Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Vartoju alieju su CBD 13-19 % ,praktiskai nuo susirgimo apie metus laiko.Nezinau kaip jis ten naikina tas lasteles ar mts,bet imuniteta stiprina tai labai puikiai,visa ta laika net apsisnargliavusi nebuvau.

nurodytam puslapyje kaina kosmine!!!Buciau seniai bankrutavusi jei uz tiek pirkciau. o su THC merginos atsargiai,visu pirma tai yra kvaisalas zalojantis smegenis,visu antra leistina norma istatymu yra tik procento dalys po kablelio,galimi nemalonumai su teisesaugos organais  :D 

Atsakyti
VITIME ar tau reikia kas kelis metus praeiti CMEKe med. komisija?

QUOTE(karamelee @ 2017 05 17, 09:44)

sita ziurejau vakar per TV tik pergreit ten viska susake, nespejau suvirskint gerai informacijos ax.gif reikes per nuoroda dar karta paziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 05 17, 09:55)
sita ziurejau vakar per TV tik pergreit ten viska susake, nespejau suvirskint gerai informacijos  ax.gif reikes per nuoroda dar karta paziuret  smile.gif

Taip reikia
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 05 17, 10:55)
sita ziurejau vakar per TV tik pergreit ten viska susake, nespejau suvirskint gerai informacijos  ax.gif reikes per nuoroda dar karta paziuret  smile.gif

Reikia reikia:) KAdangi turiu namie du tokius, kuriems reikia, tai zinau:) Oj, ne du, o tris:). Na vyras jau pencinykas nebevaiksto i cmeka,bet kol dirbo ejo pastoviai. O sunus su marcia irgi vaiskto i ta komisija, kas du metus .
Ir as pasmalsausiu ta laida, vakar menaciau
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 05 16, 22:15)
Merginos, parašykit man AŽ dėl kanapiu.. Pasidalinsiu savo žiniu bagažu. Ir būtinai parašykit koks vėžio tipas Er PR ir Her 2+ nuo to priklauso CBD ir THC koncentraciju santykis.
Šiaip lietuvaitės merginos istorija: rado 10 cm skersmens auglį kiaušidėse, įaugusį į žarnyna, limfmazgiuose, plaučiuose. Jau NVI pasakė, kad operacija nebegalima. Leido chemija ir švitino, pradėjo varyoti kanapes iš endoca.com (hemp oil, pluoštinė kanapė praktiškai su 0 THC. Po 3 menėsiu darė PET tyrima - jokio vėžio smile.gif Bendravau su ja kanapiu klausimu 4u.gif
Brazil, parašau Tau Až 4u.gif

Dėl avastino - mano gydytoja sako, kad jei krūties v, tai tinka tik prie trigubai neigiamo..

aš su trigubai neigiamu, bet jokio avastino man niekas nesiūlė verysad.gifverysad.gif Ką daryt??
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2017 05 17, 10:54)
Taip reikia

ir kaip jie ten ziuri i tokias ligas? man rugpjuti reikes ten vaziuot. kazkaip neramu darosi kad su darbu teks atsisveikint...
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 05 17, 12:08)
ir kaip jie ten ziuri i tokias ligas? man rugpjuti reikes ten vaziuot. kazkaip neramu darosi kad su darbu teks atsisveikint...

Maniskis sake, kad viskas priklauso nuo stadijos...gali ir komisuoti pagal sveikatos stovi...o gali ir palikti dirbti, cia kaip paziures komisija, kokios pacios pareigos.
Atsakyti
buvau tokioj paskaitoje apie trans resveratroli,kazkaip "uzkabino"isigijau ir pradejau vartoti,aisku dozes sergantiems onko turi buti dideles,esme -jis stabdo veziniu lasteliu dalijimasi.
Del avastino,tai man jo irgi neskyre,bet gal as blogai supratau -kad jis kazkas panasaus i herceptina/jei nusisnekejau -pataisykit prasau/ mirksiukas.gif
Siaip tai galva sukasi nuo tu ivairiu papildu -tikrai sunku atsirinkti ka vartoti,o svarbiausiai ,kad paklausus gydytojos ,sako kad jei norit ,tai ir vartokit,as vis pagalvoju,ar ivairus papildai ir pan tarp saves nesipjauna, ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(dalufo @ 2017 05 17, 15:32)
buvau tokioj paskaitoje apie trans resveratroli,kazkaip "uzkabino"isigijau  ir pradejau vartoti,aisku dozes sergantiems onko turi buti dideles,esme -jis stabdo veziniu lasteliu dalijimasi.
Del avastino,tai man jo irgi neskyre,bet gal as blogai supratau -kad jis kazkas panasaus i herceptina/jei nusisnekejau -pataisykit prasau/  mirksiukas.gif
Siaip tai galva sukasi nuo tu ivairiu papildu -tikrai sunku atsirinkti ka vartoti,o svarbiausiai ,kad paklausus gydytojos ,sako kad jei norit ,tai ir vartokit,as vis pagalvoju,ar ivairus papildai ir pan tarp saves nesipjauna, ka jus manot?

