų, kad nuspręsti ar jau pradėt kraują stiprinančius vaistus, ar ne. Tuo pačiu nusitempsiu savo atrastas klinikines studijas ir bandysiu daugiau iškvosti apie Avastiną prie trigubai neigiamo v. Jei pavyks, pakliūsiu ir pas Drobnienę. Kiek suprantu, ji daugiau domisi naujausiais tyrimais ir specializuojasi krūties vėžio atvejuose. Tai jei ką gero sužinosiu, parašysiu. Suprantu, kad tai brangus vaistas su daug savo bjaurių pašalinių poveikių. Todėl nauda turi atsverti žalą. Tą ir bandysiu išsiaiškinti.

Dar VitiMe noriu paklausti. Mūsų diagnozė panaši, matyt ir chemija bus vienoda. Kada pačiai blogumai (pašaliniai poveikiai) parėjo? Jei pirmą savaitę viskas ok, ar jau galima tikėtis, kad ir likusias dvi bus gerai? Noriu į sodybą važiuoti kitą savaitę, nežinau kaip čia dabar planuotis.

Ačiū
Atsakyti
Tikrai nuo tų papildų pasiūlos jau galva sukasi wacko.gif ir neaišku kuom tikėt. Aš kol kas jokių nesipirkau. Tik shitaki grybų kapsulės geriu kurių dovanų gavau.
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 17, 11:48)
Maniskis sake, kad viskas priklauso nuo stadijos...gali ir komisuoti pagal sveikatos stovi...o gali ir palikti dirbti, cia kaip paziures komisija, kokios pacios pareigos.

Uztampys jaučiu mane ten visokiu papildomų tyrimų... Ir už visus susimokėti reikės doh.gif nors jaučiuosi tai aš neblogai ir dirbau visą laiką, biliotenio neemiau. Dar gerai kad man užtenka pagal trečią skiltį pereit, tai gal nežiūrėdamas taip griežtai.
Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2017 05 18, 12:43)
Sveikos, brangiosios,

Labai ačiū visoms už patarimus ir žinutes. Baigiu susidaryti mitybos planą. Putpelių kiaušinį plaksiu tikrai, nereiks kalcio atskirai gerti. Taip pat vartosiu D3 ir Essentiale Forte kepenims stiprinti, vis tik tiek chemijos praeina (rekomendavo sesutė).

Šiuo metu užsiimu kanapių misija. Atakuoju lietuvių gamintojus, pradėsiu nuo jų, o toliau bus matyt. T.y. kol kas susisiekiau su Satimed ir Kanapių ūkiu, kuo greičiau žadu gaut ir pradėti vartoti.

VitiMe, dėl Avastino - pirmadienį varau į NVI pasidaryti tyrimų, kad nuspręsti ar jau pradėt kraują stiprinančius vaistus, ar ne. Tuo pačiu nusitempsiu savo atrastas klinikines studijas ir bandysiu daugiau iškvosti apie Avastiną prie trigubai neigiamo v. Jei pavyks, pakliūsiu ir pas Drobnienę. Kiek suprantu, ji daugiau domisi naujausiais tyrimais ir specializuojasi krūties vėžio atvejuose. Tai jei ką gero sužinosiu, parašysiu. Suprantu, kad tai brangus vaistas su daug savo bjaurių pašalinių poveikių. Todėl nauda turi atsverti žalą. Tą ir bandysiu išsiaiškinti.

Dar VitiMe noriu paklausti. Mūsų diagnozė panaši, matyt ir chemija bus vienoda. Kada pačiai blogumai (pašaliniai poveikiai) parėjo? Jei pirmą savaitę viskas ok, ar jau galima tikėtis, kad ir likusias dvi bus gerai? Noriu į sodybą važiuoti kitą savaitę, nežinau kaip čia dabar planuotis.