As ji geriu nuo ziemos. Evelor. Taciau ji man rekomendavo kaip imuniteta stiprinanti preparata. Papasakok apie paskaita ir ka apie si preparata sake.
O del papildu...ju galibe ir susigaudyti sudetinga, tuo labiau, kad gydytojai nieko nesako ir nerekomenduoja. As kai sav chemikei pasakiau, kad geriu Pomi-T, tai paziurejo I mane ir aklause o kas tas yra...Likau be zado...Pas juos ligonineje buvo profesorius is Anglijos, skaite paskaita. Ji pati onkoligonis buves. Nesupratau, gal apsimete...
Atsakyti
Jis po eveloro pavadinimu,bet ne tas kuris 50mg,o trans resveratrolis,arba Evelor H 200mg,gaminamas is biologiskai aktyviu medziagu,jo nedideli kiekiai yra raudoname vyne,/daugiausiai/dar yra zemes riesutuose,melynese,spanguolese,raudonose vynuogese, tai per para reikia ne maziau kaip 200 mg/cia viena tabl/as geriu po 2tabl/sake ,kad mazina/stabdo/navikiniu lasteliu dalijimasi/dauginimasi/naudojamas onko ligu profilaktikai ,sustiprina priesnavikiniu vaistu poveiki,paminejo butent gaunant paklitakseli,cisplatina,dar sake,kad mazina salutini chemijos poveiki,uzsisakant internetu gerokai pigiau,nei pirkti tiesiogiai vaistineje.

Jo ,o is gydytoju sulaukti kazko konkretaus -sudetinga,mane tai labjausiai neramina tai,kad na negali vartoti visko kartu,tai jau kaip ir logiska butu,bet atsirinkti ka po ko,o gal ka galima derinti -na kazkoks kosmosas,vien internetu irgi negali pasikliauti,nes ten kaip ir raso kas ka nori,reikia labai gerai atsirinkti...
Atsakyti
Sveiki. Na, įkišiu ir as savo trigrašį i pokalbį apie maistą. Aš stengiuosi vengti pridėtinio cukraus. Nevalgau saldumynų, riboju miltinius produktus, nevalgau kepto ir rūkyto maisto, beveik nevalgau saldaus pieno. Angliavandenius esančius maiste natūraliai (ne pridėtas cukrus) labai stipriai neriboju, taip proto ribose. Nes ir taip sukudau nesvietiškai, o ir nebuvau labai apkūni. Natūralius angliavandenius organizmui dar reikia is maisto išgauti, jie i kraują patenka palaipsniui, labai staigiai nedidindami gliukozes kiekio kraujyje. O ir is jų gi mes gauname energija. O vat pridėtinis cukrus - tai beda. Jo yra pridėta i visus gatavus maisto produktus. Labai sudėtinga jo išvengti. Taip išeina, kad reikia viska gamintis namie. Duona ieškau kad butu kuo mažiau cukraus ir be mielių. Galvoju pradėti kepti (gal kas turit pasidalinti raugo, ar žinote kokį nesudėtingą receptą rugines duonos). Valgau visokias kruopas, lesius, virtas bulves, mesas visokias, žuvį (labai mažai, reikėtu daugiai), daržoves (pratinuosi kuo daugiai jų valgyti), varškę, kefyrą, natūralų jogurtą, vaisius. Kol nebuvo šviežių, valgiau raugintas daržoves, ne marinuotas. Jei mitinius produktus, tai pradėjau vartoti miltus "spelta", ir makaronus iš tokiu miltu. Nežinau, gal nėra labai didelio skirtumo, bet atseit šituose miltuose mažiau glitimo. Šiaip rugiai irgi turi to glitimo... Visokiu kitokiu miltu dar nebandžiau. Na lig nieko nepamiršau.
Iš papildų dabar vartoju tik Pomi-T. Tiesa, šiandien gavau žinutę, kad su Pola kortele bus 7 proc. nuolaida, perkant iš jų puslapio internetų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belulino: 17 gegužės 2017 - 15:45
QUOTE(dalufo @ 2017 05 16, 20:45)
Neatsimenu kuri rase anksciau del kalcio,tai labai gerai valgyti zalius putpeliu kiausinius po 1 i diena,as plaku plaktuve-dedu 1kiausini su lukstu, idedu spinatu lapu,avokado puse ir greifruktu sulciu isspaudziu,ir viska suplaku ir isgeriu,taip visai pakenciamai gaunasi,nesijaucia to kiausinio skonio,dare tyrimus del kalcio,tai gyd nustebo kad normos ribos,nors ir metastaziu yra . Na istikruju uzvedet cia su kanapem,jei kuriai nesunku pasidalinkit info i a.z  mirksiukas.gif

Super, gera mintis dėti putpelės kiaušinį į plaktuvą - reikės ir man papildyt Ruolios rekomenduojamą daržovių kokteilį putpelės kiaušiniu prie progos.

QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 17, 09:49)
<p>Vartoju alieju su CBD 13-19 % ,praktiskai nuo susirgimo apie metus laiko.Nezinau kaip jis ten naikina tas lasteles ar mts,bet imuniteta stiprina tai labai puikiai,visa ta laika net apsisnargliavusi nebuvau.</p><p>nurodytam puslapyje kaina kosmine!!!Buciau seniai bankrutavusi jei uz tiek pirkciau.

Labai laukčiau info į a.ž., kur Jums pavyksta pigiau įsigyti.

QUOTE(dalufo @ 2017 05 17, 14:32)
buvau tokioj paskaitoje apie trans resveratroli,kazkaip "uzkabino"isigijau  ir pradejau vartoti,aisku dozes sergantiems onko turi buti dideles,esme -jis stabdo veziniu lasteliu dalijimasi.

Aš irgi nusipirkusi, ketinu pradėt resveratrolį vartot.
Šiandien užkliuvau už Ruolios straipsnio, kur sako, kad galima imunitetą stiprinančias priemones vartoti tik išsityrus pas imunologą, o visokias priemones kraujodarai gerinti - karotenoidus tik po dešimt dienų vartoti, kad v ląstelės nepasinaudotų stimuliuojančiomis medžiagomis... Man to nesakė, kai lankiausi ir prirašė visokių papildų, pasakė apie keptas morkas, obuolius. Tai gaunasi, kad aš sau jau galiu pakenkti??? Gal visko saikingiau vartoti?

Straipsnis http://www.sveikaszm...ai_zurnale-6478

Papildyta:
Neatsimenu kuri rase anksciau del kalcio,tai labai gerai valgyti zalius putpeliu kiausinius po 1 i diena,as plaku plaktuve-dedu 1kiausini su lukstu, idedu spinatu lapu,avokado puse ir greifruktu sulciu isspaudziu,ir viska suplaku ir isgeriu,taip visai pakenciamai gaunasi,nesijaucia to kiausinio skonio,dare tyrimus del kalcio,tai gyd nustebo kad normos ribos,nors ir metastaziu yra . Na istikruju uzvedet cia su kanapem,jei kuriai nesunku pasidalinkit info i a.z  mirksiukas.gif

Super, gera mintis dėti putpelės kiaušinį į plaktuvą - reikės ir man papildyt Ruolios rekomenduojamą daržovių kokteilį putpelės kiaušiniu prie progos.

<p>Vartoju alieju su CBD 13-19 % ,praktiskai nuo susirgimo apie metus laiko.Nezinau kaip jis ten naikina tas lasteles ar mts,bet imuniteta stiprina tai labai puikiai,visa ta laika net apsisnargliavusi nebuvau.</p><p>nurodytam puslapyje kaina kosmine!!!Buciau seniai bankrutavusi jei uz tiek pirkciau.

Šiandien užkliuvau už Ruolios straipsnio, kur sako, kad galima imunitetą stiprinančias priemones vartoti tik išsityrus pas imunologą, o visokias priemones kraujodarai gerinti - karotenoidus tik po dešimt dienų vartoti, kad v ląstelės nepasinaudotų stimuliuojančiomis medžiagomis... Man to nesakė, kai lankiausi ir prirašė visokių papildų, pasakė apie keptas morkas, obuolius. Tai gaunasi, kad aš sau jau galiu pakenkti??? Gal visko saikingiau vartoti?

Papildyta:

Papildyta:
Neatsimenu kuri rase anksciau del kalcio,tai labai gerai valgyti zalius putpeliu kiausinius po 1 i diena,as plaku plaktuve-dedu 1kiausini su lukstu, idedu spinatu lapu,avokado puse ir greifruktu sulciu isspaudziu,ir viska suplaku ir isgeriu

Šiandien užkliuvau už Ruolios straipsnio, kur sako, kad galima imunitetą stiprinančias priemones vartoti tik išsityrus pas imunologą, o visokias priemones kraujodarai gerinti, karotenoidus tik po dešimt dienų vartoti, kad v ląstelės nepasinaudotų stimuliuojančiomis medžiagomis... Man to nesakė, kai lankiausi ir prirašė visokių papildų, pasakė apie keptas morkas, obuolius. Tai gaunasi, kad aš sau jau galiu pakenkti??? Gal visko saikingiau vartoti?

Atsakyti