Ačiū

Brazil, kadangi esi jauna, stipri ir energinga, buk maloni, jei kazka suzinosi del kanapiu aliejaus informuok ir mane. As cia turiu 2 zmogiuku kontaktus, bet nu kas pasakys, kad tai butent TAS kurio mums reikia...sakyti galima daug ka, bet ne visad viskas buna tiesa... Visgi pinigai nera mazi, o kadangi esu bedarbe ir gyvenu tik is neigalumo pencijos kazkaip nesinoretu metyt pinigu bet kam...
Man blogumas prasidedavo 3 para po chemijos, praeidavo mazdaug per 3-4 dienas. Kitos dvi savaites budavo normalios.
Atsakyti
BRAZIL nuo chemijos pirmąsias dienas bus bloga, po to jau gėrės.
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 05 18, 12:55)
Tikrai nuo tų papildų pasiūlos jau galva sukasi wacko.gif ir neaišku kuom tikėt. Aš kol kas jokių nesipirkau. Tik shitaki grybų kapsulės geriu kurių dovanų gavau.

Uztampys jaučiu mane ten visokiu papildomų tyrimų... Ir už visus susimokėti reikės  doh.gif  nors jaučiuosi tai aš neblogai ir dirbau visą laiką, biliotenio neemiau.  Dar gerai kad man užtenka pagal trečią skiltį pereit, tai gal nežiūrėdamas taip griežtai.

Pala pala, moteriske, kodel uz savo pinigus? Juk jusu poliklinikoje daromi visi tyrimai ir uz juos nereik moket.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 18, 12:00)
Brazil, kadangi esi jauna, stipri ir energinga, buk maloni, jei kazka suzinosi del kanapiu aliejaus informuok ir mane. As cia turiu 2 zmogiuku kontaktus, bet nu kas pasakys, kad tai butent TAS kurio mums reikia...sakyti galima daug ka, bet ne visad viskas buna tiesa... Visgi pinigai nera mazi, o kadangi esu bedarbe ir gyvenu tik is neigalumo pencijos kazkaip nesinoretu metyt pinigu bet kam...

Undzinka, sutarta, būtinai parašysiu kitą savaitę į až ką pradėjau vartot, kiek kainuoja ir ką gero sužinojau.

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 18, 12:03)
Pala pala, moteriske, kodel uz savo pinigus? Juk jusu poliklinikoje daromi visi tyrimai ir uz juos nereik moket.

Kiek zinau CMEKe jei jie nori papildomų tyrimų tai vietoj padaro ir reikia mokėti g.gif na gal klystu... Aš pas juos tik vieną kartą buvau kai darbinausi tai lengvai tada praejau, niekas jiems neuzkliuvo.
Atsakyti

[/quote]
Aš irgi labai lauksiu informacijos apie kanapių įsigijimą, jeigu galėsite, parašykite, prašom į a.ž.

O Jums kokia lašinama - raudona ar klystu? Man po raudonos chemijos prasidėdavo taip - jeigu penktadienį sulašina, tai šeštadienį vakare jau pasijunta poveikis - leisdavom nuo pykinimo. Visumoj jaučiausi ganėtinai neblogai. Žinojau, kad reikia pralaukti kelias dienas, o po to bus geriau. Pirmadienį jau bandydavau dirbti. Lygiai savaitė nuo pirmos chemijos pradėjo slinkti plaukai.
Bet viskas labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(RaViltis @ 2017 05 18, 13:19)
O Jums kokia lašinama - raudona ar klystu? Man po raudonos chemijos prasidėdavo taip - jeigu penktadienį sulašina, tai šeštadienį vakare jau pasijunta poveikis - leisdavom nuo pykinimo. Visumoj jaučiausi ganėtinai neblogai. Žinojau, kad reikia pralaukti kelias dienas, o po to bus geriau. Pirmadienį jau bandydavau dirbti. Lygiai savaitė nuo pirmos chemijos pradėjo slinkti plaukai.
Bet viskas labai individualu.

Pagal spalvą tai raudona smile.gif Jau ketvirta diena po, yra nuo vakar nedidelis silpnumas, bet šiaip tfutfutfu.
Atsakyti